|
![]() |
#151 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ne valjda da je tolko loši kraj, na razini Neverwinter Nights dvojke (link) ![]() Super igra je imala fakat debilan kraj do amena |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
brate, gore je, puno gore. bar znaš da ti se srušila tvrđava, sta s ovom hrpom govana mozes? nije mi ništa jasno, šta će sad bit sa normandy? di je shep? ako misle napravit ekspanzije nekakve il dlc-ove kako to misle izvest sa ovako prejebeno razlicitim krajevima? pa da sa jebenih 16 krajeva igre ni jedan ne valja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Neka se samo ugledaju na Homeworld serijal, TO se zove kraj, koji je čak dosta sličan radnjom ME serijalu (SF, nepoznata prijetnja gazi sve pred sobom, krhki alliance se im suprotstavlja). Jedan od najupečatljivijih krajeva neke igre uopće... Ništa, drugi tjedan poslije ispita iz matke lagano i ja završavam igru da se uvjerim što su napravili iz prekrasnog mi universea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Semper iratus
|
iskreno se nadam da ce ti se mozda i svidjeti, meni nije i sad su mi potpuno zasrali jedan od daleko najboljih serijala ikad ![]() e da: http://www.metacritic.com/game/pc/ma...3/user-reviews rip :'( Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 11.03.2012. u 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ME3 bez obzira na završetak (njih masu, zavisno o prijasnjim igrama, multiplayeru itd.) je sasvim dobra igra vrijedna ocjene 9/10. Čini mi se kao da ste svi malo previše ogorčeni što bi se dalo ispravit igranjem cijelokupne fransize, multiplayera i strpljenjem. @HCS: odabrao sam drugo, iako sam vidio da se mogu pomiriti zavisno od prijasnjih izbora u ME2. Jako me dirnuo taj izbor.
![]() |
![]() |
#157 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nakon toliko truda dobijes "fuck you" na sva tri odabira. Varijacije na 16 razlicitih krajeva je coll. baza unistena da/ne, crnjo spasen da/ne, zemlja unistena da/ne. Svi ovi veliki recenzenti napisu da je igra epic za svaku recenziju, ME3 je super radnja, ME universe je prekrasno zamisljen svijet, al na kraju su ili placeni da svemu daju 90% il nisu niti odigrali do kraja...il ih zivo zaboli za kraj. Kada jednom daju nekoj visoko ocekivanoj igri od velikog studija ocjenu "sranje", tek onda mogu vjerovat da te recenzije imaju smisla. Oni dobiju igru na recenziju i napisu "iskreno" kako im se cini, a mi ostali idioti koji platimo igru koju zelimo igrat i uzivat nismo releventni za ocjenjivanje. @ivan77 ljudi su ljuti na kraj, zato pljuju po biowareu ko blesavi. I ja sam ljut, nije ni meni jasno sta su mislili od fransize napravit nakon ovoga kraja kad su defacto unistili sve. Evo jos jedan primjer totalne traljavosti. http://www.escapistmagazine.com/news...-Mass-Effect-3 http://i.imgur.com/bqQIs.jpg http://img.gawkerassets.com/img/17fp...g/original.jpg Kroz 3 igre cekas da joj vidis lice, gledas kako lik raste kroz karakter i odluke, i evo koliko su se potrudili prama svojim fanovima. Kad je ekipa ovo primjetila i postala na official forumu, bioware je brisao threadove ko lud, na kraju su ih ostavili al objasnjenja nema. Kao da se vide EA prsti u svemu ovome, jebo kvalitetu daj pare. @HCS ja sam imao podrsku oboje u zadnjoj misiji, pojma nemam sta si ti napravio da dobijes taj izbor. Geth i nacin kako je doslo do njihove pobune je briljantan i dirljiv dio price, quarijanci koji ispastaju radi nekih radikala od prije 300 godina i njihovih odluka i krivih predrasuda. Ja nisam mogao zajebat jedne u korist drugih.
