|
![]() |
#151 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Imao sam plan napraviti detaljan popis svih igrica koje rade na ovom tabletu, no očito modovi takvu temu smatraju suvišnom, dok recimo zamjena cjevčice na hladnjaku je od veće važnosti. Budući da će se ovaj post zagubiti u temi kroz tjedan dana nema smisla detaljizirati, ali kao pomoć svim članovima samo ću na brzinu navesti sve igrice koje sam igrao: Air Hockey Speed, Angry Birds, Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons, CONTRACT KILLER, DEER HUNTER 3D DEMO, Eagle Nest II:Revolution, FRONTLINE COMMANDO, Fruit Slice (iz nekog razloga fruit ninja mi nije radila?), Greedy Spiders Free, My Country, Parking Frenzy 2.0, Race Of Champions, Robinson,Triple town, Plants vs zombies i Shane reaction. Na žalost nisam uspio pokrenuti ni jednu igricu od Gamelofta, a budući da imaju par zanimljivih naslova, to mi je cilj u budućnosti. Naime sa rootanim romom moguće je postići kompatibilnost sa svim igricama /nije problem u hardveru već softweru/. uputstva se nalaze ovdje: http://translate.googleusercontent.c...NS79-Ei-5RAPCQ planiram to u dogledno vrijeme isprobati, ali bih najprije sačekao rootani ics, nema žurbe ![]()
Nokia Lumia 710 & Prestigio PMP 5080b Zadnje izmijenjeno od: ogy_dogy. 14.03.2012. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ista stvar s kamerom. nakon update novog firmarea ne radi. Zadnje izmijenjeno od: zfran. 15.03.2012. u 08:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Registered User
|
DA sad radi. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Pozdrav svima, novi sam na forumu, a isto tako i relativno novi korisnik 5080b. Kad sam ga kupio odmah se updateao na V1.0.21. Sad mi nudi update na V1.0.25, ali piše kako ću izgubiti sve postavke i programe. Hoću li stvarno sve izgubit ili će ipak sve ostati kako je pisao ogy_dogy prije par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
gunjo, sve će ti ostati, mada je nakon update-a poželjno napraviti full reset, po cijenu gubljenja nekih postavki. čisto radi sistema. i da, prije prvog posta je dobro pročitati koju stranicu unatrag i naći odgovor barem na tri mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Registered User
|
Hvala na brzom odgovoru. Nadam se da ću biti iste sreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Custom ICS rom: http://www.androidiani.com/forum/mod...acom-810c.html Još imaju par problema, ali se nadam da će ih ubrzo riješiti..... http://x--t-e-a-m.blogspot.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Registered User
|
Evo stavio sam ics da se downloada, piše da će biti gotovo za 2 sata :/ Najprije čekam potvrdu da radi na pmp-u, a tek onda ću ga flashati, dosadno mi je a i to će mi biti prvi susret sa ics-om...
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Registered User
|
Ics snimam cisto iz radoznalosti i dosade, instalirao sam more custom romova do sad i uvijek se vratio na sluzbeni, tako ce biti i sad, ali zelim najprije pregledati svaki kutak tog roma. Sluzbeni ics mozemo ocekivati ... jucer! Iako prestigio nikad nije dao datum, bila su naklapanja da ce izaci u 2, mjesecu, a kako se to nije desilo cekamo dalje, strpljen spasen :P
![]() |
#171 |
Registered User
|
Sinoc u 3 sam flashao ics i malo se igrao tokom noci, iskreno ja sam odusevljen, odavde nema povratka :-). Jednostavno, za razliku od 2.3 ics je namijenjen uporabi na tabletima i ui je predobar, poslijepodne stavim video kako radi. E sad kakva je kvaliteta roma? Po meni odlicna, niti jednom se nije zaledio ili restartirao, brzi je od originalnog 2.3 itd. Minusi su: kamera rotirana za 90%, ne radi povezivanje sa pcom, flas ne radi najbolje te kao najveci minus po meni ne radi app to sd, no buduci da na raspolaganju imam 900mb interne memorije ne smeta mi :-). Slobodno pitajte ako vas sto zanima;-)
![]() |
#172 |
Registered User
|
Pozdrav, od neki dan vlasnik ovog Tableta.. zasad zadovoljan. ogy_dogy, aj napisi neke upute il bar daj neki link sa uputama kako namjestiti taj custom ICS, i ja bi ga isprobao. I naravno, ako moze isto tako upute i kako vratiti na original ROM, za svaki slucaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pozz, imam 2 usb sticka, jedan radi na vip mrezu drugi na t-mobile, jel netko zna na koju se foru moze otkljucat da radi na sve mreze ili ima neko tko bi trampao tele 2 stick za jedan od ovih, imam smiley tarifu i 1gb internet prometa pa mi zao da neiskoristim za tablet |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Registered User
|
Ja sam svoj stick (T-mobile Huawei e160) otključao s jednim programom koji sam nasao preko neta. Program se doduše plača (mislim da sam platio nekih 15 Eur), al je dobra stvar šta možeš prvo skinut program pa provjeriš da li ti prepoznaje stick, i ako ga prepoznaje onda če ga i otključat, samo prije otključavanja moraš uplatit. Sad neznam kakva je politika foruma prema ovakvim programima, pa ti mogu poslat na pm link. A ako admini nemaju problema s tim, mogu link i ovdje staviti... U svakom slucaju imas pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Reci o kojim se stickovima radi. Znam kako se mogu otkljucati Huawei stickovi. Ovo sto imam ja je freeware. Jos jedno pitanje, naime u sticku mi je Bonbon sim kartica za net. Da li je moguce i kako. mozda pomocu neke aplikacije poslati SMS da bih mogao aktivirati tarifu za dnevni paket od 300mb na Bonbonu. Stvar sljaka ako je stick spojen na komp pa preko aplikacije na sticku posljem sms. Probao sam mislim dvije aplikacije na tabletu ali niti jedna nije radila. Ima li tko kakvu ideju?
Zadnje izmijenjeno od: acer. 16.03.2012. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Registered User
|
@ acer to šta ti imaš jel samo za huawei ili može i ostale otključavat? imam još jedan Option iCon 220 (ili je 225 nisam 100%), pa bi htjeo i njega otključat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
može se otključati za par eura preko weba. odi na stranicu dc-unlocker, skini njihov program, vidi da li su tvoji stickovi podržani i otključaš ga za desetak sekundi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Registered User
|
Ako je ikako moguće molio bih modove da ovo zalijepe na prvu stranicu, da se ne mora svaki put tražiti po temi, hvala. Znači citiram sam sebe: Citiraj:
Najprije pokreneš RK29update.exe i kada ti prepozna tab stisneš formatta! da ti obriše tab, potom odeš ovdje: http://marketing.prestigio.com/$Cust...t_PC/PMP5080B/ i skineš rom koji želiš, skineš rkbatch file ovdje ttp://www.gigasize.com/get/j6s70w45ptc , pokreneš ga, spojiš tab, klikneš na tri točkice u gornjem desnom kutu, odabereš update.iso koji si skinuo sa prestigio.com i ako ti je tab prepoznat (kvadrat "1" će biti plav ili zelen) klikneš update i sačekaš i to je to, natrag na službeni rom... Slobodno pitajte za bilo kakve nejasnoće...
![]() |
![]() |
#180 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo dodao sam, ali uzalud vam trud sviraci, vec nakon par postova ce se pojaviti netko sa istim pitanjem. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|