|
![]() |
#2371 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Može li mi netko ukratko reći čemu to particioniranje sd kartice? Onako laički ![]() I ja bi samo htjela primjetit da ovo što brišemo prije instaliranja novog roma očito ne pobriše sve podatke starog roma jer eto ostane taj cust folder a sigurno i još negdje nešto, Goran je živi dokaz sa sto flešanja. mora postojat još nešto što se može/smije obrisat i da se to riješi. btw fundowsky, nadam se da ti ne smeta link u mom potpisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
To sam i napravio , pa sam onda isao radit particije, e onda je on sve zbriso.Znao sam da sam zajebo jer mi je prst bio brzi od mozga.Nakon toga na sd-u nije vise bilo nista.Stavio sd karticu u adapter , šibno to u komp i onda prebacio Clean na sd, vratio u mob i instaliro.Sve uredno proslo , ali nece instalirat app.Krene skidat i odmah se zbrejka i rastarta.Sad cu ici po ps sa tvije stranice.Ili..:-) Hvala na odgovorima i velikom trudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Registered User
|
Citiraj:
@rosie-posie, briše on, briše, kao što je i tutix napisao u ranijem postu, nešto je u samom huawei romu čudno što uvijek potegne. samo još nismo skužili što... ali hoćemo... p.s. ne smeta potpis, dapače, imaj ga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Registered User
|
sad mi je kamera 5mpx razlika je drastična. not. ![]() ma nema toj kameri pomoći, loša je i točka ![]() al aj ok je za poslikat nešto za mms ![]() jel netko zna može li se isključit zvuk okidača? ne vidim nigdje nikakvu opciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Registered User
|
5mp ne označava kvalitetu nego veličinu fotografije. kvaliteta je takva kakva je. sa 3mp kamerom najveća fotografija će biti 2048x1536, a 5mp 2592x1944. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 | |
Registered User
|
Citiraj:
ali svakako mi je drago da je sad 5mpx jer to znači da sve radi kako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hm, evo link, isto Huawei ali U8800 ali princip je isti: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044585&page=5 Uglavnom, ekipa je skužila da nandroid backup (onaj backup iz CWM-a) ne povuče /cust particiju sa sobom odnosno ne napravi njezin backup. Tako da kada smo mi backupirali Tele2 ROM i probali ga vratit na nekom mobu od kojeg nije potekao i koji je već bio preflashan orginal ROM-om sa praznom /cust particijom (onim prvim 2.3.5 što se pojavio) dobili smo šipak od notifikacija i one orginalne Huawei bootanimacije jer /cust particije nije bilo u nandroid backupu. goranzd je imao problem što iz CWM-a nije mogao obrisat tu /cust particiju jer taj opcija u CWM-u ne postoji (ne postoji format /cust) sve dok nije preflashao Turkcellov ROM sa svojom /cust particijom. E sad, u init.rc skripti postoji naredba za symlink (symbol link - nađite na wikipediji objašnjenje, imate više na linku) direktorija /cust sa data/cust/ direktorijem i cijelo vrijeme mu se ubacivale Indijske aplikacije. To je nekako logično objašnjenje. Pitanje je sad ako obrišeš cijelu Indijsku /cust particiju sa RootExplorerom, pokreneš recovery na slijedećem bootu, wipeaš data/cache i onda probaš preflashat drugi ROM, hoće li se opet vratit te aplikacije? Ako to ne uspije opet smo u zoni sumraka ![]() EDIT: I da, orginalan 2.3.5 ROM ima skroz nelogičnu organizaciju foldera. Recimo, ne postoji standardan local.prop u /data particiji nego je on u /data/cust/prop/local.prop (koja je opet vjerojatno symlinkana sa bogznačime), ne postoji etc/init.d za pokretanje skripti i slično... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 27.03.2012. u 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Sto se tice kamere, tih 5mpix ne cini cuda, no meni osobno slike izgledaju ipak bolje nego prije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() hvala na savjetu morat ću isprobat malo na danjem svjetlu, zasad sam probala samo u kupatilu i ne, nisam slikala sebe gledajući se u ogledalo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
he he i tvoj potpis u notifikacijama ![]() i jedno laicko pitanje . sta bi se desilo kad bi uzeo drugu sd karticu sve iskopirao sa ove u telefonu i tu na koju je iskopirano stavio u telefon? jel bi sve bilo normalno ili bi nastala brljava? Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 27.03.2012. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Registered User
|
