|
![]() |
#3721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Catenaccio. Njihove prve dve utakmice ove godine su bile ono, ok gledljive. Pogotovo kada je Pato zašokirao nakon par sekundi. Od Chelsea ne očekujem ništa otkad ih je Roman preuzeo. Nekad sam volio pogledati njih i Leeds, ali sve ošlo u quratz.
#3722 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni je najzanimljivije bilo gledat kako padaju po skliskom terenu, jedni i drugi, pa nakon tog padanja igrači pokušavaju naći neki busen trave za izbacit žuć/sekret/fluide itd. ![]() Suđenje koma i dosta traljavosti/grešaka u igri obje momčadi. Ja ne favoriziram niti jedne već što više golova, akcija, poteza....
#3723 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima neka tajna veza između nordijskih sudaca i barcelone. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...cfw3fSBg3A18YW |
![]() |
![]() |
#3725 |
Guest
|
ono prekjučer je bilo realno za X , al Chelsea je imala sreće ![]() ono jučer ..barca pokazuje da je prvak u prepotentnosti , al čim je malo jači klub od zadnjeh na ljestvici primere , odmah se kiksa , ili ide u X sa izuzetkom "vječnog rivala" u el classico , al to ne uzimam ozbiljno , jer je Real isto prvak Španjolske u kurčenju. Radije gledam City - Sunderland i Blackburn - United u ponedjeljak , nego ovakvu ligu prvaka bez Uniteda. Barem gledam nogomet a ne performanse na razini eurokaza. |
![]() |
#3726 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uuuu došli su hateri barcelone napokon na svoje ![]() Pa ovo je jučer više nego povoljan rezultat za Barcelonu, Milan je odigrao cvrstu musku utakmicu u obrani, a Barca pak nije imala svoju klasicnu igru jer je i formacija bila drugačija ![]() Pa prvi put je barca igrala sa toliko defanzivnije nastrojenih igrača (mascherano,puyol,pique,keita,busqet i povučeni alves ),puyol je morao igrat beka znači igra prema naprijed 0 bodova (tj igrali su varijantu sa 3 stopera al neda mi se o tome ![]() Tako da ovaj rezultat nečudi uopće, imala je Barca par svojih šansi, daleko manje nego inače, imao je Milan ono što je htio, samo na svom terenu nije uspio zabit gol, u utakmici koju su odigrali vrhunski, ako ovako ponove 2 tekme zaredom onda imaju šanse, no bojim se da će na NouCampu biti one man story. Sudac je bio katastrofalan, sudio nepostojeće faulove za obje ekipe, penala nije bilo ( ono na Sanchezu i "povlačenje Puyola" - to se fakat ne sudi ![]() Sve u svemu, nije bila loša tekma, falilo je golova ali ne i napetosti. Bayern pak je pokazao da je ekipa koja će namontirati Real bez jebemti, igraju odličan nogomet, u formi su, samo im je mana što jako loše igraju kad nemaju loptu u posjedu, a to će im, ako finale bude Bayern-Barca, biti jako teško. Odlični su kad stvaraju pritisak preko krilnih igrača, ali kad nemaš loptu nemreš ni stvarat pritisak, tako da ne kužim trenere koji se bunkeriraju protiv njih. Basel kad je igrao nogomet ih je nadigrao u šansama, kad se zabunkerirao dobio je 7 komada... Ista stvar sa Marseillom, pa ko lud će se bunkerirati protiv takvih ekipa... Sto se jučer tiče tekmi, Real očekivano, nakon teškog prvog pogotka sve lopte ulaze, dok je Benfica-Chelsea trebalo biti 1-1, jer je Benfica imala bolje i konkretnije šanse, samo nisu uspjeli zabiti. Chelsea pak opet nije ništa pokazao, ramires je jedini igrao, i Torres je odlučio utakmicu svojim genijalnim trkom i ubacivanjem. Možete vi pljuvati po Torresu da ne zabija golove ( brijem da sam jedini na forumu koji ga još uvijek brani ![]() /wall_of_text, Hateri barce nastavite ![]()
#3727 |
Guest
|
ma daj..pa iz aviona se vidi finale Real-Barca. Jednostavno Bayern , Chelsea i ostali nisu taj rang. Jedino da je United ostao , al eto , bad luck i ispali su. |
![]() |
#3729 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma chelsea - barca polufinale i finale Chelsea - Real. ![]() @šole..ma nemoguće! ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Barca kiksala? Otkad je neriješeno u gostima i to kod jedne jake ekipe kao što je Milan kiksanje?
