|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izašle su nekakve konkretnije specke SGS3. Zanimljivo je da će imati 4,7" ekran, a da će mu se pritom visina povećati za samo 5mm u odnosu na SGS2. I ostatak je prebrutalan: 1,5GHz quad; 1Gb rama; 1280x720 SuperAMOLED Plus HD; 12MPix 1080p@60fps, 32Gb interne meme,... http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-3999.php
![]() |
#752 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Problem je u vracanju brendiranog fw-a. Ako ne prihvati product code,to se moze vidjeti na servisu,ali dosada sam imao par slucajeva za jamstvo s jednim od onih fw-a na prvoj stranici ovog thread-a i nij bilo problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
I ja ne kontam. Ja sam prije servisa samo stavio zadnji sluzbeni t-mobile za hrv i bilo je sve OK. tj. nisam imao nikakvih problema sa vracanjem. Jedino ako skines neku slovensku t mobile verziju a mislis da je prava. Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 21.03.2012. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Postoji I9100XWKI1 i za TELE2 HR i za recimo MOB SLO . Posto po nazivu roma vidimo da nisu brendirani,ne znaci da nema nikakve razlike medju njima. Po sastavu su isti ali kad stavis tele2 dobijes product code TWO koji je namijenjen za TELE2 ,a ako stavis drugi dobijes MOB koji je namijenjen toj mrezi. KAd utipkas *#1234# nema razlike,ali ako utipkas kod za PRODUCT CODE *2767*4387264636# e tu pise u kojoj kuci je kupljen. Kada se zabavljate s raznim romovima,product code se mijenja. Bitno je vratiti taj product code kada uredjaj ide na jamstvo. Nije dovoljno samo staviti tu verziju koju si imao,nego tu verziju koja je namijenjena bas toj mrezi. Ovi romovi koji su na prvoj stranici teme su TESTIRANI za oredjenu mrezu,oni rade sigurno,ukljucujuci i PCODE. Ovi netu ,samo oni pored kojih pise TELE 2 CROATIA ili slicno. Ako se prilikom flashanja javlja greska da nije mogao srediti CSC,vjerojatno se nije vratio PCODE na tvornicki,i iako telefon normalno radi,PCODE nije vracen. Zato treba provjeriti PCODe prije slanja na jamstvo. Ako telefon naravno pali. Ako se telefon ugasio i nece vise uopce upaliti radi nekakave tvornicke greske,onda sve ovo naravno nije bitno. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam problem na svom SGS2, nešto mi jede bateriju, a ne mogu otkriti šta. Prvo sam sa Cpu Spy-em pogledao situaciju, i nakon 25 min. vidljivo je da mob. ne ide u standby već mu nešto koristi CPU: ![]() Onda sam preko Better Battery Stats pogledao detaljniju situaciju i očito je da je Wifi stalno uključen, tj. nešto ga koristi: ![]() Dalje od tog ne mogu. Zanima me kako da otkrijem koji proces ili aplikacija koriste stalno Wifi? U Better Battery Stats mogu pogledati i procese i wakelocks, ali tamo izbaci kao da je sve u redu, tj. očito Better B. Stats ne može očitati u čemu je problem. Preporuke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Administrator
|
Citiraj:
e dobro, to sam si i mislio ![]() Neo-ST - bome ga pojede *ebate... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kolege,trebal bi jednu uslugu,da mi neko spejsta najjednostavniji tutorial za rootanje i instalaciju custom ROM-a na Galaxyu i9000.....bum prelistao thread al nisam u nekom razbacivanju s vremenom i znam kolko se stvar pojednostavnila s vremenom pa da ne zapinjem na nekom prestarom načinu..... (za sestru i frenda radim) Ni zgorega da i preporučite neki custom rom ako želite,mada ću prelistati thread.... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=659 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, Imam problem sa Samsung Galaxy Nexus-om. Danas u 9.30 sam normalno razgovarao, poslao poruku i za 10min sam ugasio mobitel i nakon toga mi više neće prepoznat sim karticu. Probao sa više kartica i factory reset i neće. Nikad mi nije zaštekao, niti se resetirao. Gore je stock rom - 4.0.2, baseband - I9250XXKK6, kernel version - 3.0.8-gaa2611. Sve ostalo radi normalno i bez štekanje, samo neće sim prepoznat. Ima ko kakvu ideju kaj pokušat napravit ili da ga nosim na servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