ja sam upravo svatila da sad kad imam root mogu probat neku onu aplikaciju za blokiranje reklama ![]() jel netko koristi nešto takvoga? vidjeh ove dvije: AdFree i AdAway e sad, zanima me jel to možda na neki način usporava rad, npr. da igram angry birds i imam to, jel bi sve radilo normalnom brzinom? što se tiče ove ikone od baterije, sad puno tražim, al može koji screenshot? ![]() ono da vidimo malo izmjene na internetu prije nego što ih vidimo na svom mobitelu? ![]() edit: i još jedna stvar, imam aplikaciju light flow, koju sam imala i prije roota, i sad me traži root access - ma nedam! lol zašto sad oće root kad radi najnormalnije i bez njega? sad bi svi root access pih Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 27.03.2012. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 | |
Registered User
|
Citiraj:
slobodno instaliraj taj novi patch za bateriju svidjat ce ti se a i nije samo to izmjenjeno, a sta je tocno izmjenjeno neka ti bude iznenadjenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ma stavila sam onaj prvi patch, tamo pokazuje postotak točan i animira se tokom punjenja... a munjica mi je ok ![]() uostalom, znaš otprilike dokle je došlo jer se animacija mijenja kako se baterija puni ![]() još mi nije skroz svejedno ulazit u custom recovery ako nemam stvarno dobar razlog ![]() eh, btw, meni taj custom recovery često traži da dva puta stisnem power za potvrdu.. npr. kad idem napravit factory reset, dođem do toga kliknem power, on mi pokaže onaj šešir i stoji, onda kliknem opet power pa ono moram ić do yes... tako slično za skoro sve... jel to svima tako? EDIT: a evo screenshotovi ![]() to plavo, jel to isto od fundowskog izmjena ili neka posebna sad pak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 | |
Registered User
|
Citiraj:
ako je na fundowsky blogu, onda je od fundowskog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 | ||
Registered User
|
Citiraj:
360Launcher sa Android 4.0 ICS temom EDIT: jedino Android 4.0 ICS tema za 360 Launcher ne postoji u U8650 TURBO 3.0 by Fundowsky ROM-u kojeg koristim (za razliku od 2.1 ili CyanogenMod-u 7.2 koji sam prije koristio) pa sam ju dodatno skinuo preko launchera EDIT2: Citiraj:
Osobno mi se ona najviše svidila na CM 7 ROM-u sa 360 Launcherom Zadnje izmijenjeno od: Hidetada. 27.03.2012. u 13:40. Razlog: dodan EDIT i EDIT 2 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 27.03.2012. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Registered User
|
imam opet brzinsko pitanje . evo pokusavam ubaciti rom na jos jedan huawei ali ne da mi instalaciju custom recoveryija . naime rooto sam ga bez problema ali kad izvadim bateriju i vratim i drzim 10 sekundi vol i paljenje stalne me baca u neki android recovery nije onaj clockwork ? di sam pogrijesio ? jel mogu preko tog recoverija ubaciti novi rom ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Registered User
|
pa jesi instalirao custom recovery? ne može ti ga otvorit ako ga nisi instalirao i koliko ja znam custom rom možes stavit samo preko custom recoveryja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma ne da mi da instaliram custom recovery . logo mi ne ostane na displeju kad palim mobitel nego mi odmah udje u neki ANDROID RECOVERY nakon 10 sekundi drzanja vol i paljenje pa tako ne mogu instalirati custom recovery . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Registered User
|
pa trebas stisnit vol- ne + |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
UOT kitchen
Na ovom linku si možete skuhat ikonice za punjenje i još svašta nešta: http://uot.dakra.lt/kitchen/. Trenutno je puno, ali meni je u subotu navečer radilo kao zmaj. Treba vam framework-res.apk i SystemUI.apk, SystemUI je u /system/app direktoriju, framework-res.apk je u system/framework. Uploadate ih, promijenite si ikonicu (možete i boje mijenjat ovisno o napunjenosti) potvrdite i onda samo tamo na pickup pričekate da vam skuhaju flashabilni .zip kojeg instalirate iz recoverya (ja sam za nekih 15 minuta dobio zip za download). Ne radi za orginalne ROM-ove čini mi se jer te dvije aplikacije moraju bit deodexane. Tu su detaljnije upute: http://uot.dakra.lt/how_to/ I da napravit nandroid backup prije flešanja da ne bi bilo slučajno ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 28.03.2012. u 02:36. Razlog: Lapsus ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 27.03.2012. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Registered User
|
Instalirala sam onaj only battery zip i sve je plavo. Jel mogu sad s onim iconos vratit nazad, ja ne bi plavo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|