|
![]() |
#2191 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
neznam, kartica mi je toshiba 2gb 2.2 mb s write speed a čitanje 11 mb s, imam i od 4gb class 4 al mi mob s njom steka, stavim u frendov mob karticu i njegov pocne stekat, tako da evo skuplja prasinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Registered User
|
a da je ostavio na 1.2 verziji, onda bi se svi žalili i govorili daj popravi to blablablabala, čovjek se potrudi da imamo najbolji rom frimwear kako vec ocete, a tu se sprdate, nezahvalno... kome se nesviđa nek se vrati na cyno pa nek ima telefon kojem primarna funkcija neradi ili one druge cuclaće baterija, jedini koji mi je pored ovog valjao je bio awarow zadnji i ssgv4, jedino nisu bili fluidni ko ovaj, dečki sto su prije radili romove nek se neljute, respect za trud ja neznam nikakav napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 03:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
izgleda da je nesto zeznuto u ovom novom romu sto se tice vibracije od sms poruka . dobijem poruku ali uopce telefon ne vibrira , melodija se normalno cuje . de vidi koji je problem ako je do roma a ako nije onda mi recite sta sam zeznuo ? naravno svud mi je upaljen vibrate ali nema zivota . vibrate radi na zvonu i na haptick feedback ali nece sms. sto se tice komentara fundowsky samo ti stavljaj updatove i ako treba svaki dan . ![]() Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 20.03.2012. u 08:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 | |
Registered User
|
Citiraj:
imam samo pitanjce na benchu,vidim da je svima dosta bolje od mojeg podatak za 2D graphics..duplo bolje od moga a sve ostalo je tu negdje,u cemu je kvaka..?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
@fundowsky - majstore jel i s 3.1 verzijom radi oc kernel na 780mhz kaj si postao prije? Makar sam si vise manje sad sve poslozio neda mi vrag mira pa moram isprobat ovaj tvoj zadnji rom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Registered User
|
kako dobijes tako veliki rezultat na 2Dgraphics,meni je uvijek upola manji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Registered User
|
Fundowsky oce mozda bit jos koja verzija da znam ... i jel se moze promjnit status bar da bude plavo ko u ics... ak nemoze nema veze.... baterija je zansad odlicna...meni normalno vibrira kad dobijem poruku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
Registered User
|
Citiraj:
pa jel imas 3.0 turbo od fundowskog ili? onda nemam pojma u cemu je caka ako tebi radi a nama dvojici nece? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Registered User
|
Vibracija poruka: Uđite u poruke, idite na postavke, skroz dolje u dijelu postavke obavijesti imate opcije za vibraciju. @alengrosevic nema verzije 3.1. Na 3.0 radi 780 kernel. @goranszd zasad neće biti nekih verzija. u plavo bi se moglo promijeniti uz malo igranja time. Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma kakvi ma svud mi je vibracija upaljena ali nece pa nece nemam pojma u cemu je problem .jedino ako sam instalirao direktno tj ugasio sam mobi i odma sa vol+ i paljenje usao u program i obrisao sve postavke i instalirao rom tj nisam vadio bateriju van ali ne vjerujem da to ima veze evo idem sad bas po postupku kako sam i prije radio sa vadjenjem baterije . upravo instaliram pa javim Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 20.03.2012. u 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Registered User
|
pa da j... ne vjerujem da samo zato jer nisam izvadio bateriju da mi je sj... vibru na porukama . evo sad radi normalno . e svasta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Registered User
|
meni je bilo u postavkama,ali sad da i imam neki nedostatak necu vise pisati jer ovaj rom ,ma sta ovaj,svi od Fundowsky su perfektni,tako da takvi nedostatci (ako postoje) su zanemarivi na osnovu onog sto rom u stvari daje.....ovaj zadnji rom je savršen.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: ako ima neki bug, dapače, prijavi ga, da mogu ispraviti Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Registered User
|
Citiraj:
nije bila oznacena kvacica za vibraciju poruka "Vibracija- uvijek-samo ako je besumno- nikad"....bila je na nikad ali u postavkama poruka a ne zvuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Registered User
|
ni meni nije radila vibra na porukama (go sms, samo zbog basketball teme ![]() i netko me pitao za 2D na benchmarku... ne znam, takav mi je uvijek bio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Registered User
|
Fundowsky, jel možeš stavit u ovu verziju 3.0 huawei launcher 2? Naviko sam se već na njega, a nemogu ga instalirat ovako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |