|
![]() |
#2671 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
meni se pokazala tehnika postepenog stavljanja folije uspješnom... dakle ne skineš cijeli onaj zaštitni dio odjednom, nego samo mrvicu, namjestiš foliju na mob i onda polako lijepiš od vrha do dna ili obrnuto, kako ti lakše, tako je veća vjerojatnost da ti se neće neki vrag nalijepit na nju u tih par sekundi dok se ne spoji s ekranom, a i mjehurići (čistog) zraka će ti se teže stvorit ![]() btw nisi baš neki posao napravio s cenzurom ![]() što se romova tiče, ja se ne mičem s fundowskog 3 dok me nešto ono baš ne baci na guzicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
sada radi smuth. Sutra cu staviti fundowsky 4.0 i ovo pobrisati pa da vidimo kako radi. Sada sam na ovom Telstra ROM koji je btw jako dobar ![]() Mozda i ostanem zapravo neko vrijeme na njemu... Sto se tice antutua, do njega mi je stalo ko do lanjskog snijega. Ne znam dal sam to dva puta zavrtio. samo sam povezao da je problem sa flickeringom posljedica dizanja 2d scora u toj aplikaciji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
na ovom španjolcu 2.3.6 mixed 8 ovaj htc styl jeli, e na njega mozete slobodno stavit fix za 5mp kameru, radi sve lijepo, samo što pozadina u menijima bude crna kao u fundowskog al ikonice i sve ostalo ostane isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |
Registered User
|
Citiraj:
sva sreća pa je moja mačka bila mirna jer sam foliju stavljao stojeći..kad legnem eto nje na meni tako da od sjedečeg položaja ništa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Registered User
|
Samo da pohvalim od fundowskog ak se tak pise 4.0 verzija predobar rom probo sam ih mnogo ovaj mi je najbolji.Samo bi volio ako bi mogo stavit u sljedecoj verziji il ak ima kakva aplikacija za to da kad se netko javi da zavibrira mobitel?ko na cynaogenovom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 | |
Registered User
|
Citiraj:
edit:ma zapravo, nemoj, sad sam ju ja probala i ruši se bez da je uopće proradila ![]() al možeš tražit nešto na tu foru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 05.04.2012. u 23:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Sve klizi kao i prije.
![]() |
![]() |
#2679 |
JDM
|
pa klizi isto, ali postoji treperenje. Ko kada na starom crtu stavis pre nisko refresh rate. Bas onako treperi. I sad kad sam izbrisao tu lajnu sad je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Taj kod onemogućava Vsync na mobitelu - dakle ako hardver ne podržava viši FPS (nisam siguran na koliko je lockan na Sonicu, 30 ili 60 FPS - treba malo istražit), pojavljivat će se flickering. Trebalo bi probat recimo ovo: http://forums.miui.us/showthread.php?9789-Tutorial-Teach-you-how-to-uncap-FPS-for-U8800-or-U8800-Pro-to-55, ovo locka na 55 FPS, a ne do u nedogled kao ta naredba. Samo treba prokužit koliko display na Sonicu uopće može "podnijet"... EDIT: Neocore benchmark pokazuje 51.4 FPS. Znači kod je koristan samo za dizanje benchmarka. **beno ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 06.04.2012. u 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Puno noviji build od benruovog, malo je bolji zvuk, dovoljno za razgovor, defaultni je engleski, i čisti je cyanogen, samo je go launcher dodan čini mi se, gapps se moraju dodat naknadno, linkovi su dolje fluidan, brz, cyan. 5+. Rom: http://www.mediafire.com/?fap1g1614v6h5s8 gapps: http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip izvor: http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=7139 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 06.04.2012. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja sam bio na tom telstri nekih 5 dana i poceo me je lagano zezati . pojavi se lag nakon nekoliko instalianih aplikacija i aplikacije se ruse same od sebe sto mi se desio slucaj sa aplikacijom alarm widget di me je skoro ujutro zznilo budjenje posto se aplikacija porusila . probajte pa javite vasa iskustva a i cini mi se da dosta sishe bateriju . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, našao se s Vucom i dobio foliju (fala majstore). I stavio je bez problema, nijedan mjehurić se nije pojavio. Dakle nije bilo do mene, nego je ona folija bila katastrofalna. Nisam zapario kupaonu nego samo očistio display i zalijepio ju bez beda. Naručio sinoć taj paket s ebaya što je KeiOffice stavio link.
![]() |
#2686 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
To sam samo na kameri na nekim ROM-ovima vidio. Glavno da si sredio i da se zna za buduće. Ja fala bogu sa time nisam imao problema. Meni je sad problem jedino što mi puca wifi (signal je kvalitetan). I to mi se pojavilo od kad sam stavio 4.0 Fundowskog. Ne velim da je on kriv, ali sad mi na zadnjem a.warovom ROMu se događa isto. Nekaj ne štima i ne pobriše se valjda prije stavljanja novog ROM-a, iako sam sve moguće pobrisao iz Recovery prije stavljanja novog...
![]() |
![]() |
#2690 | |
JDM
|
Citiraj:
Tak se to radi. Svaki drugi nacin mi uvijek nesto ostavi iza... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Registered User
|
Drain battery
Prešao sam na Fundowsky 4.0 Problemi nastali nakon instalacije CWM 5027, te google sky map. App Maps doslovce jede bateriju, ne sky maps, nego Maps. Pod running services, se ne vidi, pod advance task killer se ne vidi, zapravo aplikacija uopće nije aktivna, prethodno sam joj izbrisao i korisničke podatke "clear data", napravio i force stop, ali opet evo gledam baterija je na 50% a od toga 33% jebeni Maps. Ako napravim uninstall Maps-a hoću li imat sky maps, ha onda google navigacija je adio, ma idem se najprije vratit na CWM 5026, pa javim rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Registered User
|
Evo ti ga nu sad sa CWM 5026 isto piše da Maps troši 33%. Sad ne radi Link2SD. KAKO NAZVATI EXT PARTICIJU????? EXT2, EXT3 ili EXT4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Registered User
|
vratio sam se na 3.0 turbo clean . sad sam probao i cyanogen i volume je do panja pojacan i fino se cuje na slusalicu drugog . nekako mi sporo radi cyanogen pa sam odma usput napravio restore sa cwm i uspio sam vratiti prethodno napravljeni ghost . ajd super da to radi sad se opet mogu izivljavat s romovima a da se vratim na 3.0 sa kompletnim mojim postavkama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Napokon riješen zvuk u slušalici na cyaogenmod. Proba sam na benrua i radi! http://u8650.ru/forum/topic_204/last#reply Poseydon je napravija fix kako se i očekivalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |