Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.03.2012., 22:13   #2191
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova

104 199 153 284 578 120 1438 na 600 mhz BEZ SD KARTICE

a s sdkarticom 1500
sigurno da je tako mala razlika? trebala bi biti najmanje 100

EDIT: pardon na dva posta zaredom, otišao mi prst na touchpadu...
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2012., 22:20   #2192
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
sigurno da je tako mala razlika? trebala bi biti najmanje 100

EDIT: pardon na dva posta zaredom, otišao mi prst na touchpadu...
neznam, kartica mi je toshiba 2gb 2.2 mb s write speed a čitanje 11 mb s, imam i od 4gb class 4 al mi mob s njom steka, stavim u frendov mob karticu i njegov pocne stekat, tako da evo skuplja prasinu
goranszd je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2012., 22:33   #2193
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
pa za svaki rom koji podržava treba particionirati

jel nužno ili može i bez toga? nisam do sad primjetio neku razliku veliku sa i bez swapa pa me zanima...
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2012., 22:41   #2194
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor srkee Pregled postova
jel nužno ili može i bez toga? nisam do sad primjetio neku razliku veliku sa i bez swapa pa me zanima...
ne moraš ako nećeš
Staro 20.03.2012., 00:17   #2195
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

a da je ostavio na 1.2 verziji, onda bi se svi žalili i govorili daj popravi to blablablabala, čovjek se potrudi da imamo najbolji rom frimwear kako vec ocete, a tu se sprdate, nezahvalno... kome se nesviđa nek se vrati na cyno pa nek ima telefon kojem primarna funkcija neradi ili one druge cuclaće baterija, jedini koji mi je pored ovog valjao je bio awarow zadnji i ssgv4, jedino nisu bili fluidni ko ovaj, dečki sto su prije radili romove nek se neljute, respect za trud ja neznam nikakav napravit
Staro 20.03.2012., 00:46   #2196
androidfan
Registered User
Moj komp

Hvala, Fundowsky... zasad se rom pokazao kao najbolji, nadam se da neće biti nikakvih problema i da mi je ovo zadni rom koji sam instalirao na ovaj mobitel...

bacio sam i par benchmarka

androidfan je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 02:53   #2197
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
a da je ostavio na 1.2 verziji, onda bi se svi žalili i govorili daj popravi to blablablabala, čovjek se potrudi da imamo najbolji rom frimwear kako vec ocete, a tu se sprdate, nezahvalno... kome se nesviđa nek se vrati na cyno pa nek ima telefon kojem primarna funkcija neradi ili one druge cuclaće baterija, jedini koji mi je pored ovog valjao je bio awarow zadnji i ssgv4, jedino nisu bili fluidni ko ovaj, dečki sto su prije radili romove nek se neljute, respect za trud ja neznam nikakav napravit
Hvala na podršci, gorane, ja sam samo htio napraviti čim bolji rom moguće. Prije sam bio na awaru, andrija, sve pohvale tebi, jedino mi je nedostajao swap i ext. Svojim romom sam to dobio, a trenutno je najbrži koji postoji i jedini kojem je riješen floating point (barem koliko ja znam). Vidim gore androidfan ima na mom romu bench 1929, ima li još neki rom to? Ako nekome ne odgovara, ne morate instalirati, nikog na to ne silim, vidite i sami iz komentara drugih da je rom u redu. Česti updateovi su bili jer sam htio poboljšati, a svakim danom sam nešto novo otkrio i dodao u rom. Ako ste jalni, nisam vam ja kriv, samo sam želio dobro svima. Ma zapravo mi je najlakše maknuti sve linkove pa neće nitko skidati. Ako treba, i to ću napraviti. Ne trebaju mi nikakvi hvalospjevi, ukazivanja na bugove, uvijek dobrodošla. Ali sprdanja - ne hvala.

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 03:06.
Staro 20.03.2012., 07:21   #2198
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Hvala na podršci, gorane, ja sam samo htio napraviti čim bolji rom moguće. Prije sam bio na awaru, andrija, sve pohvale tebi, jedino mi je nedostajao swap i ext. Svojim romom sam to dobio, a trenutno je najbrži koji postoji i jedini kojem je riješen floating point (barem koliko ja znam). Vidim gore androidfan ima na mom romu bench 1929, ima li još neki rom to? Ako nekome ne odgovara, ne morate instalirati, nikog na to ne silim, vidite i sami iz komentara drugih da je rom u redu. Česti updateovi su bili jer sam htio poboljšati, a svakim danom sam nešto novo otkrio i dodao u rom. Ako ste jalni, nisam vam ja kriv, samo sam želio dobro svima. Ma zapravo mi je najlakše maknuti sve linkove pa neće nitko skidati. Ako treba, i to ću napraviti. Ne trebaju mi nikakvi hvalospjevi, ukazivanja na bugove, uvijek dobrodošla. Ali sprdanja - ne hvala.

izgleda da je nesto zeznuto u ovom novom romu sto se tice vibracije od sms poruka . dobijem poruku ali uopce telefon ne vibrira , melodija se normalno cuje . de vidi koji je problem ako je do roma a ako nije onda mi recite sta sam zeznuo ?
naravno svud mi je upaljen vibrate ali nema zivota . vibrate radi na zvonu i na haptick feedback ali nece sms.
sto se tice komentara fundowsky samo ti stavljaj updatove i ako treba svaki dan .

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 20.03.2012. u 08:32.
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 08:01   #2199
spider3
Registered User

Citiraj:
Ja nemogu izreci dovoljno hvalospjeva za Fundowskog...zato je dovoljno samo HVALA

imam samo pitanjce na benchu,vidim da je svima dosta bolje od mojeg podatak za 2D graphics..duplo bolje od moga a sve ostalo je tu negdje,u cemu je kvaka..??
spider3 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 09:04   #2200
spider3
Registered User

Citiraj:
izgleda da je nesto zeznuto u ovom novom romu sto se tice vibracije od sms poruka . dobijem poruku ali uopce telefon ne vibrira , melodija se normalno cuje . de vidi koji je problem ako je do roma a ako nije onda mi recite sta sam zeznuo ?
naravno svud mi je upaljen vibrate ali nema zivota . vibrate radi na zvonu i na haptick feedback ali nece sms.
sto se tice komentara fundowsky samo ti stavljaj updatove i ako treba svaki dan .
da sad sam probao,nema vibracije na sms a pri pozivu uredno vibrira...ma meni osobno ne smeta
Staro 20.03.2012., 09:09   #2201
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
Autor spider3 Pregled postova
da sad sam probao,nema vibracije na sms a pri pozivu uredno vibrira...ma meni osobno ne smeta

ma teramo fundowskog do savrsenstva
Staro 20.03.2012., 09:10   #2202
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor androidfan Pregled postova
da li se to meni cini ili si uspio u 1 sat potrositi 20% baterije?
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 10:18   #2203
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
@fundowsky - majstore jel i s 3.1 verzijom radi oc kernel na 780mhz kaj si postao prije? Makar sam si vise manje sad sve poslozio neda mi vrag mira pa moram isprobat ovaj tvoj zadnji rom
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 10:22   #2204
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
@fundowsky - majstore jel i s 3.1 verzijom radi oc kernel na 780mhz kaj si postao prije? Makar sam si vise manje sad sve poslozio neda mi vrag mira pa moram isprobat ovaj tvoj zadnji rom

koja 3.1 verzija? fundowskog roma ili ?
Staro 20.03.2012., 10:24   #2205
androidfan
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
da li se to meni cini ili si uspio u 1 sat potrositi 20% baterije?
naravno, al tu nije bilo ni sekunde praznog hoda vjerujem da će rom biti dobar i za bateriju, upravo se puni na recoveryju...
Staro 20.03.2012., 10:44   #2206
spider3
Registered User

kako dobijes tako veliki rezultat na 2Dgraphics,meni je uvijek upola manji
Staro 20.03.2012., 11:16   #2207
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Fundowsky oce mozda bit jos koja verzija da znam ... i jel se moze promjnit status bar da bude plavo ko u ics... ak nemoze nema veze.... baterija je zansad odlicna...meni normalno vibrira kad dobijem poruku
Staro 20.03.2012., 11:50   #2208
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
Fundowsky oce mozda bit jos koja verzija da znam ... i jel se moze promjnit status bar da bude plavo ko u ics... ak nemoze nema veze.... baterija je zansad odlicna...meni normalno vibrira kad dobijem poruku

pa jel imas 3.0 turbo od fundowskog ili? onda nemam pojma u cemu je caka ako tebi radi a nama dvojici nece?
Staro 20.03.2012., 12:01   #2209
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Vibracija poruka:
Uđite u poruke, idite na postavke, skroz dolje u dijelu postavke obavijesti imate opcije za vibraciju.

@alengrosevic
nema verzije 3.1. Na 3.0 radi 780 kernel.

@goranszd
zasad neće biti nekih verzija. u plavo bi se moglo promijeniti uz malo igranja time.

