|
![]() |
#2281 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Registered User
|
ja nikako da uspijem rootat mobitel, pokusala sam već 3 puta s ovim superoneclick svaki put kaze da je uspjelo, ali niti imam onu superuser aplikaciju (a to bi kao trebala imat ako se ne varam?) niti mi titanium backup radi, tvrdi da nemam root sta sad? kad skinem onaj root.zip i stavim ga na karticu, ugasim mob izvadim bateriju i stisnem vol + i power (pazila sam da prvo stisnem volume) mobitel se samo upali O.o znaci imam sluzbeni 2.3.5 rom i vendor Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 24.03.2012. u 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Još jedna stvar, može li bit da onaj fix za brojeve ne radi na svim ROM-ovima? Probao sam onaj jedan stariji ROM (Kinez ili Dong ROM), ubacio sam liniju koda u build.prop restartao mobitel i ništa, opet ne prepoznaje brojeve. Ima li veze gdje je to u build.prop? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
stavi je natrag, istovremeno stisni volume+ i power tipku i drzi ih oko 10 sekundi (ja osobno drzim dok mi se ne upali recovery) odi na apply from sd card i tam izaberi root.zip.. i to je to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | |
Registered User
|
Citiraj:
pazila sam da bas drzim stisnuto to dvoje i da slučajno ne stisnem samo power, prvo sam stisla volume+ držim, držim i krene huawei logo i ja pustim on se upali? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Registered User
|
ok, sad se ovo dogodilo install/sd card finding update package opening update package verifying update package E: failed to verify whole-file signature E: signature verification failed Installation aborted. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pod pretpostavkom da ste rootali mob i stavili clockwork recovery scenarij je sljedeći: 1. Izvadite bateriju na 5 sekundi. 2. Upalite istovremeno držeći power i volume up tipke 10ak sekundi dok se ne pokaže CWM. 3. Idite u mounts and storage. 4. Formatirajte sve OSIM sdcard. 5. Idite u advanced. 6. Wipe dalvik cache. 7. Idite na install zip from sdcard. 8. Idite na choose zip from sdcard. 9. Odaberite rom i instalirajte 10. Reboot system now. a za rootanje je najbolje sa superclickone i treba staviti CWM 5026 ili 5027. upute za sve su u prvom postu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Registered User
|
pročitale su se upute, ja ne mogu rootat, u tome je problem dakle to je bilo u recoveriju dok sam probala rootat sa sd kartice pomocu root.zip probala sam superoneclick i to ne ide također sve po uputama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ne znam zasto mi ne radi s tim superoneclick kad svima radi... jel ima neki zavrsni korak koji ja nisam napravila? dakle drivere sam skinula (imam win7) i napravila sve po ovim koracima 01. Preko dialpada utipkajte: *#*#2846579#*#* 02. Idete u: projectmenu > background settings > log settings > log switch > označite Log on 03. Idete na Settings > Applications > Development > označite USB Debugging tj. Postavke > Aplikacije > Razvoj > označite Uklanjane programske… 04. Restartajte / rebootajte / ponovno pokrenite mob 05. Skinite SuperOneClick v2.3.1 ako već niste 06. Spojite mobitel na računalo, NE PALITE USB STORAGE 07. Instalirajte drivere za mobitel na računalo 08. Pokrenite SuperOneClick i pritisnite ROOT tipku, pustite ga da odradi svoj posao (prihvatite ako vas zatraži instalaciju drivera). 09. Vaš mobitel bi sada trebao biti rootan! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Registered User
|
opet dodje do verifying update package E: singature verification failed Installation aborted |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Nemoj se patiti sa rootanjem tvornickog roma ako ionako zelis staviti neki custom rom, recovery se moze instalirati na mob i ako nije rootan, samo pukni mob u fastboot ilitiga bootloader i stavi custom recovery i nakon toga rom po zelji, nemoj gubit vrijeme na rootanje roma kojega ionako neces koristiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Nema potrebe, napisao sam u uputstvima koja su stavljena na prvu stranicu u prvi post da ne treba rootat stock romove ako ionako planirate staviti neki custom rom... samo prati upute za instalaciju custom recovery-a i nakon toga upute za instalaciju custom roma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Registered User
|
ok, time cu se bavit sutra, dosta mi je za danas ![]() fala bogu čitat znam pa valjda ću bar to uspjet ![]() hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Registered User
|
Ekipo.. jedno pitance.. :P Kak radite screenshoteve?? Treba neka app il ima precac pomocu tipki (ko na iPhonu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...dstein.AndroSS ovaj je ok i free |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Registered User
|
instalirala sam recovery i fundowski sa sd, bome sam se načekala dok se sistem dignio... evo sad tek je pa nadam se da ce sve radit, dobila sam 5 malih srcanih ![]() instalirala sam onaj version 3.0 international... zasad se sve čini ok jedino, pošto jel nikad nisam rootala pa nikad nisam koristila titanium backup ili root explorer... kako se miču aplikacije koje mi ne trebaju? mogu jednostavno iz settings - applications? šta se sve smije maknuti? hoće li me mobitel upozoriti da nešto ne smijem maknuti? eh, samo da napomenem, vidjela sam da je Goran imao tih problema također, ja sam imala onaj vendor isto i sad imam one dvije indijske aplikacije haha Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma zapravo, mislim da ću opet flashat, ovaj put turbo clean facebook aplikacija je preloša na androidu, twitter mi isto ne treba, dakle ne treba mi ni onaj streams... launcher i tako koristim go launcher... dakle ovo mi je sve višak a šta mi zatreba uvijek mogu sama stavit gore... e pitanje, maknio si onaj totem weather, ali sat postoji jelda? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 13:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Registered User
|
ma pusti budalu i glupa pitanja ![]() stavila sam super clean, evo upravo sad jeejeejeej ![]() baš sam uzbuđena ![]() zasad sam presretna jer nisam ništa zasrala super mi je iconica za bateriju, puno bolja nego ona na stock romu, ovako odma znaš na čemu si, a ona je bila preblesava, nikad ne znaš koliko još ima ![]() EDIT: kako da stavim gtalk? kad ga idem stavit iz backupa, kaze application not installed isto i za onaj allbackup od huaweia Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
zaljepi ih u system/app,i promjeni permision u r-w-r-r,naravno sa root explorerom. rebootaj mob i to je to!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() dakle zalijepim ju tamo, ok to mi je jasno, e sad odaberem permissions i imam ovako owner - read, write, execute group - isto others - isto special permissions uid, gid sticky sta tocno treba bit oznaceno? edit: mislim da sam svatila, dakle u prvo redu read, write, u druga dva samo read? EDIT2: hmmm, napravila sam to i rebootala obje su stopped unexpectedly ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|