|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Digitalni fotoaparat i kartica
Pozz, Imam ovaj aparat http://www.digitalcamerareview.com/d...sp?newsID=3362 Lumix DMC-FS3 Nisam nikad kupio karticu za njega jer ga nisam puno koristio, sada mi treba memorijska kartica i zanima me koliku veličinu bih mogao uzeti a da se to ne odrazi na brzinu aparata? Nisam siguran koliko to ima veze jedno s drugim pa zato otvaram ovaj topic. Ako ima neki sličan, molim prebacite ga. Uglavnom uzeo bih karticu od 16 GB. Dali je to puno za taj aparat i što biste vi preporučili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Veličina kartice neće utjecati na brzinu. Ali ja bih kupio manju. 16Gb nećeš nikada napuniti sa tim fotićem osim ako ćeš ga koristiti za video ili ako nećeš nikada brisati fotke s kartice.. Imati manju karticu i onda je redovito prazniti je generalno daleko bolja praksa nego imati jednu veliku i ne prazniti je nikada jer SD kartice vole prestati raditi nenajavljeno... Ako nećeš snimati video, 4GB kartica ti je više nego dovoljna. Samo gledaj da je CLASS6 ili više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
4 giga bi ti bila i previše za ovo što si ti napisao...sve ti ovisi za što ti služi aparat..u mom se nalazi 16 giga ali ja to redovito napunim ili budem blizu kraja (timelapsovi i slično..)...ako ti je i ova u aparatu bila dovoljna 4Gb će ti biti i previše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma aparat mi služi za tipične fotografije, dakle ono otputujem negdje i naslikavam sve i svašta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|