|
![]() |
#3697 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Konjo ![]()
#3698 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ima Bayern na sat1. Utakmica onako, bayern igra a ovi igraju teški bunker. Ovako prljavu ekipu dugo nisam gledao. Tuče, udaranje, povlačenja, strašno. Sudac los da Bog sačuva. Strategija Marseillea je strašna. Tuča I bilo koji prekid svih pred gol.I oni igraju u 1/4 lige prvaka.. :/ |
![]() |
![]() |
#3701 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3702 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Loša utakmica, katastrofalno loše suđenje, taj strašni 'nepotkupljivi' sudac se pogubio, plačipi..ama iz barcelone samo jedan žuti a trebali su dobit najmanje 5 komada za sve gadosti na terenu, Milanu očajnički fali 100% zdrav Boateng i zdrav i spreman Pato umjesto izgubljenog Robinha i trapavog Emanuelsona.
#3703 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hvala Bayernu, hvala Milanu.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa poznato ti je njegovo favoriziranje barce vjerojatno |
![]() |
![]() |
#3707 |
Guest
|
da,vidim da nisam jedini kojem je isao na jetra onaj Messiev idolopoklonac. Inace,barca suzdrzano,ostavlja rijesenje za 'doma' . Dobro da se nisam kladio, meni je ta pobjeda barce bila danas to good to be true |
![]() |
#3708 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3709 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Bonera odličan u obrani, Nocerino katastrofa, Robinho nevidljiv, Emanuelson za streljat. I takva momčad izvuče Barci x ![]() Bayern klasično, da je bila otvorenija partija, bilo bi 5 komada u mreži francuza. Priželjkujem finale Bayern Barca, mislim da bi Robben natjerao na samoubojstvo njihovog beka ![]()
#3710 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
#3711 |
Premium
|
Sudac je bio katastrofa, no ipak mi se više čini da je bio blaži prema Barceloni nego prema Milanu. Ako su ono penali za Barcu, onda je svaki dodir na utakmici trebao biti prekršaj. Mascherano se vješa po ljudima, naočigled povlači svakoga za dres i drži za ruke, i ne dobije ni prekršaj, a kamoli žuti. Ambrosini je trebao dobiti dva žuta, ne znam di je ovaj Šved gledao... Jad i čemer od suđenja.
#3712 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I kak ti se sviđala tekma? ![]() ![]() I puyol je trebao dobiti koji kartončić kao i mesi zbog bacanja i oštrog starta. ![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Premium
|
Tekma je bila opći užas, Benfica i Čelzi su igrali svemirski nogomet... milan je loše kontrirao ![]() Odavno sam ja rekao da će tekma Benfica Čelzi biti najbolja u ovom krugu ![]()
#3718 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3720 |
Pod naletima kopita zla
|
Ja bi rekao da je ispunila sva očekivanja s obzirom na chelsea ove sezone. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|