pozz ljudovi moze li mi neko dat link za ics mobitel je sgs |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
eh, dečko, pa imaš ih na xda koliko hoćeš, tu u samoj temi ih je nabacano par. Tu ti je sav popis: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665
![]() |
#769 |
Administrator
|
Ne znam jel netko probao, no izašao je u Petak novi MIUI, i GB i ICS. Popeglan do kraja, radi punoooo glađe i bolje od ostalih ICS-a, napokon FB, BUG i slični widgetsi refrešaju kako treba itd. Ima još uvijek par FC no na totalno nebitnim stvarima, bar meni (npr. about, pa status signala mi još uvijek FC-a) no sve ostalo radi kao podmazano. Koristi li tko chrome beta na ovom ili drugom ICS-u i kako mu se ponaša flash? Problemi s embedanim YT videom, odnosno play na vanjskim stranicama? Igrao sam se s njim na više ICS romova, na svakom isti problemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Tore, nije do ROM-a nego do bete od Chrome. Isto meni tako radi na i9000. Probao MIUI , RC 4. , Dark Night 3 i Slim Za i9000 najbolji je RC 4.2 + brutalno stabilni Semaphore kernel. ( Isprobao Glitch i Devil no, oni pucaju na benchmarke )
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
PRO
|
Meni je novootkrivena ljubav midnight-ics kernel, 0.7.4. stvarno je odličan i baterija podnosi puno više mučenja. Tiramisu ICS mi je instaliran.
![]() |
#773 |
PRO
|
![]() |
#774 | ||
Administrator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Iveekkk ![]() ![]() Testovi romova Prvi winner je RC4.2 ![]() Bio sam tjedan dana opet na Dark Knight3. Dobar rom ali bugovit. Ima problema s nekom aplikacijom. Meni više desi da ne mogu pokrenuti Play i Music. Jednostavno zblesira i nema lijeka osim što treba ponovno flashati ( dosad pet puta ). Ovako sam blago razočaran. Ipak nije mi vrag dalo mira pa sam upravo sada vratio na omljeni RC4.2 iz Team ICSSGS plus Semaphore 0.9.7 big mem ![]() Glitch, Devil kernel nisu mi oduševili za razliku od Semaphore ( brdo opcija i full stabilan , niti ne briše postavke podešavanja ) Jednostavno sebi ne mogu pomoć. Eh da, Team ICSSGS najavio novu verziju. ![]() @Tor Jasno mi je. ![]() Ivek i ja raspravljamo o Samsungu Galaxy S i9000. O romu i kernelu.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 29.03.2012. u 00:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
|
Evo igro sam se malo s modemima za ics i najbolji je definitivno kc1.signal mi je sad do kraja u dugom selu na tele 2 dok je prije bio 2-3 crtice.brzina 3g se doslovno poduplala.manje baterije cucla,najveca kvaliteta razgovora.vrtim ga na icssgs rc4.2.
![]() |
#777 |
Guest
|
Yo, yo. Tko još koristi MIUI na Samsung Glaxy S2? Probao sam NDT sa Siyahom (ginger) i ovaj ICS kaj je Tor stavio. Više manje zadovoljan, pogotovo sa ICS-om, ali me zanima ako je netko probao još neke i ako ima koju bolju preporuku. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Extrema Thule
|
JVU modem je dobar. Presao sam na JW4 iz Valuepacka od jucer i zasad je dobar.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
pozz ekipa evo ima neki dan nabavio galaxy s i9000,na njemu je android 2.3.4 gingerbread,volio bi ga rootat samo nezz koji rom da stavim,jel ima neko iskustva da mi preporuči?
![]() |
|
|