|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
about 12cm thermaltake
kupio sam taj vent, no ne hladi mi onako kako sam si ja to zamislio. stavio sam ga na proc preko adaptera 8cm->12cm, i temp mi je 51-52 u idle-u, a takva mi je bila i zadnjih dana kada sam imao jedan netakodobar 8cm ventilator. inace, sa malo boljim 8cm ventom, temp u idle-u mi je oko 42-43. mene sada zanima se moze sto izvuci iz tog venta jer on ne baca zrak onako kako bi trebao. ![]()
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
I ja sam bio stavio thermaltakea prek adaptera i nisam dobio ništa. Vratio nazad 80mm. Em je bučan em ne hladi kak spada. Poslije sam ga stavio na 7V i hladi mi hardove. Za to je dobar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
ajd, ovaj moj barem ne buci. odnosno...uopce se ne cuje. : nono : glasnije su mi ove osmice koje imam, kao prava mala centrala. no, znaci nista od njega. ne znam sto to uopce proizvode.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ti TTovi su namjenjeni za kucista a ne za hladit procesore. stvar je u tom da on ne stvara dovoljan pritisak zraka pa mu adapter smanjuje protok, a onda jos pasivni i nis zraka ne prolazi. za procesore su opcenito bolji hladnjaci na vise okretaja jer oni uglavnom rade veci pritisak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
neznam di si ti uspio procitat cpu fan kad lijepo pise; application for PC case. ja imam 2, oba na 7v i rade mi super propuh po kucistu i totalno su necujni da bi takav vent hladio heatsink, treba imat heatsink kojem odgovara mali pritisak i veliki propuh, u pravilu neka gromada od coolera. probaj ga okrenut da izvlaci vruci zrak s cooler
![]() |
#8 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.10.2006. u 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() sto se tice odvlacenja,to ne funkcionira,sto kaze emiss predaleko je. da ja dapter teki tanashni to bi sve mozda i funkcioniralo,ovako mi je temp 53, a trenutno sa nekim starim titan ventom 41-43.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|