@tallsaint igra je za 99/10 (nije typo), al je kraj apsolutno unistio sve, imas osjecaj da kako god okrenes, svi tvoji izbori od ME1 i ME2 na kraju ne rade nista, jer u sva 3 kraja se dogodi isto. Nakon toliko truda dobijes "fuck you" na sva tri odabira. Varijacije na 16 razlicitih krajeva je coll. baza unistena da/ne, crnjo spasen da/ne, zemlja unistena da/ne. Svi ovi veliki recenzenti napisu da je igra epic za svaku recenziju, ME3 je super radnja, ME universe je prekrasno zamisljen svijet, al na kraju su ili placeni da svemu daju 90% il nisu niti odigrali do kraja...il ih zivo zaboli za kraj. Kada jednom daju nekoj visoko ocekivanoj igri od velikog studija ocjenu "sranje", tek onda mogu vjerovat da te recenzije imaju smisla. Oni dobiju igru na recenziju i napisu "iskreno" kako im se cini, a mi ostali idioti koji platimo igru koju zelimo igrat i uzivat nismo releventni za ocjenjivanje. @ivan77 ljudi su ljuti na kraj, zato pljuju po biowareu ko blesavi. I ja sam ljut, nije ni meni jasno sta su mislili od fransize napravit nakon ovoga kraja kad su defacto unistili sve. Evo jos jedan primjer totalne traljavosti. http://www.escapistmagazine.com/news...-Mass-Effect-3 http://i.imgur.com/bqQIs.jpg http://img.gawkerassets.com/img/17fp...g/original.jpg Kroz 3 igre cekas da joj vidis lice, gledas kako lik raste kroz karakter i odluke, i evo koliko su se potrudili prama svojim fanovima. Kad je ekipa ovo primjetila i postala na official forumu, bioware je brisao threadove ko lud, na kraju su ih ostavili al objasnjenja nema. Kao da se vide EA prsti u svemu ovome, jebo kvalitetu daj pare. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2012. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Prejebeno, čak nije ni prezahtjevno za moju osrednju "Pticu" Predobro, neznam kada sam zaigrao i igrao 12 sati u komadu ! Jedino na Amstradu se to dogodilo s par igara. Ovo je za film snimiti !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Semper iratus
|
tocno, na metacriticu su i kritike za me 2 isto ovako glupe, ljudi il daju ocjenu 0 il stave 10, malotko je baš objektivan. imho nije mi baš za 9/10, a sad ću navesti i par razoga i zašto: naravno kraj prvo, kraj me ubija tehnicki problemi, nasa sam toliko mista di mos ispast iz mape da je to suludo neke stvari su jednostavno loše i na brzinu sklepane (BladeRy ima tu poprilicno toga) neki djelovi radnje su tu samo da izvuku nekakvu emotivnu reakciju, al su me na kraju samo iznervirali svojom nelogicnoscu (thane, mordin i tako...) day 1 dlc (koji je zapravo sranje) i opet je sve to zanemarivo dok ne dođeš do kraja igre i dobiješ onakvu plesku od smrdljivog ea gamesa, ovo su napravili i dragon age 2 koji je bija pun potencijala, bojim se da ce to sad napravit i sa dragon age 3. samo da je $$$$, kritike je lako kupit onda. opet, možda sam i ja previše pristran, ovo je baš bila igra koju volim i koju sam čeka dugo, velika očekivnja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
|
@ zhecky Igra, prica, okolis, atmosfera je super, kraj je sve to unistio, 99/10 je ako ne racunas kraj, ima toliko detalja i svega da mozes dane izgubit samo se diveci krajoliku. Naravno da ima bugova, meni se zbugirao onaj photo quest jer sam quick save i quick loadao za vrijeme questa, pa se lokacije nisu vise nikad pojavile, load, restart igre..nema pomoci, ucitao save star cca 2h i ajmo opet. Za Thanea i Mordina se slazem, Thane ti moze prezivit al umjesto nejga ce najebat capt. Kirahe, onaj salarijanac STG zapovjednik sa virmirea (ME1), al onda nema STG bonusa. Osim toga, nisam nigdje propao kroz mapu, sta mi se u ME2 dogadjalo da se popenjem na neki objekt slucajno i lansira me 2AU iznad lokacije. Cudno. Day1 DLC je mnogima gorko sjeo, jer su poceli naplacivat sadrzaj koji je bio spreman prije izlaska igre, samo da dignu lovu, a komotno je to mogao bit game sdrzaj. EA sistem. Citao sam negdje da je radi sukoba otisao glavni pisac price za vrijeme ME2, i da su se bas vidili EA prsti i rushanje projekta i mindfuck na kraju. Backupirao sam save prije zadnja 3 izbora (jer ga igra izbrise nakon toga) i probao druga 2, perfect ending je samo desni izbor (al on ima i najvise posljedica), lijevi je kao stvoren za renegade Shepa, a srednji je kao neutralan. U