|
![]() |
#5941 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5943 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
preporučam za ovu igru najnovije drivere za nVidia grafičke (296.10). na mojoj gtx560 sam do sada imao uključen 2xAA, a s ovim drajverima imam stavljeno na 4xAA i radi bez frame dropova. full hd reza! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5944 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnjih dana to ovak izgleda ![]() ![]() Hvala ekipi s kojom igram . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5947 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5948 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5950 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#5951 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Na mapi Conquiest Large pri pocetku partije nasi odmah jure po pozicije. Ja u svojoj bazi spawna. Trazim prijevoz i odjednom dolazi neprijatelj avionom te skace padobranom nadomak do Vipera. Srecom, uskocio u tenka T-90 ( bio najblize parkiran do Vipera ) i nacijao mu u bulju. Raznio ga zajedno s Viperom jednim pogotkom prije nego sto pobjegne. Sve je to jednostavno bilo munjevito. ![]() p.s. reinstalirao Windowse kojih tjedan dana. Svaki put kad ubijem nekoga ( bilo sa puskom ili pistoljem ) i odmah za isti cast u jednu milisekundu se okrecem za 180 stupnjeva. Kao da imam aimbot ali na krivi nacin. Sumnjam na zadnje drivere Setpoint od Logitecha. To mi nikada nije prije pojavilo. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5952 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Pobrkao ti se setpoint, taj okret se pojavi lijevo i desno 180 na tipke back i forward |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako da igri dam do znanja da je nesta vec instalirala. 4-ti put u zadnjih 5 dana idem igrat i 4 puta skida jedan te isti dodatak, ja ga instaliram i on opet zaboravi nakon reseta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5954 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5955 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nasnimao sam se nekih clipova, pa sam odlucio napraviti montazu.Nista ozbiljno i to, samo malo squad up akcije, smijeha, itd. No fancy editinga posto sam n00b sto se tice edita i relativno nov u tom svijetu. Stoga ne ocekujte specijalne efekte i dubstep. ![]() Battlefield 3 - The Infidels
![]() |
![]() |
#5956 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Dobar FXAA. Jel to još uvijek onaj tvoj "zelena trava"? Bi li htio uploadat config? ![]() Thanks.
![]() |
![]() |
#5957 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
http://www.mediafire.com/?1mmnn0nl1hl53pp Izgubio sam svoj jer me Triumph za*ebo! D: Kao, probaj Danocov i to, probao, obrisao svoj...i paaaa-raaam.Filesonic disableao sharing ability i ne mogu downloadati svoj setup, lol.
![]() |
![]() |
![]() |
#5960 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nema FXAA nikakve veze sa raspoznavanjem bilo čega. Da se bolje raspoznaju neprijatelji ja bi ga osobno smatrao cheatom i nikad nebi koristio. Igra samo ljepše izgleda za FXAA, boje su življe, toplije i ugodnije oku. Ništa drugo. EDIT: Najs ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.03.2012. u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5961 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5963 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
evo mala preporuka za server... Za sve koji se osjećaju igračima, ali ne toliko dobrima da bi se mogli napucavati sa onima na najigranijim serverima mogu probati ovaj server koji podržava i moj klan. Server je tek postavljen. Na BFBC2 je bio vrlo popularan baš za igrače koji su ganjali rank i stalno je bilo dobrih partija. Sada imamo problem sa igračima; nitko se ne spaja na server. Pa eto, ako vidite 5-6 duša da čami na old noobs and noobs welcome, slobodno se priključite, pa ćemo malo udarati. E da, server nije skroz noob nastrojen, i mogu se dobro napucavati i oni sa malo većim rankovima. Server je: old noobs and noobs welcome |
![]() |
![]() |
![]() |
#5964 |
aka Striko
|
Pitanje , Dali ESL pravila dozvoljavaju baserape? ( zaboravih naglasiti da u imenu servera stoji ESL rules ) Jer me admin kickao sa servera , jer sam mu objasnio da je retardiran i jadan baseraper. S time da on nije imao niti jedan flag, al baserape mu je važniji. ( Jetom ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5965 |
Addicted to music.
|
Koliko sam ja upucen i koliko sam igrao ESL, dozvoljeno je.
![]() |
![]() |
#5967 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#5968 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
ako se mene pita majka "raspoznavanja" je model complexity (ili kak se već zove) na minimum i antialiasing na maximum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5969 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |