|
![]() |
#2491 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() a ti fundowsky, jesi se odlučio u vezi imena? taman sam promijenila u potpisu kad ti se opet predomislio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 | |
Registered User
|
Citiraj:
ali eto ovaj me jedini zainteresirao da ga ekšli stavim na mob i ne, ja nemam blage veze šta to sve je, nisam ja tu da znam ![]() uglavnom, evo ti moj rezultat sa antutu od maloprije sa verzijom 2.7.3 ![]() ovo je na romu fundowsky 3.0 clean ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 01.04.2012. u 01:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: nino. 01.04.2012. u 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo čitam upravo na huawei starnicama da će službeni ICS rom za sonica bit dostupan do polovice 4 mjeseca... http://www.huawei.com/cn/about-huawe...-hw_094200.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Registered User
|
Citiraj:
Koliko sam ja čitala o tom cyanogenu za sonica, ima jako lošu kvalitetu zvuka u slušalici, što je po meni potpuni promašaj poante telefona. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zvuk na Cyanu je očajan. 40% je puno i osim u totalnoj tišini nije nigdje drugdje moguće skoro razgovarati. Da je brz - je. Realno, osim originala i Cyana, sve ostalo je isto. Ali ne možeš reći da nema razlike između stock 2.3.3 ROM-a i npr. 2.3.6 kojeg je napravio Fundowsky ili a.war ![]()
![]() |
#2503 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
a onda sam ja nabasao ha nardwaerski bolji mobitel, svakako ti savjetujem da isprobaš cyana, da ne donosiš zaključke prema našim črčkarijama tu ![]() možda imaš dobar mob kao ja, pa ti i nece utjecati previse! Neki ljudi ne čuju uopće, neki čuju sasvim OK, izgled da je od uređaja do uređaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Probao sam ja Cyana. Od Španjolaca i od Talijana, pa je na svakome isti vrag što se tiče razgovora. Kod mene je problem što ja čujem slabo druge, a nikada nisam pitao kak oni mene čuju. Plus, zvučnik su navinuli da krči isto. Sve su to stvari koje bi pregrmio da ne koristim mobitel ponajviše za razgovor.
![]() |
#2505 |
Registered User
|
Moja baterija je potpuno poludila ![]() Jučer gledam, dođe do 43%, ja ostavim mobitel malo, upalim ekran kasnije, baterija na 50%... ok, malo nešto prčkam po njemu baterija brzo padne na 45% i onda se vrti 43%, 45%, 43, 45... Kasnije se opet to ponavljalo i na nižim vrijednostima, skače gore dole recimo 35, ostaviš malo mobite upališ ekran ono 40%... Jutros sam čekala da se isprazni pa je opet plesala između 3 i 5%... Sad se puni, uzmem mob piše 83% napunjeno... nije prošlo par minuta ono piše 100%... Ne znam jel da ju kalibriram opet? Luda je totalno ![]() hahah sad je opet na 93% kod punjenja, a nisam takla mobitel evo slika da se vidi da nisam i ja luda ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 01.04.2012. u 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I evo prepravka za loš float point score u AnTuTu na stock ROM-ovima (većina custom ROM-ova ga ima u sebi): Link. Prvotno namjenjeno za jedan Gingerbread ROM na X8 ali radi i na Sonicu. (obavezno nandroid backup prije). EDIT2: Aplikacija Toolbox.apk je odgovorna za ove switchere u notifikacija. U data/cust/xml/hw_defaults.xml postoji odsječak koda; Code:
E da, isto tako možete si napravit data/cust/media mapu i nju ubacit vlastitu bootanimaciju kao bootanimation.zip i to će vam onda normalno prikazivat ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 02.04.2012. u 02:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo i ja počeo čačkat po sonicu. I naravno, problemi. Dakle, rootao sam mob, i sad problem s instaliranjem Custom Recoverya. Rađeno sve po uputama iz prvog posta al mi se događa, < waiting for device > Citiraj:
![]() |
![]() |
#2508 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako da, probaj ovako, prvo prije nego što išta napraviš otvori taj prozorčić i stisni uninstall drivers. Onda isključi fastboot na mobu, izgasi mob, pritisni vol- i power, drži 10s... drži 10s, drži 10s (jel brojiš) ![]() Tako sam ja i sve 5 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: dudum48. 01.04.2012. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Registered User
|
U8650 v4.0 dostupan Changelog: -Android 2.3.6 based on U8650V100R001C86B876 -GPS fix for Europe -Bravia engine -Unlocked 2D graphics FPS -Added screenshot & recovery options to power menu -Replaced MIUI music with Huawei music -Updated root explorer -For clean version see description of removed apps from v3.0 clean -New visual style - credits to srkee |
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() samo pitanje jedno, ovaj visual style, jel to iz ovog posta? i ovako kad je sve fino usklađeno da je sve plavo, to mi se sviđa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 02.04.2012. u 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Btw, dobijam dvije poruke prilikom instalacije drivera; Prva je da su driveri instalirani, a druga je: Tethering works with windows vista, win7 and linux. Ak hoću da radi s xp, moram instalirat ActiveSync s microsoftove stranice. Instalirao activesync, al i dalje svaki put baca iste obavijesti. Da vidimo jel negdje griješim; brzo pokretanje (fastboot) on ili off? usb debugging on ili off? Citiraj:
BTW, rootexplorer se nalazi gdje? To moram skinut s marketa? Računajte da sam totalni lajbek za android trenutno.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 02.04.2012. u 01:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 | |
Registered User
|
Citiraj:
E sad, ja imam win7, nisam dobivala nikakve poruke o tetheringu.. edit: ono što u prvom postu piše za fastboot ne znači to što misliš da znači ![]() mene je to isto zbunjivalo, ali kao ulaziš u fastboot mode, ali fastboot u settings ti treba bit isključen Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 02.04.2012. u 01:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |