|
![]() |
#601 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Da se barem HTC One S pojavi kod nekog drugog operatera, a ne vipa, ove 'bez limita' tarife su presmješne, ni lud ne bi potpisivao 2 god. takvu lopovsku tarifu, konkurencija ih je ostavila par godina iz sebe. |
![]() |
![]() |
#603 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#605 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#606 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#607 | |
Banned
|
Citiraj:
One S-u će sigurno nabit cijenu ko One X-u tako da to neću ni gledat. |
|
![]() |
![]() |
#609 |
Banned
|
Zaboravio sam spomenuti da sam kežual user, ne treba mi 15 jezgri i nabijanje nekakvih benčmarkova jer ne kupujem mobitel da bi igrao igre. Ovaj ima fin 3.7 ekran, ICS, microSD slot, solidne performanse, odličan izgled te kvalitetno kućište, meni ne treba ništa više. |
![]() |
![]() |
#610 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
O cemu vas dvojica pričate? Jesam ja u krivom filmu ili šta? 2000 kn bez pretplate za one x??? Po toj cijeni ga nećete dobit ni na nagradnoj igri!! Edit: moja isprika. One V bi mogao biti tako oko 2000kn. One V je brži 3x od mobitela koji već imaju "takve" karakteristike.. ovi chipseti su nemoguće brzi i predstavljaju revoluciju u qualcommu.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 13.04.2012. u 16:35. |
![]() |
![]() |
#612 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo vam jedan opširan test X-a na GSMAreni http://www.gsmarena.com/htc_one_x-review-747.php
#616 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
#618 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
tattoo, legend, hero, wildfire nisu kostali ni blizu toliko u svoje vrijeme... za 2000kn na njuskalu dobijes mob sa puno boljim ekranom i dual core procesorom. |
|
![]() |
![]() |
#619 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hero- 4500kn u dućanu/operater Magic- 4000kn u dućanu/operater u njihovo vrijeme te cijene su imali Al to je, V model je slab danas, isti Desire. |
|
![]() |
![]() |
#620 | |
Banned
|
Citiraj:
Nabrojao sam stvari koje mi se svidjaju kod doticnog telefona, mislim do cega je to doslo da kad nekom spomenes npr. Sony Xperiu S kaze to je smece jer nema 4 jezgre, ono wtf... Ne znam sta fali One V-u, bolje mi i manji ekran i slabije performanse ali duze trajanje baterije, sta ce mi nekakvi dual coreovi ako je sve fluidno i na ovome? Slobodno nabroji bolje kandidate za kupiti (ne mislim na polovne), ali kazem, ovaj HTC One V mi se cini sasvim ok uredjaj. |
|
![]() |
![]() |
#621 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
xperia s i one x isto koštaju u vip-u na preplatu... mislim da bi i dalje xperiu uzeo iskreno. sva snaga na stranu, ali slony je napravio pošten posao (napokon) koliko mi se čini. daleko od toga da pokrećem neki flejm warz, one x je pakleno jak uređaj, ali onak... |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I ipak , V vrti sense+ICS bez problema u everyday okruženju(mail, poziv, poruke, surf). Za veliku većinu ljudi(sve one koji se ne opterećuju kaj piše na papiru) sasvim dovoljan. Prije bi živio u saznanju da imam single core telefon nego punio dual tj. quad core svaki vražji dan. Dvaput. ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
znaci hero i magic koji su izasli poslije desirea (koji je bio za dva koplja bolji) su bili u istom cijenovnom rangu? to moze biti samo kod nas (extra lol na ovo http://www.konikom.hr/p9325/mobitel-...duct_info.html ) bio sam u aziji u to vrijeme (07/2010) i legend je bio skoro duplo jeftiniji od desirea (kojeg sam platio 400€) Citiraj:
radje bi kupio ovo: http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...-oglas-4410377 nego dao do 2000kn za One V Citiraj:
pogotovo kad vidis kakvi mobiteli se prodaju na njuskalu za tu cijenu (ili nekog drugog oglasnika) - ugl ti placas velike pare za mobitel koji je hardverski na razini 2g starog desirea (radje bi kupio posten mobitel preko pretplate kod nekog operatora) btw surfanje nije fluidno na single core mobitelima posto je danas svaka stranica puna flasha.. cak i pregledavanje facebook front pagea i navigiranje po timelineu (ne u mobile viewu) je test zivaca niti je multitasking fluidan Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 14.04.2012. u 10:37. |
|||
![]() |
![]() |
#625 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Iskreno, manje mi jede bateriju nego Desire, a baš čačkam po njemu prvih par dana...nego jednom je netko postao nekakve super baterije a ibeja, jel ima tko neki link za to, bile su crvene boje itd. Jel u njega idu iste baterije ko u Sensation? Kupio sam i preko njuškala dobru gel silikonsku zaštitu, nekakva Momax, a naravno sjebao stvar s folijom. Prokleti air bubblesi nikako izvuć ![]() http://www.njuskalo.hr/htc-oprema/ht...-oglas-4191748 Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 14.04.2012. u 13:54. |
![]() |
![]() |
#626 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Stoji to kaj kažeš, ali gdje nije tako, ak je novo -ljudi će kupovat. Sad si ga bubno... Nemam flash instaliran ni na desktopu, ni na mobitelima. Svaka stranica koja drži do sebe je odustala od tog govna. Otvaranje stranica optimiziranih isključivo za desktop na mobitelu je glupost(danas su svi počeli koristiti responzivni dizajn stranica iliti, mobile sajt je tu s razlogom). I neće funkcionirati ni na single core snapdragonu ni na novom Exynosu ![]() Kaj je najgore, to je isključivo problem android browsera koji se i dan danas pravi mutav kad dođe do JS-a i općenito novijih standarda. Multitasking na mobitelu, to mi nikad nebu jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
evo primjera di ode baterija za cas. Uzmes angry birds sa 50%bat i igras nekih 40min i nemas vise baterije. Ja sam si narucio sa ebaya i foliju i silikonsku zastitu. I ja imam air bubbles uz rub ekrana jer je ekran malo odmaknut od ostatka kucista a skonto sam da je ova folija koju sad imam malo veca od ekrana pa sam narucio drugu pa cemo vidjeti. ako ce ti trebat folija imam ih ja par komada neke ultra clear. |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
ako se stvarno to dokaze kao tako dobro ajd javi pa i ja da uzmem jednu da ne moram nakon 1h bjesnih pticurina trazit punjac ![]() nije vrag da se samo po 2 komada mogu uzet? EDIT pogledaj feedback pise da baterija nevalja... |
![]() |
![]() |
#629 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A bokte, dva lika tu na forumu su bateriju nahvalili na sva usta, na početku threada HTC ovdje... http://forum.pcekspert.com/showthrea...=219758&page=3 ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|