|
![]() |
#301 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Dok na mobitelu iz Office hub-a radi - svi dokumenti skinuti s maila se uplaodaju gore i nakon što ih obrišem s telefona ih opet mogu bez problema skinuti. Problem s Facebookom sam riješio da sam ih linkao pa mi ispiše ime osobe iz imenika - nije neko rješenje, no sreća pa ta osoba nema Facebook profil. Sada pak imam problem da me ljudi koji zovu s 098 (barem za njih par što me zovu stalno) ne piše ime kontakta nego broj. Snimljeni su kao 098xxxxxxx, no tako su snimljeni i drugi brojevi pa ne vidim problem. 091, 095, 097 i 099 rade normalno.
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
|
Skydrive su mi javili da trebam upisati dodatne informacije o sebi, trebalo je upisati ime i prezime - sada radi. Što se titiće 098 brojeva, ako stavim +385 ispred onda sve funkcionira. No opet mi nije jasno zašto bez +385 rade ostali predbrojevi.
![]() |
![]() |
#303 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam jeste li vidjeli, no Nokia je izbacila Nokia PureView 808 koji slika 38 MPX slike, koje blago rečeno, ispadaju predobro!! ![]() http://theultralinx.com/2012/02/noki...-pictures.html Iako je uređaj baziran na symbianu, razlog zašto spominjem tu vijest je nokijina izjava da će izlaskom windows phone 8 apollo operativnog sustava biti izbačeni wp8 uređaji sa tom kamerom. I to će biti moj sljedeći smartphone... ![]()
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekako su mi tamne te slike sa linka. Koliko sam čitao, najveća prednost tih MPix je što možeš zoomirati sliku do beskraja, a da nemaš pixelizacije same slike.
![]() |
#306 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Beskonačnost je upravo postala konačna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
|
Neće biti 3x nego puno više. Baci oko na ove fotke i povećanja. Obzirom da je u pitanju kamera na mobu, moraš priznati da je rezultat impresivan. Obrati pažnju na srebrnog terenca na predzadnje dvije slike. Pokušaj ga naći na prvoj. http://www.onlandscape.co.uk/2012/02...-phone-camera/
![]() |
#308 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sad malo čitam po internetu i šokiran sam, kruže glasine da mobiteli 1. wp generacije neće dobiti potpuni apolo update? znam da su samo glasine, ali ako se ostvare odoh ja putevima androida. i još što je najjače 2. generacija (tipa Radar) će dobiti potpuni update? kakve su to gluposti, pa moj optimus ima iste specifikacije (i više memorije za pohranu) od radara?? jedino što manjka je prednja kamera ali mi ne fali. ugl ako microsoft prestane podupirati starije modele (koji su i dalje itekako konkurentnih specifikacija) mogu se pozdraviti sa mojom lovom,jedino mi je žao jer sam htio uzeti lumiju za slijedeći mob, ali njih kod nas ionako nema, a kako su mi javili iz tcoma u dogledno vrijeme neće ni biti... Što mislite o ovome, ja sam malo razočaran...
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Di si to vidio? Izvor? Kad bi trebao taj apollo stic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
http://wmpoweruser.com/microsoft-rep...-to-first-gen/ Još sam slušao intervju nekog microsoftovog glavešine u kojem pljuje po apple-u zato što još uvijek podržavaju 3gs, tako da ima dosta negativnih naznaka, a ja se samo nadam da su to glasine, ako se obistini... hm... onaj padfone mi djeluje primamljivo ![]()
![]() |
#311 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
I ja sam malo citao o Apollu, i ima mnogo spekulacija. Naime neki tvrde da nece nijedan mango uredjaj moci koristiti ga, dok neki tvrde da ce svi moci, i treca skupina ( da 1st gen nece moci zbog gpu ili adrena 200). Naravno ovo je gadjanje u prazno jer wp8 nije jos ni najavljen oficialno. Takodjer idem na ios ili droid ako nema wp8 podrske. Zadnje izmijenjeno od: seno. 10.03.2012. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
na kraju krajeva, ako se i ne dobije normalnim putem (što sumnjam budući da je više manje svaki uređaj sa istim specifikacijama), sredit će se to neformalnim putevima.
![]() |
#315 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Danas sam čačkao po Lumia 800. Odmah do nje je bio zadnji Nexus S, naravno sa ICS-om. Lumia jednostavno glađe radi i to primjetno. Dizajn je takođe odličan. Lijep, mali, zaobljen, kompaktan mobitel koji odlično leži u ruci, izvrstan materijal, sve jednostavno klizi, ugrađen MS Office, Nokia mape... Nisam baš pratio WP scenu i koliko je (pretpostavljam da je) WP sustav zatvoren i ograničen u odnosu na Android no svakako je ozbiljan igrač. Također ne znam imali Lumia mana, koje si i koliko su ozbiljne.
![]() |
#321 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod WP-a mi nakon prelaska s Androida najviše smeta što neke stvari moram raditi u više koraka - fale power dugmići na docku i nepostojanje favourites broja. Android je to imao super izvedeno da ih je po redao po frekvenciji kontaktiranja i to se moglo staviti kao defaultni pregled imenika što je u paru s pozivanje defaultnog broja kontakta jednim klikom bila predobra stvar. Imaj još puno prednosti kod Androida, kao i kod WP-a, ali ovime sam se konstantno koristio pa mi zato najviše i fale.
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
|
Android je brže napredovao od WP i vjerojatno su imali više feedbacka od korisnika pa su stavili takve opcije u njega. Vjerujem da bi se isto, kao i mnoge druge stvari, dalo napraviti i u WP7 kad bi za to bilo volje. Meni je bilo apsurdno da WP7 pri izlasku nije imao mogućnost c/p iako je to jedna od najkorištenijih operacija u Win svijetu.
![]() |
#323 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Tko ima Omniu ( kao ja ) nek ne update-a na zadnji update ( dosao je u sub, ned ). Nisam siguran dal je zbog njega al danas mi je umro mobitel i nemogu ga nikako pokrenut. Samo zapne na samsung omnia logu, mogu ga bacit u dload mode al ne restorat preko Zunea ni preko WP alata za windoze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
1. Najzadnji su poceli s ovakvim tipom OS (WM ne racunan) 2. Imaju vec ideje od drugih koje mogu polirat 3. Rade OSeve od '80tih tako da se ja ne bojim za njih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja imam na svome 7.10(8107) i sve je uredu, evo sada sam provjerio sa zuneom i kaze mi your phone is up to date. Moguce je mozda da se dogodila neka greska prilikom updateanja. P.s. Ja sam primjetio da nakon zadnjeg updatea kada se spojim na zune dobijem prvo sync error i onda nakon par minuta tek sve proradi i normalno se synca. Mislim nije da pretjerano smeta ali kada se zuris, tih 3 minute nekada puno znaci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Ma radilo je odlicno dok nisam ugasio mobitel jer mi nije htio otvorit neke aplikacije. Bio sam na faxu i prijatelj se igrao s mobitelom i u sve mu je ulazio, i dosao sam doma i pola toga mi je odbijao. I ugasim/upalim mob i ode sve u ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel se znaju cijene okvirno. Imam u planu kupiti taj mobitel na dar. Bio sam nedavno u BiH i mogao sam mobitel uzeti za 900KM (3500kn) ali sam mislio uzeti dok se vratim u Hr i tek sam danas skužio da ga nema kupiti još ovdje kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|