|
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
David Haye Beating The FUCK Out Of PUSSY Chisora *FULL BRAWL* Nije sport ali je povezano sa sportom, seljacine... Cijela prica.. http://www.youtube.com/watch?v=MWQs8nMsZNg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.02.2012. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Dobro ga je Haye srušio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Po meni je Haye najveća seljačina, od svih njih. Usro se je prošle godine dok se borio protiv Vladimira. On ima najmanje prava za nešto komentirati. Moje skromno mišljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
|
http://www.csssports.com/pages/videos/# Evans vs Rashad, verbalno. Dva su videa pri vrhu stranice. Evans napada Jonesa da je fake lik, mnogi se slazu da je. Spike ja sam special, uzor mladima i inspiracija trebale bi dolazit iz drugih usta a ne njegovih iako je na kraju to najmanje bitno u kavezu. btw. da bar Evans dobije Jonesa, to govrim zadnjih par borbi pa su svi protivnici uklonjeni bez beda. Shogun, Rampaege, Dragon, vjerojatno ce sad i Evans. Impresivan niz nema sta .. Ovaj vikend, Frenki vs Benson, UFC 144, Japan. Benson je zivina a Frenki je realno niza kat. ali lik ima brzinu i vjestinu da dobije ultra jakog i dinamicnog Hendrsona.. Hunt vs Kongo ce bit bomba od borbe ak Hunt bude raspolezen i donekle u formi.. Treba pripazit kad ce bit stream jer je event u Japanu. Koliko sam skuzio moglo bi bit oko 10h.. Chisora ce vjerojatno bit dozivotno suspendiran, tko zna mozda prde u MMA a Haye je umirovljen ranije pa mu ne mogu nista na taj nacin. Obojci prijeti zatvor.. Mirko i Pat Barry imaju svoj YOutube show u vise nastavaka i ekipa svrsava po foruma. Kaj je je, smijesni su i gust ih je gledat.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.02.2012. u 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#1242 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ne pamtim kad sam zadnji put pogledao cijeli UFC, od pocetka do kraja (preko 3.5h borbi) MMA je toliko ispred drugih borilackih sportova da je to vec smijesno (jedino jos K-1 mogu sa uzitkom gledati) kad ces ti u boksu vidjeti 3.5h fantasticnih borbi u jednoj veceri? japanska publika izvrsna, cijeli event izvrstan 12/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
|
Uhhhh, jezim se sav od ove Rosusey. Ta bi mi ruku iscupala u sekundi. Dokaz koliko je Judo podcijenjen u MMA, zlatna olimpijka. U biti sve sto ima u BJJ ima i u Judu ali su pravila tjekom godina ubila sport. http://www.youtube.com/watch?v=8eGLl...1&feature=plcp Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.03.2012. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Guest
|
Mirko = Kraljina! Mirko jedan jedini! Veliki čovjek , velikog velikog srca kakvih ima malo danas. 60 posto ovih koji pljuju po njemu ispuste dušu ako moraju pješke na 2. kat,a jedina 'sportska aktivnost' i ujedno najveće životno postignuće im je šetnja do lokalne birtije i kladionice. A po moralnim i ljudskim osobinama , 80 % naših sportaša , osim Kostelića i par izuzetaka može samo na koljena pred Mirkom! Sef IS GOING DOWN!!! |
![]() |
![]() |
#1256 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ronda Rousey, Strikeforceova prvakinja u bantam kategoriji, najavila je ono što su svi ljubitelji MMA s oduševljenjem iščekivali. Naime, zanosna plavuša fotografirat će se gola za ESPN-ov Body Issue. http://sportski.net.hr/na-rubu/ronda...-za-body-issue
![]() |
#1257 |
Premium
|
I naravno da se i to desilo. Alistair Overeem Tests Positive Nakon proslog mj. i poprilicne MMA suse ovaj ce bit dobar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Strašno, dobro kako je samo prodavao fore o konjskom mesu i danima kada samo spava jede, jede, trenira, spava, jede, spava opet trenira i jede. Vadi se na buraza da imaju jaku genetiku i to, imaju... edit: Naravno da treba i sa kemijom vjezbati, ali je bahat uzasno sa tim misicima.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 05.04.2012. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1260 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() Ali ne brinem, rijesit ce to tatica Dana. Bez brige. Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 05.04.2012. u 18:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|