|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ups
Naime, zivim u nekoj vukojeb... i to jos na kraju sela, tak dok bilo koji susjed upali mlin ili švasa, meni se komp "kolje". Ovo mi je 3. racunalo i sa svakim sam imao problema (proslo mi se je stalno resetiralo, pa sam mislio da je otisla ploca, te sam ga prodao...a kad novome gazdi radi ko lud), tek meni neki dan sine da bi trebao nabaviti UPS. Sad me jos samo zanima kakav, jer nemam blage o njima. Tj. treba mi samo da mi stabilizira napon, a da mi dugo traje nakon nestanka struje...nije potrebno. Ima li tko kakvih dobrih iskustava s UPS-om, nek slobodno kaze. Znači...gdje, i za koliko para bi se dalo nabaviti "solidan" UPS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma poslužiče bilo koji. Gledaj po parama, koliko možeš izdvojiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa do kojih 300 kunica |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Slažem se s Black Dragonom - za te pare nema bolje! Čak mislim da ako i neki platiš više - da ćeš dobiti istu stvar! Ovaj Black Knight je dobra stvar (iz vlastitog iskustva) i sigurno će rješiti tvoje probleme! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|