|
![]() |
#751 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja ću biti jedan od nesretnika koji neće moći igrati diablo 3 zbog stalne konekcije na internet,pošto moraš imati za single player dsl,a ja nemam dsl... Morat ću preskočiti ovaj nastavak ili čekati da dođe crack (ne vjerujem u to previše) |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
ima netko preporuku gdje online jamit collectors edition? |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
schwere panzerspitze
|
nekako mislim da će prije stići izvana nego kod nas u dućane.. problem je hoće li preživjeti poštanske usluge.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Još nisam do kraja odlučio dal uzeti ili ne, ali me vuče ko bedasto... Vjerojatno uzimam u game.co.uk pa tih par dana isporuke ću već nekako preživjeti uz ta 2 mjeseca čekanja do releasea. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
schwere panzerspitze
|
brinem se za diablo skull ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Uh, ja sam dvojku prestao igrat prošle godine. Veselim se trojci i nadam se da neće biti dodatno zaglupljena. Uglavnom, vidjet ćemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Dalo se, ali nakon 10.11 patch-a, baš i ne. Ionako, nakon nekog vremena, dobre stvari možeš dobit tek od monstera. Za početak je dobro, al kasnije se ne može kupit/kockat bolje nego što padne od boss-ova. Sad ćemo kum i ja opet na Baal runove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Da se primarno radi na multiplayeru, 15.5. bi izasel diablo sa PVP-om, a followeri bi bili u patchu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Sumnjam da ćeš moć za real money kupovat stvari direktno od strane Blizzarda. Biti će moguće kupovat samo stvari koje su dropale in game a prodaje ih drugi player. I nikakve šifre za novčiće (gold) se neće moći ukucavati niti traineri koristiti jer će svi podaci o charu biti na njihovim serverima ko ško je stvar s wow-om. Osim toga skupljanje para i čini veliku stavku u guštanju u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Akutna lijenčina
|
Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 19.03.2012. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Mislim i meni osobno je Diablo definitivno puno bolji u multiplayer izadnju, al blizz zeli samo lovu, lovu i jos malo love sa strane i ja vidim samo ogroman fokus na singleplayer sirokog spektra. Povuci cim vise igraca (a cim vise zajebati stare igrace i ljubitelje RPG-a, a opet ne odbiti ih i paralelno napraviti dovoljno jednostavno i primamljivo za igrace nizih mentalnih sposobnosti) Upravo to sto kazes je dokaz focusa SP-a, mogli su timove usmjeriti u izradnju PvP-a, a auction house i followere dodati u patchevima. (kolko vremena je izgubljeno na gluposti tipa monks pillars i let's make demon hunter playable) A mogli su odgadjati jos 6 mj., ionak im se nije zurilo s nicim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Akutna lijenčina
|
Šta uopće glavu razbijate, ionako su blizzardove igre na releaseu totalno drugačije od krajnjeg rezultata nakon beskrajnih patcheva... Preloadam igru, i siguran sam da će izaći day-0 patch odmah nakon releasea kojim će dodati/ispraviti dosta stvari koje će u ta 2 preostala mjeseca riješiti. Vidjet ćemo što će iz toga biti kad igra izađe... P.S.- ima tko beta account od Diabla 3 za posuditi na dan-2 za vikend da isprobam kako radi čudo i što barem okvirno mogu očekivati? Jedno su gameplay videi, a drugo je hands-on isprobavanje igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
I ja san bija uzbuđen zbog izlaska Diabla 3, em sam u beti i onda mi prijatelj linka http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI Onako, čeljust do poda, toliko interakcije sa okolišem, bacanje mobova na niže katove, prikucavanje strijelama za oplatu broda, drag cast itd. Bez da ulazim u rasprave da li je ovo bolje od D3 ili ne, mislim da je Blizz moga poradit na ovakvim cakama koje bi oplemenile i osvježile franšizu. D3 je, po mom iskustvu, jedinica/dvojka sa boljom grafikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
hm i nije baš i zbog toga neću odmah davat pare dok ne odigram trial verziju ( bashiok je izjavio kako će postojat besplatan preview (. Ono što me najviše smeta je ograničavajuća customizacija likova koju sam imao u Diablu 2. Statove sam sam raspoređivao kako sam htio i mogao sam sve žive kombinacije isprobat, i da ne kažem koliko različitih buildova se moglo samo s jednom klasom napravit i svaki put mi je bio gušt iznova. Eksperimentiranje mi je bilo zakon....od double throw/ frenzy barabe koji je bio manijak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da. Ako gledamo stari tree u D2 - nekim ljudima je bilo veoma teško iz bilda izvući maksimum s bonusima. Dok sam ja igrao čak nije postojao niti "respec" što je mene osobno jako živciralo. Ovo u D3 mi je nekako slično pojednostavljenju što su napravili ako usporedim WoW TBC i nadolazeću ekspanziju. Jednostavno se nemaš što zamarati koliko je jednostavno. Iako je i meni to retardirano mora da postoji veća populacija kojima se to sviđa. Ovo što Klem kaže, jedan lik, 100 bildova - mislim da će to svima falit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Teško. Od tih 100 buildova, jedno 95 ih je bilo beskorisnih. Tako da mi se ovo cini super, 5 charactera + jos sigurno 2 u ekspanzijama, svaki pod 3-4 builda... Super stuff. ![]() ![]()
![]() |
#779 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Ako možeš pričekati koji dan za 300 kuna ima Game boxed izdanje (ionako će serveri biti down prvi dan-dva od navale na igru) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Za što su bili beskorisni ? Uopće ih tako ne doživljavam. već ih doživljavam kao zabavu i probavanje svih mogućih kombinacija. Bit igre mi je da me zabavlja i da me drži što duže uz nju a baš zbog toga me diablo 2 držao, jer sam mogao probati sve što sam zamislio i bio mi je gušt. Nakon što sam vidio i našo sve šta se praktički dalo nać i napravit i nakon uber tristratama sa ovim " korisnim " buildovima, ništa me više nije zabavljalo kao probavanje različitih i svojih buildova koliko god se nekima činili beskorisnima. Nema beskorisnog builda! Postoji samo zabava! koliko mi se čini Diablo 3 mi to za sad ne pruža...previše mi to izgleda pojednostavljeno i osobno mi fali sloboda koju sam imao u DIablu 2, ali vidjet ćemo kad izađe. Customizacija likova me tjerala da počinjem Diablo 2 ispočetka nakon što me monotonija standardnih buildova počela odbijati jer postanu dosadni nakon nekog vremena i kad vidiš da su svi buildovi na battle netu oko tebe jednaki. Igrao sam Diablo 2 od dana kada je izašao do prije 2 godine i ne mogu ga više smislit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|