|
![]() |
#2221 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Prvo sve pohvale Fundowsky-om na rom-u. Brz je i fluidan jedina mala zamjerka po meni je sta je malo pretrpan sa aplikacijama ali nista sto Titanium ne moze rijesit. Nego mene zanima ima i tko problema sa Gps-om? Koristim zadnju verziju 3.0 i Gps ne radi tj uhvati poziciju na 5 sec pa prekine i tako u krug. ponekad bude ikone gore kod baterije i sata a ponekad ne. Prije dok sam bio na benru-ovom cynogenu nisam imao nikakvih problema sa gps-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
S GPS-om nemam problema, bez aGPS uhvati poziciju za 20ak sec i drži normalno. Ona ikona ti se pokazuje samo kad je uključen neki program koji koristi GPS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
tnx Fundowsky.... je upalim ja programa za snimanje gps podataka, cak sam probao i sa drugim programiima ali gps ne hvata. hm onda nesto kod mene ne stima.... probat cu tvoj cisti rom da nisam slucajno nesto pobriso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Registered User
|
Jedino ako nije neka tvornička greška u tvom GPS-u. ROM bi trebao imati iste funkcionalnosti kod svakog. Makar uvijek preporučam u recovery format boot, cache, data, system, sd-ext i wipe dalvik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Najprije pohvala Fundowskom na odlicnom romu, on je prvi koji me natjerao da se skinem sa Ciana ![]() Zadnje izmijenjeno od: huaweifun. 20.03.2012. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Registered User
|
Jel mi može, molim vas, netko reći kako na verziji 3.0 dobiti onaj prikaz prekidača podatkovnog prijenosa koji se, uz prekidače za GPS, Wi-Fi i još nešto, inače nalazi kada sa vrha povučete prozor obavijesti prema dolje. Na verziji 2.1 sam ga imao, a na 3.0 nikako ga dobiti. Ne mislim tu na widget Nadzor nad napajanjem (na njemu nema tog prekidača), ali je nešto jako slično tome. Nadam se da sam bio kolko-tolko jasan. Nakon stavljanja navedenog ROM-a ne mogu nikako na internet, iako sam kroz Postavke za bežični prijenos i mrežu već uključio podatkovni pristup. Ne znam u čemu se sad caka. Molim pomoć ako netko zna. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Registered User
|
Citiraj:
Stavljao sam ponovno sve od nule i tu mi se nešto poje...., pa se izgubilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni na 3.0 sve radi i postoji - od prekidača, do data prometa i GPS-a. Jako sam zadovoljan sa Fundowskyjevim ROM-om. Tipkovnica je super, SMS aplikacija malo promjenjena (fontovi) što je super, radi brzo i App2SD preko GUI-a radi odlično, ne usporava rad mobitela kao na nekim prijašnjim ROM-ovima.