sva 3 slucaja isti kurac. Ma mi koji smo pristrani smo ti koji bi trebali davat ocjenu igri. Mi ovo kupujemo (kako tko) jer to volimo, od prvog trenutka kad sam pokrenio ME1 prije toliko godina sam se zaljubio u ME universe i u likove. Malo priglupa i neiskusna Liara na pocetku, Tali sta je bila djete na pilgrimageu pa se pokusava uklopit iako svi imaju predrasude na quarijance, Garrus kojem se zgadio politicki sistem i korupcija, Ashley sta je xenofob radi svog djeda koji se predao Turijancima, itd....ma svi su briljantno portretirani...i na kraju ovaj odjeb. Bioware se doslovno unistio sa ovim, koji ce mi kurac DLC (jos da ga i platim, lol) kad je ovako zavrsilo, u ME2 si iza Omege mogao jos igrat DLCeve tipa shadow broker i onaj sa Kasumi + Arrival koji nisam igrao al se default odluka prebacuje u ME3. Ovdje te baci na savegame prije TIM baze i gotovo. Bas radi ovih razloga i sta tako traljavo sve rade samo da zgrnu pare i uniste cijelu fransizu iz principa nece od mene vise nikad vidit ni lipe. Kad sam vidio (desni) kraj, nisam znao hocu zaplakat il zabit saku u monitor. Evo 12h poslije, sam pogledao i druga 2... razocarenje ne mogu da opisem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Semper iratus
|
bilo bi mi draže da su upalili neku frekvenciju i da su svim reaperima glave poeksplodirale (mars napada lol), nego ovako, skoro 40 sati prolazim ovako prekrasnu igretinu i onda na kraju XD. pa zavoliš te likove, po 10 minuti svaki odabir možeš kontemplirat i na kraju ništa od toga nije bitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Pa naravno da zavolis likove, toliko smo vremena proveli sa njima, pricali, otkrivali njihovu proslost, karaktere. Jednostavno ti se uvuku pod kozu. Kvaliteta prikaza lika u ME1 je bila fantasticna, ne mislim na grafiku, nego na kretnje tijela, kako Liara stalno pokusava da se uklopi u novu sredinu al nezna nista o tome. Tali je po meni daleko najbolje napravljen lik, kretnje tijela, kako vrti rukama kad je nervozna, sramezljiva, uz toliki hendikep sa odjelima i imunosti pokusava dat sve od sebe i bit ravnopravna, toliko detalja vidis da imas osjecaj da su to zivi likovi. Prica je prestala bit samo jedna prica za igru, karakterizacija i ME universe su im dali zivot. Nacin na koji je zavrsilo mi je ubio svaku volju za igranjem, i to ne samo ME, nego i drugih igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ja pola ekipe nemam,jer igram default ME3 new game,nema Legion ( zamjenjuje ga Geth VI ),nemam Wrexa,Kasumi,Zaeed,Thane,bas je zanimljivo proci igru bez njih,namjeravam skinuti ME1 save pa proci dvojku i onda importati charactera ![]() @BladeRy-Mass Effect jedinica je bio i ostao pravi ME1. steta sto su upropastili dvojku sa konzolitisom te ME3 sa zavrsetcima kao sto vi kazete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
|
@zhecki pa bioware forum je u plamenu, twiter/FBook, dredit i svi su totalno poludili, pisu se peticije i zahtjeva se novi ending, ovo je totalno nezadovoljstvo, igra je tek izasla, svakim danom sta netko novi predje (kao i mi izbjegava svaki hint o kraju i forume) i doceka ga ono sranje i poludi. Ljudi placu, i to ne da samo whineaju nego doslovno placu radi igre. Nije me sram priznat da su mi suze isle kad smo nasli oca od Tali na onom brodu u ME2, scena sa toliko osjecaja, toliko se toga u glasu od Tali osjeti...bolja gluma nego u 99% filmova danas. I u ME3 isto tako....i onda sve u kurac. @blava Ma meni ME nije sistem igre, bio on iz ME 2-3 duck & cover ili iz prvog djela pravi FPS, ma da je i igra kao Pong al sa ME pricom to bi progutao. Ovo je igra gdje gameplay nema nikakve veze sa uzivancijom, volimo likove, pricu, povjest medju rasama..sve te sitne detalje. I na kraju nam svima daju "fuck you". Sve vrijeme potroseno na perfect ME1 lika, pa isto to za ME2, sa uzitkom krenes u ME3 i na kraju umjesto epic kraja dobijes epic shit bez ikakvog zavrsetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Mozda u one 2/3 igre koju ce izdat preko dlc-ova bude i mogucnost drukcijeg zavrsetka, ako poslusaju fanove. Općenito gledajući priču u cijelim serijalu i način putovanja između sistema u ME2 i 3 prijmetio sam da me dosta podsjeca na Star Control II igra. Šta vi mislite, ako ste igrali?
