|
![]() |
#781 | ||
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#783 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kaj se tiče zeala ovisi u kojem patchu si igrao, itekako se isplatilo maxat zeal zbog sinergija i ostalih bonusa. Nisu talenti bili pušiona dalo se sa svakom kombinacijom preć samo se moralo malo taktizirat kad bi malo zagustilo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
evo koga zanima preorder u dućanu http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-z...Edition/37635/ http://www.infomark.hr/news/118#naslov ja sam se predbilježio za CE u svijet media, mislim da drastično povoljnije od toga u dućanu nekom drugom neće biti
![]() |
#789 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
ZOMG Ali, da, teško da će igdje biti jeftinije. Game.co.uk nudi za 70 funti, što uz poštarinu i neizbježan PDV+koješta izađe i više od 750. Ništa, pregrist i pljunut pare - barem će se igrati na dan izlaska ![]() EDIT: Ja uzeo u Infomarku, poštarina je besplatna pa sam uštedio čitave 3 kune. Hmmm, mogao bih uzeti još jedan pa sve skupa uštedjeti za kavu.
![]() |
#790 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja se nešto isto razmišljam o CE ![]() Na USB-u se dobije i D2 + LOD, što isto nije za baciti. Ukoliko ga budem uzimao, vjerovatno ću također u Infomarku - 766 kn.
![]() |
#792 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
rezerviran CE u Svijet mediji.....ode zivot u qrac |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Baš mi zapeo za oko CE, al moram to lijepo objasnit ženi inače će popi**it. Mislim, nije da ne smijem kupit, nego će htjet u šoping, a to boli za novčanik ![]() Edit: Mislim da ću uzeti iz Svijet Medija, jer imaju na rate, pa ne moram bljunit 100ojra odmah. Ipak je mjesec kad je tehnički, osiguranje..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Akutna lijenčina
|
Dobro da imam ispitne rokove svaki mjesec ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
Ma problem nije toliko u kupnji igre, nego u činjenici da ću ga igrat na tv-u jer D3 nije napravljen za Eyefinity. To bi mogao bit problem ![]() Kum je odvjetnik, pa će smislit neku dobru priču i nekakvu razumljivu opravdanost zašto žena neće moći gledati TV kad sam doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Najjeftiniji Diablo III (trenutno :))
759kn -->
Ovaj CE mi se stvarno sviđa, ali je dosta skup, al ova normalno varijanta uopće nije skupa, i mislim da će biti jeftinija nego na (online)preorderu... na kojem bi trebala biti oko 60Eura igra. Uglavnom puno jeftinije nego će to biti u Algoritmu sigurno ![]() Evo našao sam ovdje:
http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-z...iablo-3/37634/ ---------- 399kn i http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-z...Edition/37635/ -------> 759kn Ovaj CE mi se stvarno sviđa, ali je dosta skup, al ova normalno varijanta uopće nije skupa, i mislim da će biti jeftinija nego na (online)preorderu... na kojem bi trebala biti oko 60Eura igra. Uglavnom puno jeftinije nego će to biti u Algoritmu sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#804 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Meni je totalno glupo kupovat ColectorstEdition, platiš skoro duplu cijenu zbog nekakvih igračaka i vodiča igre koji mi uopće ne treba. Al razumjem da određen broj ljudi to zanima i privlači, tako da ništa čudno da će kupovat. Al ja ču rađe uzet samo CD, i uštedit nekih 250 možda i 300 kuna pošto neću uzimat CE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
Dobar, dobar. Ili ću uzeti CE, ili ću čekat nekakav ruski ključ ![]() Bolje ću tražit neko jeftinije rješenje ili uzet CE, nego dat 60 eura za samu igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ja bi kupio samo knjigu s ilustracijama ![]() naravno, uz igru. to je jedino što me privlači kod ce-a. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Hey Boss, I will probably be late a bit at work today. Cain asked me to stay a while longer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam uzeo preorder na Bnetu jer želim početi igrati iste pikosekunde čim puste servere u funkciju. A ostali merčendajz ću uzeti posebno ( art book, dodatke i sl.) Uostalom, preferiram digitalne releasove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Samo ta razlika mi je već dovoljna za Grim Dawn i 2 pive ![]() |
|
![]() |
![]() |