![]() |
#3731 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Oni su u velikom plusu, s obzirom da se finale igra baš na njihovom terenu ![]() Citiraj:
Da, pogotovo je veliki United mogao skinuti Barcu ili Real. Više sreće iduće godine. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3732 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
kmeeee-kmeee-kmeee ![]() Vidim da je i UEFA dobila službeni prigovor picica na loš travnjak i uvjete...
#3733 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mah, to je poznata talijanska škola nogometa. Čak ju je i Chelsea prakticirao, te fore s terenima su totalno jadne ![]() Mislim da se čak i Arsenal žalio prije na teren, al ajd, kog veseli pederska igra neka igra. Zato sreća da postoje uzvrati, jer na NouCampu se mogu stat njih 11 na gol i molit boga da ne prode nekom kroz noge ![]()
#3735 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Volim ja Barcu, najbolji su i najjaci! Ali ne volim njihovo glumatanje, valjanje po terenu i skupno trcanje na sudca kad je gusta utakmica! Svima je valjda jasno da ce ugazit Milana u Spanjolskoj! ZAMISLI; svemirska ekipa se zali UEFI na los travnjak??!! Ma daj, umjesto da sute i odrade posao kod kuce, dopustaju si takve gluposti!! Jadno! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 29.03.2012. u 17:22. |
![]() |
![]() |
#3737 |
Guest
|
ne razumijem , odakle to da je danas "MILAN jaka ekipa"? Solidni su ali nisu rang Barcelone. Mogu parirati Chelsea nema frke. Mislim , ako ćemo po imenu , "jak" je i Leeds United. |
![]() |
#3738 | |
|
Citiraj:
![]() Malo je neozbiljno konstatirati da Milan nije jaka ekipa, Barca igra u nekom svom filmu i nominalno je jača ali Milan se itekako može nositi s njima i čak iznenaditi. Don't get me wrong, ja bih više volio da Barca prođe ali pokušavam realno sagledati stvari a ne da trpam ekipe Milana i Leeds Utd.-a u isti koš ![]()
![]() |
#3739 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Barem u dijelu masakriranja protivničkih igrača i izbjegavanja presica kad im rezultat ne odgovara (ako već ne u dijelu yebanja bliže i daljnje rodbine sucu i nazivanja istog "kurvinim sinom"). Nažalost, takvi sada već usvojeni i apsolvirani obrasci ponašanja uglavnom nisu stanovali u Madridu prije dolaska "special one" prznice. Odličan trener ali istovremeno oličenje malograđanštine i ciganluka (teška riječ ali prst u oko otklonio je sve sumnje). Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 29.03.2012. u 22:05. |
|
![]() |
![]() |
#3740 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovi Baski su stvarno tvrd orah... ali tekma svejedno dobra predobar Raulov gol!
![]() |
#3742 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Šteta što su se Schalke i Baski našli prije finala. Žao mi Raula, al eto, 2 gola. ![]() Što je najtragičnije on u Schalke zabija više nego Banzema i Higuain u Realu. Govna madridska. Dajem 100kn da Real i Barcelona ne vide finala LP.
#3744 |
|
#3746 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Tekme su bile super; 3,75 golova je prosjek po utakmici. 4 tekme;15 golova Iznenadio me Alkmaar, stvarno su dobra ekipa. Hahahahaha, drito to! Baš su srčani ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3747 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3748 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() A što se sudije tiče, j mu i ja mater ako nije pošten, a akademski sam obrazovan. A što se pak presice tiče, to je legitimno pravo svakog kluba. Pošteno plate kaznu i to je to. Ne vidim neki problem. |
|
![]() |
![]() |
#3749 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|