|
![]() |
#2401 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Jel to znači da ću opet sve morat namještat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Jesi probala flashat ono sto sam ja jucer stavio? Mislim da bi s time trebala nestati plava slova i drugacije ikonice itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 | |
Registered User
|
Citiraj:
onda sam preko toga probala opet onaj iconos (1%) i ostalo je plavo a niš idem sad zbrisat sve i opet stavit rom aha, ček, šta si stavio, idem vidit ![]() edit: ma jok, već sam se psihički pripremila na nanovo stavljanje roma e nema šanse sad više nakon toga da ću ikakve ikone mijenjat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
imam na memoriji telefona folder FACETONES koji mi ne da se izbrisati ? kako da ga obrisem? di je ukljucena blokada? taj folder je pun slika od profila sa facebooka od mojih prijatelja . ni ne znam kad mi je to pokupio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 |
Registered User
|
kako mislis ne da se obrisati? ides root explorerom tamo? mozda trebas ono gore promjenit u r/o ili kako vec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
zaboravite proradilo je nakon drugog restarta mobitela . nemam pojma zasto ali eto sad radi . bezveze Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 27.03.2012. u 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Registered User
|
dakle instalirala sam cijeli rom opet i stavila onaj prvi fix baterije, ova dva zadnja ne želim više vidit ![]() al ne, stvarno, nešto tu ne štima, ja sam mislila da je u tom only battery samo ikona promijenjena, međutim, meni je taj zip sve promjenio, sva su slova bila plava i onaj loading znakić isto, i lock screen je bio drugačiji, sve onako ko na screenshotovima od Hidetade |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 | |
JDM
|
Citiraj:
Baterija se spusta u postotcima po 1%, a kad se puni pokazuje izmjenicno onu munju i postotak na koji je baterija trenutno napunjena... Na koji rom to zelis staviti? postoji fix za to no ne radi bas sa svim romovima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Izašao službeni 2.3.6 kod španjolskog Yoigo operatera: Android update to official 2.3.6. | HTCMania Google Translate |
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Imam želju stavit roza slova hahaha. I neku lijepu animaciju za boot ![]() Ovako bez animacije se uvijek pitam oćel se upalit il će krepat ![]() Citiraj:
![]() dobro to je sad rješeno, ali mislim da mi to svakako ne bi bilo pomoglo jer ako nema postavke za boje i sve ostalo, ne bi napravilo ništa... E da mi je napravit jednu rozu temu pa da vam to poslikam ![]() Ali nema teorije da ću ja ić stavljat nešto što sam sama složila.. bar još neko vrijeme ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 | |
JDM
|
Citiraj:
Bitno da su ovom novijem Huawei-u kojeg su stavili u ponudu napucali cijenu u PM... @ Rosie, sto se tice stavljanja svega i svacega na mob... napravi si backup preko custom recovery-a, nakon toga se igraj slobodno, ako nesto zajebes samo napravis restore tog backupa iz recovery-a i mob ti se vraca u stanje u kojem je bio kad si pravila backup... btw. prije pravljenja restore-a backupa radis wipe i delete svega kao i kad stavljas novi rom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
|
Čitam na Huawei Croatia facebook stranici da navodno pripremaju ali da im ide sporo pa mole za strpljenje, a od Tele2 ni traga ni glasa. Meni to jednostavno nije jasno, napraviš 2.3.5 za Sonica, dodaš taj nesretni vendor za pojedinog operatera i to je to. Ili smo jednostavno premalo tržište da bi se zaje**vali s nama... Da se mene pita, radije bi da daju update na 2.3.7, možda bi onda developerima bilo lakše riješit problem sa zvukom na Cyanogenmod ROM-ovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 | |
JDM
|
Citiraj:
A nemam pojma, znam da nismo bog zna koliko trziste, al sonica je prodana gomila u HR... kad sam ja svog kupovao krajem prosle godine, lik koji je radio u trgovini mi je reko da je u mjesec dva prodano preko deset tisuca komada... znam da je to kinezima sve sitno i vjerojatno nije dosta ni da napune jedan kontejner sa mobitelima, al jbga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 | |
Registered User
|
Citiraj:
aplikacije, postavke, kontakte, smsove, kalendar... ? ja više nemam živaca sve namještat ![]() moram se malo odmorit u uživat u superkul fundowsky romu ![]() sad istražujem šta se sve da mijenjat ![]() e da, vidila sam taj novi huawei, ma skužili su da je ovaj hit pa misle dobro zaradit na sljedećem... al ne vjerujem da će im to proć, ipak za malo veću svotu novaca ljudi neće kupovat nešto za što nikad nisu čuli... IMHO... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 | |
JDM
|
Citiraj:
Vraća sve da ![]() Huawei će imat dobru prodaju dok bude po cijeni ispod konkurencije nudio iste ili bolje uređaje, i sam Huawei to tako i radi, samo ova nasa (tj. ajd nisu nasa nego svedska, odatle je tele2) namirisala priliku za zaradu pa su se sad malo zaletili, no sumnjam da ce se taj mob po toj cijeni bas prodavati, brzo ce oni dobit hladan tus u vezi te bahate ponude ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Taj novi hu realno bi cijenom trebao biti oko 1200-1400kn i onda bi ga ljudi MOZDA kupovali. Cinjenicno je stanje da za te pare koje sada traze dobis onog 3d HTC-a koji po svakoj specki dere ovogoa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Premium
|
Tako nešto da jer se Motorola Defy sa sličnim specifikacijama prije cca. godinu prodavala za 2 soma. Ovo za Evo 3D je bolesno nerealna cijena, da imam te pare i kad mi ne bi bilo žao dat tolke novce za mob, uzeo bi ga odma ![]() Oborit će oni cijenu Visiona sigurno, oborili su cijenu i za U8300 (onaj Gameboy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 |
Registered User
|
zabavljam se s ovom kuhinjom tamo, i sad zanima me, jel uopće moguće dodat boot animaciju na fundowsky rom? piše Select place for bootanimation hmmm? btw nisu oba ova fajla u system/app framework-res je u system/framework, a systemUI je u system/app EDIT: sad sam se sjetila, jučer sam popodne namjestila alarm da mi samo bipne da se sjetim nazvat nekog, uglavnom, pištao je ko lud, skoro sam sluh izgubila... to je zbog loopa... možda ga baš nije trebalo stavit na sve? Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 28.03.2012. u 02:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 | |
Registered User
|
Citiraj:
I dalje recovery, wipe sve i instalacija updateanog zipa. Trebalo bi raditi na svakom romu koji nema kontrole u notifikacijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Registered User
|
A zašto je to isključeno? Jel to ubrzava išta ili ti se nije sviđalo da ima animaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 |
Registered User
|
misliš kad idem na power off, pa onda on, ili kad idem na restart? jer ovo kad ga izgasim pa upalim, uopće ne kužim kako se tako brzo upali... a kad idem na restart, onda je poprilično spor, treba m negdje 2 minute da se skroz digne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako je neko instalirao 2.3.6. može mi reči broj baseband-a? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Registered User
|
sad sam išla guglat 2.3.6 i našla ovo http://www.mts.telekom.rs/index.php/huawei-u8650.html dakle u Srbiji ima 2.3.6 rom na forum.hr-u je netko stavio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 28.03.2012. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Registered User
|
kad mu stisneš isključi, zapravo ide u standby, restart ga diže ponovo, isto kao i vađenje bat. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|