|
|||||||||||
|
|
#61 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene je uglavnom izmedu 35 i 50fps. Igra izgleda solidno, ustvari iznenaducuce dobro i nadam se da ce bit sadrzajna jer takve igre brzo dosade, bar meni. Inace igra ima i FXAA i MLAA zajedno, ambient oc, dof, ULtra i high shadowse i jos par naprednih opcija pa nije ni cudo da ne ide. 2012-03-14 16:55:07 - GasGuzzlers Frames: 2027 - Time: 47191ms - Avg: 42.953 - Min: 35 - Max: 52 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.03.2012. u 17:59. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
|
Hm...inače nema problema sa FPSovima (bacite oko na: http://www.facebook.com/Gamepires/po...re_wall_create) |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hajd', gledam konfu od sinise, trebala bi gaziti ovu moja koja je u sigu, no cini mi se da stari intel i ati jos uvijek imaju sto za pokazati: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 6125, 230474, 21, 37, 26.576 ![]() cak i GTX560Ti sa i5 bi morala jace zube pokazivati od ove moje .nego, ide sasvim lijepo, nije dignuto sve po def, ali vrlo lijepo izgleda. no, osobno mi se cini da nece biti na mom kompu, jer sve nakon Grida (cak i Formula1) meni nije to to, jednostavno izgubim volju nakon kratko vremena. dok sam grid prosao nekih 5-6 puta cijelu, i da ju sada imam - opet bi ju igrao s gustom. da, znam da ovo nije klasicna voznja/simulacija, ali nekako mi (kud me ne drzi) izgleda previse nastrojena prema konzoli, svaki NFS unazad par godina mi ovako ne sjeda, kamera mi nije prirodna bilo koja, sve zbrzano i nekako neprirodno, nemam osjecaja nikakvoga............ ali pohvale na grafici, nazalost mislim da se vise islo na vizualni dojam nego igrivost. IMHO. EDIT. cak i max postavke koje je igra htjela prihvatiti (neda mi sve na max, pojma nemam zasto) je sasvim igrilo bez padova FPS-a: Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 3591, 196575, 13, 23, 18.268 ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 16.03.2012. u 02:10. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Osobni opis - pitaj me
|
a, dobro, vidjet cemo, to svakako. no ovako na prvu mi nikako ne sjeda lezanje auta prakticki nigdje osim po ravnici kada ga lovim lijevo-desno van asvalta, sve ostalo mi je malo smijesno, pun gas u lijevi pa desni pa lijevi pa poludesni zavoj, prolazim bez greske.............. i ovo sto si spomenuo za kontroler, vidimo. moram iscupat logijevu periferiju ma gdje god bila, i kontoler i volan, pa vidim na cemu je ljepse . naravno, ako ne budu zezale kontrole............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Osobni opis - pitaj me
|
a pojma nemam, mozda . sta, ostat cu bez lijeve ruke ako se pokaze losim? ![]() ali razumljivo , jer prebrzo je skretanje i sama igra za volan, zato se i bojim da mi nece sjesti........ da je plejka u pitanju, dusu dalo za ubit neko vrijeme na gamepadu .
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
nas forum tako da to lakse mozemo pratiti i reagirati. THX |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Registered User
|
Ekipa...o najužem smo odabiru za europsku racing igru godine i lijepo molimo sve naše fanove da nam pomognu potući Dirt i Drivera!! Glasati možete ovdje: http://www.european-games-award.com/ Proglašenje je na Gamescomu u Koelnu u kolovozu... HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Registered User
|
Hvala svima...proširite vijest...malo nam fali da skinemo DIRT!!! |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mrak, jučer našao na yubitu-u gameplay na Trgu, pa rekao da probam i ja... Upravo se instalirava, bilo bi još bolje da ide od dubrave do črnomerca ![]() Edit, jedino ne kužim gdje je Zagreb mapa, šta moram igrati igru da se otključa ???
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 01.06.2014. u 14:02. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Premium
|
Aha, znači "nabavio" sam krivu igru... Nisam fan takvih igara, al rado bi se provozao Trgom kojih pol sata-sat, i onda DELETE. Generalno igra je OK, žao mi je što je, kako se to veli, puno troši.
|
|
|
#89 |
|
Premium
|
OK, jesam (valjda)... I idem na Quick Race i nema tamo? Vidim da ima pod multiplayer neki server ali mi veli da moja verzija nije u skladu s verzijom na serveru. Imam kampanju, a fakat mi se neda sada igrati da mi se otključa Zagreb (ako ga uopće ima). Jel sam nešto propustio ?
|
![]() |
|
|