|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U Nevadi sigruno nece, osim ako komisija ne odluci drugacije. Ne moze tu Dana nista. Da se kojim slucjem UFCa uhvati Olimpijska ili neka druga ozbiljnija kontrola palo bih 90%, sigurno. Mene je cudilo kak je uopce i proso prvi put jer je isto bilo svega. Sad su ih copili na prepad i bas mi je drago da su poceli malo ozbiljnije to cesljat. Ovo je zadnji biser Dana Whitea koji je zapoceo mini rat izmedu njega i nekih nogometasa. "...“I can’t stand soccer” and it’s the “least talented sport on Earth.”..". http://www.youtube.com/watch?v=kOGjy...layer_embedded Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.04.2012. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A jel bi Vi u ring sa doktoricom Christine Theiss. ![]() Nova i stara prvakinja u kickboxingu. http://de.wikipedia.org/wiki/Christine_Theiss http://seductiveye.com/christine-the...ckboxing_01205
![]() |
#1264 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Gle ništa on nije slagao,njemu dan i mora izgledati doručak,trening,ručak,spavanje,trening,večera,spavanje uz još deset obroka u međuvremenu i hrpom kemije smiksana zajedno sa time svime. I drugima je na izboru sve šta ima i on(kemija) samo ona ne može od svakoga napraviti šampiona.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1268 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Svaka cast schlemmyu; borba kakva se rijetko vida u ufc.u. Razmazeni visokim ugovorima previse se boje riskirati kako ih ne bi izgubili. UFC mi se ne svida niti kao organizacija niti mi se njihov nacin namjestanja borbi cini postenim. Turnirski nacin borbe najvise odgovara mma borbama (i borbama opcenito) pa kome opanci kome.. A ne da neki Dana sefuje i spaja borce a sve u cilju sto bolje prodaje same borbe. $$$$$$$$ Bezvezna su mi i neka pravila u ufc.u; primjerice ocigledno favoriziranje hrvaca; laktovi na podu i sl. (nema knockouta, jedina svrha toga je ozljedivanje protivnika i potoci krvi za mase) dok se neuspjele pokusaje istih ne smije kazniti koljenom u glavu.. Organizacija borbi i pravila po meni su bili najbolji u vrijeme pride.a.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
taj clanak je cista fabrikacija otkako se saznalo da je overeem pao na testu jos nije izasao u javnost sa izjavom zasad se jedino zna da je unajmio odvjetnika i da ce se zaliti pred komisijom (NSAC) - postoji velika sansa da mu UFC placa odvjetnika (koji je dosta poznat) btw taj "famozni" uzorak B je isto sto i uzorak A samo ga je duplo manje (znaci popisa se u 2 bocice, jedna je veca i ta je uzorak A, druga je manja i ta je uzorak B) - tako da ako je netko pao na uzorku A, 99.9% su sanse da je pao i na uzorku B (tj da je kontaminiran) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
COD2 expert
|
Čini se da su prijetnje papa Dane o utuženju svih živih i neživih koji stavljaju njihove zaštićene materijale na net shvaćene ozbiljno. Čekam 6. epizodu TUF-a i nema, sad pogledam na torrentzima i većina je nestala sa popisa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Premium
|
Za sat i pol pocinje UFC® on FUEL TV. Odrzava se u Svdeskoj pa je satnica normalna. Vjerojatno ce radit na nekom od stream linkova na proslim stranicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
|
Stavi stream al imas.. Naso sam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa nisam stavljao jer uvijek gledam na ovih par istih ovdje već spominjanih streamova! BTW, lijepa poluga ova maloprije od Maguire-a! Edit; Kako je legao Tiago, kao kokoš!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 14.04.2012. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
|
Silva izgleda brutalno. Ak ga sved dobije svaka mu cast, onda cu ga uzet za ozbiljnog kandidata.. Pravi standup rat i obojica sa odradili dobro. Jos jedan ozbiljan kandidat za Jonesa. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.04.2012. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
COD2 expert
|
lik prelazi UFC, majke ti, njega vozi čisti adrenalin, suci ga moraju vući od boraca koji su u teškom k.o., ne prestaje mlatiti.. scalp collector ![]() Zadnje izmijenjeno od: rak21. 19.04.2012. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Rak bit ce taj hektor brzo nokautiran od nekog borca s dobrom tehnikom lik mase ko helihopter a to se kaznjava. Fedor protiv Rizza ,sta reci osim kao njegov fan da sam razocaran i da fedor pocinje biti sve slicniji mirku. Samo pare njega tiraju da se jos bori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
COD2 expert
|
Reem ispada iz borbe za naslov!?! JDS se bori protiv Mira. Reem još ima šanse uletiti protiv Caina ako mu na neku čudnu pravnu ili medicinsku foru odobre nastup.. http://www.mmashareforum.com/serious...46-t54855.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
|
HW je u banani teskoj. Veceras su sve mlade nade HWa na paleti. Brown vs Griggs me jako zanima a i Schaub ce bit na testu protiv Rothwella koji je pkazo da ima velku cuku. Mir je otpisan od 99% ekipe na forumima a brijem da je opasniji za JDSa nego sto bi to bio Rem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Mene zanima Rory Macdonald,mali je stvarno opak... Pitanje: da li na max tv-u FC(25) prikazuju i prelim. borbe ili samo glavne? Mislim... Hector odrađuje svoj posao , tu nema što... , ali brate daj malo ,tip u nesvjesti i ovaj laktom u oko .... bedara... Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 21.04.2012. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
COD2 expert
|
Preliminarne borbe mozes pogledati na FB, free of charge. No večeras samo 2 daju preko fb-a.. Evans je teški underdog ali brz je i explozivan, ne bi mi bilo krivo da nas sve iznenadi i dobije meč mada ga i sam teško vidim u takvom raspletu. Osobno mi je jedan od interesantnijih boraca večeras Stephen Thompson, lik ima nevjerovatnu kickboxing karijeru, profesionalni skor: 63:0 (sve skupa mislim da je odradio cca 150 borbi bez poraza) !! Debi u UFC-u odradio je fenomenalnim k.o. nogom, MMA skor: 6:0 cijeli fajt: http://www.allthebestfights.com/stit...video-ufc-143/ samo k.o.:http://www.dailymotion.com/video/xoc...tittgen_school Malo ga još štede pa ga ne bacaju u ring sa vrhunskim hrvačima, ne znam kako će se s njima nositi.. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 21.04.2012. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mir dobio veliku priliku, nadam se da će nastavit dobro protiv brazilaca,i opet stavit pravi pojas oko sebe, onaj interim mu ionako nije baš stajao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prelimovi idu i dalje na fejsu, nisu samo dva fajta, nego, ja bih rekao svi ovi koje prenosi FX (što god to bilo) dakle još 3 fajta! http://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467
![]() |
#1289 | |
Premium
|
Citiraj:
Nebu mu lako. Brown je heben borac koji vec ima isksustva protiv slicnih boraca. Dobio je skolicu ali brijem da ce mu to samo pomoc u karijeri. Sad ide ova koja mene zanima od tih uvodnih.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.04.2012. u 03:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
COD2 expert
|
Nažalost, obojca smo bili u pravu.. Prva runda je odlučila pobjednika, Brown mu je ispraznio tank i pokupio kisik, Stephen više nije mogao ni dići nogu a kamoli uputiti kvalitetan udarac. Doduše, nije ni Brown lakše disao i bio je i sam pred porazom ali ovdje je iskustvo odradilo svoje. Nije mu hrvanje već browle došlo glave, doslovce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|