|
![]() |
#3781 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Je, nisam naveo neke prvotimce, al išao sam po sjećanju. Genijalna generacija. A te iste godine (1994 - 1995) rađao se još jedan fenomen samo što nije bio toliko poznat iako je sa 18 godina u svojoj prvoj sezoni u dresu PSV-a zabio 30 golova u 33 utakmice. ![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#3783 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Da, malo se popunio al za razliku od svoje imenjakinje ne nosi lila hlačice, nije padavičar i nema na jastucima ugravirane svoje inicijale. ![]() EDIT: i u svojem primeu nije imao boljeg igrača kao konkurenta. ![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Koji je to? Bezuspješno guglam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3786 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nego newcastle vodi protiv odrona od liverpoola. ![]() ![]() IDEMO PJEVATI ![]() Prelijep gol newcastlea..za 2:0 protiv liverpoola. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 01.04.2012. u 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#3787 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
IMHO Igra Ajaxove škole je debelo najbolja igra najbolje generacije koja je kročila kuglom zemaljskom. Uffff, kad se samo sjetim te generacije koju sam gledao kao dijete, prelijepo nešto. Zbog njih sam i zavolio Ajax i dan danas ih obožavam. A što se tiće Barce, njihova igra je direktni potomak pass and move igre Kraljeva Europe sa kraja 70-ih do sredine 80-ih - Liverpoola. Citiraj:
Bože... ja gledam i razmišljam u bunilu... pa koji je Nizozemac sredinom 90-ih sa 18 godina imao 30 golova u PSV-u Kontam da se aludira na nekog Nizozemca kad se već govori o zlatnoj Nizozemskoj reprezentaciji, a ne Brazilca sa lošom frizurom ![]()
![]() |
#3788 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da Overbo više ne sudi. ![]() ![]() Kaj briješ...meni je drago da newcastle gazi liverpool. ![]() Unti tek sam danas ovo vidio. ![]() Čudi me da ne navijaš za Millwall. ![]() ![]() Skvič ode reina. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gledao malo Talijane, zanimljiva tekma sa puno golova, na kraju Inter-Genoa 5-4, uz 2 crvena kartona i 4 penala, brojke sve govore... Sva sreća da navijam za Juve, nije bit lako interovac u ovoj sezoni ![]() |
![]() |
![]() |
#3790 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() http://i.picoodle.com/bdcef356.jpg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3791 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#3792 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Što tu ima za objasniti? ![]() “Liverpool FC was encapsulated in just three words: ‘Pass and Move.’” Alan Hansen "In the 1970s and 1980s when Liverpool where at their peak and most clubs idea of training was a lot of running and physical work without the ball, at Liverpool they played 5 a-side games with the emphasis on simple quick passing." Ono što Barca igra danas, je gotovo preslika tadašnje Liverpoolove igre, samo sa današnjim modernim tehnički potkovanim igračima.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.04.2012. u 20:34. |
![]() |
![]() |
#3795 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Bilo bi bas kul da Newcastle preskoci Chelsea i Tottenham ![]()
#3797 |
Premuim
|
Nece Chelsea nikud, doci ce u polufinale LP, izgubit ce od Milana, puknut ce u PL, cak ce ih i Liverpool prestic ![]() Arsenal je ok, al Liverpool ide u LP s Newcastleom ![]()
#3799 |
Premuim
|
Nikako, nikako.. Samo ce igrat u sva 3 natjecanja ![]()
#3801 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3802 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ah, vecer nije mogla bolje zavrsiti.. ![]() roversi su se dobro drzali, ali onda one dvije golcine.. ma genijalno GGMU
#3803 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vratimo se ozbiljnijim temama ![]() sutra Barca - Milan (nadam se prolasku barce) i Bayern - Marseille (Bayern pa skoro i riješio ovo)!
![]() |
#3806 |
Premuim
|
Barca Milan 2:2 Nadamo se svi ![]()
#3809 |
Guest
|
Milan opasno podcjenjen na kladama. Pobjeda Barce 1,25 -130 ? Ma daj....Milan JE SLABIJI već sam napisao i nije taj rang , ali nije ni smeće od kluba. x2 value. |
![]() |
|
|