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 12:07.
Staro 20.03.2012., 12:06   #2210
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

da imam 3.0 verziju radi mi sve odlicno nista nemogu primjetit da ima bug... pozivi poruke obavjesti alarm bluettoth navigacija prebacivanje s 2g 3g wifi ka sve meni radi odlicno
Staro 20.03.2012., 12:09   #2211
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
Vibracija poruka:
Uđite u poruke, idite na postavke, skroz dolje u dijelu postavke obavijesti imate opcije za vibraciju.

@alengrosevic
nema verzije 3.1. Na 3.0 radi 780 kernel.

@goranszd
zasad neće biti nekih verzija. u plavo bi se moglo promijeniti uz malo igranja time.

ma kakvi ma svud mi je vibracija upaljena ali nece pa nece nemam pojma u cemu je problem .jedino ako sam instalirao direktno tj ugasio sam mobi i odma sa vol+ i paljenje usao u program i obrisao sve postavke i instalirao rom tj nisam vadio bateriju van ali ne vjerujem da to ima veze

evo idem sad bas po postupku kako sam i prije radio sa vadjenjem baterije .
upravo instaliram pa javim

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 20.03.2012. u 12:28.
Staro 20.03.2012., 12:14   #2212
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
ma kakvi ma svud mi je vibracija upaljena ali nece pa nece nemam pojma u cemu je problem .jedino ako sam instalirao direktno tj ugasio sam mobi i odma sa vol+ i paljenje usao u program i obrisao sve postavke i instalirao rom tj nisam vadio bateriju van ali ne vjerujem da to ima veze
Ne bih onda znao, potpuno je isti rom svima, znači da bug nije u pitanju. instaliraj doslovno po uputama, vađenje baterije, formatiranje boot, cache, data, system, sd-ext i wipe dalvik.
Staro 20.03.2012., 12:40   #2213
maxtormaster
Registered User

pa da j... ne vjerujem da samo zato jer nisam izvadio bateriju da mi je sj... vibru na porukama . evo sad radi normalno . e svasta
Staro 20.03.2012., 13:56   #2214
spider3
Registered User

meni je bilo u postavkama,ali sad da i imam neki nedostatak necu vise pisati jer ovaj rom ,ma sta ovaj,svi od Fundowsky su perfektni,tako da takvi nedostatci (ako postoje) su zanemarivi na osnovu onog sto rom u stvari daje.....ovaj zadnji rom je savršen....
Staro 20.03.2012., 13:59   #2215
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
meni je bilo u postavkama,ali sad da i imam neki nedostatak necu vise pisati jer ovaj rom ,ma sta ovaj,svi od Fundowsky su perfektni,tako da takvi nedostatci (ako postoje) su zanemarivi na osnovu onog sto rom u stvari daje.....ovaj zadnji rom je savršen....
što ti je bilo u postavkama?

EDIT: ako ima neki bug, dapače, prijavi ga, da mogu ispraviti

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 14:05.
Staro 20.03.2012., 15:13   #2216
spider3
Registered User

Citiraj:
što ti je bilo u postavkama?

nije bila oznacena kvacica za vibraciju poruka

"Vibracija- uvijek-samo ako je besumno- nikad"....bila je na nikad ali u postavkama poruka a ne zvuka.
Staro 20.03.2012., 15:28   #2217
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
nije bila oznacena kvacica za vibraciju poruka

"Vibracija- uvijek-samo ako je besumno- nikad"....bila je na nikad ali u postavkama poruka a ne zvuka.
Vibracija telefona kod poziva i poruka se zasebno određuje.
Staro 20.03.2012., 16:07   #2218
androidfan
Registered User
Moj komp

ni meni nije radila vibra na porukama (go sms, samo zbog basketball teme )... ali nakon deinstalacije gosms-a i ponovne instalacije sada fino radi...

i netko me pitao za 2D na benchmarku... ne znam, takav mi je uvijek bio...
Staro 20.03.2012., 16:56   #2219
rukometas8
Registered User

Fundowsky, jel možeš stavit u ovu verziju 3.0 huawei launcher 2? Naviko sam se već na njega, a nemogu ga instalirat ovako.
rukometas8 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2012., 17:20   #2220
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor rukometas8 Pregled postova
Fundowsky, jel možeš stavit u ovu verziju 3.0 huawei launcher 2? Naviko sam se već na njega, a nemogu ga instalirat ovako.
preko root explorera kopiraj launcher2 u system/app, stavi permission na rwr-r-r i restartaj mob
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na