|
![]() |
#3661 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3662 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam o Chelsea pričal...
#3664 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao sto sam rekao, Benfica je zalutala u 1/4 finale, a ovaj chelsea je los, katastrofa! Opet gol iz nikakve akcije i to u trenutcima kada je benfica "igrala" bolje. Onaj penal (ruka Terrya) nije bio (napucana lopta), ali da ga je sudac svirao, tesko da bi itko rekao da nije trebao sudit penal! Uglavnom lose, bojim se tragedije u 1/2 finalu. Plakat ce cijeli London od sramote. |
![]() |
![]() |
#3665 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Chelsea je odigrala ok. Za razliku od AVB di matteo kad složi momčad složi je s razlogom doduše ne baš smisleno ali s razlogom. ![]() ![]() U ostalom igraju kod njih doma. Kaj bi trebali? Riskirati da ih natrpaju i onda hvatati to sve doma? ![]() Bojim se da neće biti nikakve tragedije jerbo je tragedija trebala biti i protiv napolia i portiv benfice prema pisanjima "vas" stručnjaka. ![]() Da benfica je bila bolja ali im je realziacija bila nikakva. Chelsea je imao par prilika i jednu je iskoristio. Šteta kaj mata nije pogodio pa da budu mirniji. ![]() |
![]() |
![]() |
#3672 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uopće pa ne, cijelo vrijeme su stiskali ali nisu imali onog tko će pospremit. I ono bi trebao biti penal, jerbo nije ruka uz tijelo. Bez kartona, samo penal. Padavičari iz čelzija, uopće neću komentirat. Ali dobra tekma, puno trke i akcije na obje strane. Šteta što apoel nije izdržao još tih 15 min na kraju.
#3673 |
Pod naletima kopita zla
|
Stiskao je i chelsea i imali su prilika. Benfica je imala više ali tko im je kriv kad im je realizacija nikakva. ![]() Padavičari? Jedina upitna situacija je bila Cesar dobio žuti nakon "faula" na Ferreirom. Ali opet i tu je bilo kontakta ali je sve to bilo jako isprovocirano. ![]() ![]() Danas ćeš imati prilike gledati kak tvoji iz barce skaču na sudca ko muhe na govno pa komentiraj, a za to se inače uredno dobiva žuti. ![]() I da ruka nije bila uz tijelo pa kaj sada? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tak tako, odma spominji barcu a zadnje dvije tekme kaj sam gledao ne vidim u 10 sa barcom, drogba ftw. ![]() Barca ima 2 padavičara i zna se koji su, a vidim da ih svi klubovi imaju samo se spominju samo određeni. Mislim bmk za sve klubove, dajte nam samo dobrog nogometa.
#3679 |
Pod naletima kopita zla
|
Zašto sturridge, drogba, malouda itd nisu igrali u prvoj? ![]() ![]() Ma ok je složio momčad (očito). Jedino je mogao mikela izvaditi van..nije baš bio na razini. ![]() Ak se ne varam sada ih čeka tottenham u FA kupu, a i trebaju se izboriti za četvrto mjesto u prvenstvu. ![]() |
![]() |
![]() |
#3680 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Drogba se odmara vjerojatno, nema snage više tolko čovjek, ipak ima 34 godine Je, Yidsi su u polufinalu. Dobili su Bolton 3-1 |
|
![]() |
![]() |
#3687 |
Pod naletima kopita zla
|
I kaj misliš da nitko osim Ibre nemre dati gol? ![]() ![]() ![]() Isto tak možeš reći stavi flastera na mesija i to je to. ![]() ![]() Da prenosi se Milan - Barca. 20:40 HRT2. |
![]() |
![]() |
|
|