Mozda u one 2/3 igre koju ce izdat preko dlc-ova bude i mogucnost drukcijeg zavrsetka, ako poslusaju fanove.
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
|
Glede DLCeva, developeri su rekli na forumu da nema nista za promjenu kraja, da su oni u biowareu zadovoljni sa krajem. Sav DLC ce biti dodatni sadrzaj prije napada na TIMa, em normandy ima praznu Life Support sobu gdje je bio Thane u ME2, pa ce tu vjerovatno upast jos jedan lik. @tutblut @tallsaint
Igrao Star Control 1, i 2, i ujebanu tricu, dobre igre. Glede ME3, ovisi ti o Military scoreu, jedini "dobar" ili happy ending po retardiranom biowareu je desni (crveni) odabir di ujebes cijeli svemir, za razliku od druga 2 u kojima napravis ama bas istu stvar. I trebas EMR na 5000 da bi vidio zivog shepa na kraju. Glede DLCeva, developeri su rekli na forumu da nema nista za promjenu kraja, da su oni u biowareu zadovoljni sa krajem. Sav DLC ce biti dodatni sadrzaj prije napada na TIMa, em normandy ima praznu Life Support sobu gdje je bio Thane u ME2, pa ce tu vjerovatno upast jos jedan lik. @tutblut Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2012. u 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
@tutblut imas taj file u Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_A******.bik @zhecky pa shitstorm je vec opalio, nakon izjave da su sretni sa krajem i zero day DLCem, da ti sad naplate novi zavrsetak bi stvarno bilo dno dna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
igram i razgovaram sa onim poručnikom Cortezom , lik plače da ga je ostavio muž ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Semper iratus
|
ehmm bitna razlika, nije ga ostavija nego je umra. roflmao. ajde to da su za fag populaciju zadovoljit malo, al nije mi jasno: zasto su meni ovo napravili sa krajem igre!? plakat cu okolo jos bar par par mjeseci zbog ovoga XDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
http://www.ign.com/blogs/goldenadama...m-the-trilogy/ Sta je inace cudo, IGN i ostali su poceli sa clancima o velikim prosvjedima na legendarnu trilogiju. VIse nije "10/10" ocjena, nego se otvoreno govori kako su zajebali igrace, ostavili toliko plot rupa, da imas osjecaj da tvoj trud i odluke do sada nemaju nikakvog smisla. Gdje su sve one rase u epic bitci na zemlji, svi skupa u jurisu na beam, asari sa bioticima, turijanci sa sniperima, krogani u jurisu, salarijanci pomazu, geth prime uniti deru, koji geth colossus okolo, quarijanci sa tech toolovima i def/com dronovima, hanar living tank, mercovi sta smo dovukli na nasu stranu sa LOKI/ATLAS mechovima, sta je sa Asari Justicarima, gdje je Zaeed, Kasumi, Miranda...sve ono sta je trebalo bit za nesto epic je nestalo. @zhecky igra bi nam se vise svidila da smo pederi izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Premium
|
Citiraj:
Totalno sam razočaran, očekivao dobar kraj odlične igre i onda ovo. Bioware je napravio odličnu igru sa savršenom pričom koju su zasrali krajem, jebiga. Ali opet, žao mi je ko psu jer je ovo završilo, takva igra, likovi... nešto fenomenalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|