![]() |
#2231 |
Registered User
|
Gledam sad da mi aplikacija Toolbox nije aktivna, a ne mogu nju ni aktivirati, ili ne znam... Dal to možda ima veze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Registered User
|
Citiraj:
Za one koji žele paliti ekran tipkom za glasnoću, evo fixeve, po želji stavite: Volume wake IMA Volume wake NEMA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Scenarij: Isključite mobitel preko noći ili ste trenutno na nekom području gdje nema signala pa ste nedostupni; nekoliko osoba u tom periodu vam pošalje nekoliko SMS poruka. Kad uključite mobitel (postanete dostupni), sve pristigle SMS poruke imaju vrijeme kad ste ih dobili i ne možete vidjeti točno vrijeme kad su vam poslane, nešto što se podrazumijeva na dumb mobitelima, katastrofa! Sva sreća da postoji neki pametni Austrijanac koji je doskočio ovom problemu! ![]() Na Google Playu (Marketu) potražite aplikaciju koja se zove SMS Sent Time! Isprobano na stock Tele2 ROM-u, default Messaging aplikacija, radi bez problema! Ne znam da li je o ovome već bilo govora (ova tema ima previše stranica), ako je, onda zanemarite ovu poruku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Registered User
|
Za one koji žele paliti ekran tipkom za glasnoću, evo fixeve, po želji stavite: Volume wake IMA Volume wake NEMA[/QUOTE] Hvala Care, radi .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Registered User
|
Ako nekog zanima, napravio sam blog sa svim svojim dosad izdanim romovima, fixevima, uputama... sve na jednom mjestu... EDIT: Sad ima i v3.0 international edition koji ima sve jezike sučelja, ne samo hrvatski. Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 21.03.2012. u 05:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |
Registered User
|
Citiraj:
go unlocker . meni najbolji . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Registered User
|
Fundowsky, svaka ti čast, rom je odličan. Izludio sam se dok sam uspija instalirati rom. Prethodna dva roma su išla bez problema sa clockmod-om verzije 4 i još neke brojke, ovaj rom 3.0 nije htio na telefon za gospu blaženu dok nisam stavija Clockmod 5.0.2.6. Bilo je tu i nespavanja, vraćanja original roma, rutanja i neznam čega sve, zamalo je nastrada laptop ni kriv ni dužan, sve zbog clokwordmoda-a 5.0.2.6. Sve pohvale na fluidnosti rom-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Registered User
|
Ja sam danas narucio telefon,mislim da bolji smartfone na nasem trzistu ne postoji (uloženo-dobiveno) a sa rom od Fundowsky bi mu u vip-u (da ga ima) cijena bila sigurno na razini slicnog htc wildfire od 1600kn sa produzenjem ugovora.....sad samo treba pricekati da stigne pa onda sve ispocetka sa instalacijama..... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Registered User
|
fundowsky, imam problem sa onim streamovima. znaci kad podesim facebook on mi ga pokaze tamo kao stream i uvijek mi otvara tako. ali u tom stream nacinu ne mogu pristupiti porukama a facebook.apk nece pokrenuti. probao sam onda maknuti taj stream preko titaniuma ali nakon restarta se pojavi neki zaslon i zablokira tu, ostavio sam ga 15 min i nista se nije dogodilo. rom je inace super fluidan al treba mi normalan fejs bas zbog poruka. sta predlazes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
radi toga sam ja izbrisao streams, SNS, integrirani fejs, twiter i te šeme.. jer ne radi kak se spada.. drugo, događa mi se jedna stvar koja nije tolko vezana za ROM.. stavim si widget od cpu master pro na desktop, i onda si poštelam unutra sve postavke, i nakon dan dva, više ne pokazuje brzinu proca ni ništa, pišu upitnici.. maknem taj widget, i idem ga opet dodat i više ga nema izlistanog ![]() eh da si barem sam znam iskuhat ROM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Registered User
|
Vidim da ste svi na nekom 16.nivou za razliku od mene a ja muku mučim s najelmentarnijim stvarima s ovim uređajem,dakle (ne smijte se) kako gad dem da stavim u alarm svoj sound s sd kartice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Registered User
|
Može i na pm da ne remetim raspravu:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Registered User
|
Ajmo grupo! Što je sad? Znači, ako je Fundowsky napravio perfect rom, grupa će umrit? Fundowsky još jednom hvala na trudu. Danas sam doživio komentare sa strane, tipa : "Pa to je brže od iPhone-a" zatim : "Jebem ti moj Defy (Motorola), zatim : "Ovaj moj Ace ima veći lag" Reka sam im : "Nemate vi Fundowsky-og" Eto čovik pohvalio sam te, a zaslužio si puno više. Keep on good working! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Registered User
|
fundowsky stvarno evo moram te i ja pohvaliti stvarno rom radi perfektno . trazim neki bug i trazim li trazim ali nikako da ga iskopam . stvarno si si dao truda nemam teksta . hvala . |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|