|
![]() |
#31 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Uf ja imam čudo toga... Prvo imam kutijicu sa pregradama za šerafiće, distancere, paste,..... Imam 2 šerafciger nekih 30kn po komadu sam kupio u Pevecu prije nekih 3/4g, naravno sa magnetom na vrhu i ono najbolje je što se sam vrh šerafcigera vrti tako da ne treba rotirati ruku već samo prstima a i dalje se može stisnuti dlanom... Uz to imam komplet onih sitnih šerafcigerčića sa minijaturnim glavama (tzv urarski set) koje sam kupio kad sam skidao cooler sa grafičke i sa ničim drugim nisam mogao odšerafiti pogotovo kad sam ih već malo izglodao. Tu su i kombinirke, pinceta i škarice.. Dakle moja preporuka Pevec za šerafcigere, ne onaj neki set nego ima i malo supjih a kvalitetnijih šerafcigera i naravno meni neizostavna kutija za šerafe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Da iskoristim ovu temu, dali tko zna gdje ima u Hrvatskoj, točnije u Osijeku, za kupiti preciznih šarafcigera, a da su kvalitetni. Znači oni što im se vrti vrh ručke, bio sam u chipoteci i electronic centru nemaju ništa osim kineza. Može i neka preporuka ako tko ima.
![]() |
#33 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
LUX-TOOLS 585-365 CV To su ti šrafcigeri sa izmjenjivim glavama. Vrh drške im se okreće, kvalitetni su, čvrsti i fino sjedaju u ruku. Ja sam svoj komplet kupio u OBIju. Inače ima i veći komplet (ovaj moj ima 7 imjenjivih glava).
![]() |
#35 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma nešto mizerno, takoreći džaba. ![]() Oko 10€ manji komplet, ako se dobro sjećam.
![]() |
#36 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidim u ovoj temi sve amateri majstorčići dok koristite Unior ![]() Kada se budete ozbiljnije bavili servisom vidjet će te da je Hazet alat ipak daleko najbolji ali činjenica je da jedan PH2 odvijač košta cca 70kn. Valja to zaraditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nego, zna li netko gdje se mogu nabaviti malo kvalitetniji koferi za alat? Ne baš oni iz Bauhausa za 100 kn, ali ne i za više od 1000.
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja sam Uniorom sasvim zadovoljan, imam dosta alata od njih i kao omjer cijene i kvalitete je možda i za preporučit(komplet kacavida oko 250, mislim da ih je 6). Knipex preferiram za alat kao sječice noževi i sl.Precizne sječice su oko 300kn Ne preferiram niti jednu marku alata nego kupujem ono što mi treba i cijena mi stvarno nije bitna.(bar to neke razumne granice) Takav alat kupujem isključivo u željezarama di mogu naručit ono što meni odgovara, trgovački centri su skuplji i naravno ograničen si kupit samo ono što imaju na lageru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#40 |
Premium
|
alvine jesu to ovi uniorovi šarafcigeri http://www.unior.si/sub-subcategorie...21123&cat=2417 jesu ti za preporučit malo sam prosurfao i vidim da su isti kao od hazet-a i elora-e ![]() http://www.techazet.eu/images/produc...c_032587ba.jpg http://images.mercateo.com/images/pr...ora/gr_620.jpg
![]() |
#41 | |
V.I.P. član
|
Citiraj:
![]() Malo sam se šalio sa hazetom, nije najbolji ali da je kvalitetan, bogami jeste. Treba mješati hazet odvijače sa proxxon gedorama, knipex klještima i unior radapcigerima ![]() Torbe imaš odlične za kupiti/naručiti u trgovini Crom. Ja sam nabavljao Hepco Becker kofere za alat nosivosti 35kg sa 3 pregrade za oko 1200kn. Valja napomenuti da su koferi fantastični po izdržljivosti ali vjerojatno ih i poznaš jer taj proizvođać je jedan od boljih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Da baš te imam, ovaj komplet od 7 kom. Šarafcigeri su ok, imam ih 1g. i nijedan se nije "pojeo", zamjerka bi bila slabašan magnet Dosta tog alata sam sreo da su potpuno identični samo ime razlika, od jeftinjaka pa do skupog i kvalitetnog alata Sve to isti kinez štampa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Premium
|
Ma kad jednom imaš Snap-on kofer s alatom, nikad više nije isto... ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mixam razne marke, unior, knipex, kineze ali i beta alate. http://www.magdd.hr/hrv/alati.asp Iskreno, nije toliko važna marka alata koliko kvaliteta i vrsta vijka. Jer kad dobijete 3 različite specijalne glave vijaka na istom aparatu onda vam dođe za popxxdit.
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: kakva su ova kliješta http://www.unior.si/proizvod-1?doc=21125&prod=87488 trebala bi mi i neka takva preciznija malo, gledao sam i knipex, ali su preko 200kn i naišao sam na netu da nemaju nazubljene čeljusti iznutra, može neka druga preporuka
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 11.04.2012. u 00:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
V.I.P. član
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Premium
|
Citiraj:
zvučnik za testiranje mi služi tome. Citiraj:
Stvarno neznam, imam nekakav komplet tih klješta lux tool i u biti su skoro neupotrebljiva, pogotovo cvikcange, pa sam zato i kupio knipexove Gledao sam katalog od knipexa i ne vjerujem da nemaju u ponudi nazubljena s obzirom da su cvikcanga imali sigurno 15-ak modela samo za elektroniku Uniorove cvikcange sam gledao ali nisu mi se dopale, bile su neš preko 200kn Ja sam gledao ona crvena, inače Unior-ov alat za električare/elektroničare je crven(testiran na visok napon), meni je njihov plav alat bolji pogotovo šarafcigeri Zadnje izmijenjeno od: Alvin. 11.04.2012. u 10:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajd morat ću pogledati u Cromu...
![]() |
![]() |
#49 | |
V.I.P. član
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, da li netko zna di mogu jeftine šerafcigere nabavit za rastavljanje grafičkih kartica itd. imam tu neki "Professional Tool" set šta sam uzeo sa ebaya i ovaj jedan križni nastavak mi dobro sjeda u šerafić no nekako je nespretno s njim odšerafit jer je premali šerafciger, a ako stavim onaj željezni nastavak i malo jače stisnem a moram jer se mora sila upotrijebit da ga zavrtim, a da ne preskoči on mi upadne u prazninu u šerafcigeru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.02.2015. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.links.hr/?naziv=alat-za-r...kl=080.000.037 najjakiji alat kojeg sam valjda u životu kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Aha, vidio sam taj baš maloprije, al reko da pitam možda kakvih još ima. Najvjerovatnije ću onda taj i uzet kad je najjakiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|