Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2012., 00:41   #151
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006

Nakon poraza king of shadowsa, cijela tvrđava se urušava na party...

-->
Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
nakon ovog kraja osjecam se ko da su mene ubili. ne mogu virovat sta je ovo upravo bilo, jednu tako unosnu franšizu sasrat na kraju, ubit fanove u pojam... zašto?!?! receno mi je jos da je kraj katastrofa, al sam konta stalno da cu ja to bolje, al problem je - NEMA BOLJE! cila igra savrsena, a onda ovako
Ja lagano uživam u igri, side questovima i kompletnom universeu.
Ne valjda da je tolko loši kraj, na razini Neverwinter Nights dvojke (link)
Super igra je imala fakat debilan kraj do amena

Nakon poraza king of shadowsa, cijela tvrđava se urušava na party...

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 00:53   #152
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
brate, gore je, puno gore. bar znaš da ti se srušila tvrđava, sta s ovom hrpom govana mozes? nije mi ništa jasno, šta će sad bit sa normandy? di je shep? ako misle napravit ekspanzije nekakve il dlc-ove kako to misle izvest sa ovako prejebeno razlicitim krajevima?

pa da sa jebenih 16 krajeva igre ni jedan ne valja
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 01:24   #153
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
brate, gore je, puno gore. bar znaš da ti se srušila tvrđava, sta s ovom hrpom govana mozes? nije mi ništa jasno, šta će sad bit sa normandy? di je shep? ako misle napravit ekspanzije nekakve il dlc-ove kako to misle izvest sa ovako prejebeno razlicitim krajevima?

pa da sa jebenih 16 krajeva igre ni jedan ne valja
Ma kvragu, baš se radovao nekvom grande finalu

Neka se samo ugledaju na Homeworld serijal, TO se zove kraj, koji je čak dosta sličan radnjom ME serijalu (SF, nepoznata prijetnja gazi sve pred sobom, krhki alliance se im suprotstavlja).
Jedan od najupečatljivijih krajeva neke igre uopće...

Ništa, drugi tjedan poslije ispita iz matke lagano i ja završavam igru da se uvjerim što su napravili iz prekrasnog mi universea
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 01:41   #154
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

iskreno se nadam da ce ti se mozda i svidjeti, meni nije i sad su mi potpuno zasrali jedan od daleko najboljih serijala ikad

e da: http://www.metacritic.com/game/pc/ma...3/user-reviews

rip :'(

Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 11.03.2012. u 01:48.
Staro 11.03.2012., 03:29   #155
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Kaj ste odabrali, Geth or Quarians? Koji vise donose floti? Ja sam isao na Quarianse jer nemogu gledat jadnu Tali kak se hice u ponor, a opet s druge strane "izdaja" Legiona je isto grda.

-->

Kaj ste odabrali, Geth or Quarians? Koji vise donose floti? Ja sam isao na Quarianse jer nemogu gledat jadnu Tali kak se hice u ponor, a opet s druge strane "izdaja" Legiona je isto grda.

Staro 11.03.2012., 05:04   #156
tallsaint
Premium
Moj komp

tallsaint's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
iskreno se nadam da ce ti se mozda i svidjeti, meni nije i sad su mi potpuno zasrali jedan od daleko najboljih serijala ikad

rip :'(
Šta bi ovi user critics trebali značiti? Vidim da u svojim "recenzijama" ljudi vrijeđaju dosta igara pa mi izgleda kao da su "gameri" koji zele da igra bude samo onako kako su zamislili. Većina tih postova na metacriticu nema nikakvog smisla.
ME3 bez obzira na završetak (njih masu, zavisno o prijasnjim igrama, multiplayeru itd.) je sasvim dobra igra vrijedna ocjene 9/10. Čini mi se kao da ste svi malo previše ogorčeni što bi se dalo ispravit igranjem cijelokupne fransize, multiplayera i strpljenjem.

@HCS: odabrao sam drugo, iako sam vidio da se mogu pomiriti zavisno od prijasnjih izbora u ME2. Jako me dirnuo taj izbor.
Staro 11.03.2012., 09:39   #157
ivan77
Guest

Citiraj:

(
ma daj ovo je pretjerivanje. Pa ovo je natječaj u ne argumentiranom -infantilnom pljuvanju po igri.
  Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 10:14   #158
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

citadela i mass gates unisteni

. Grlo mi se steglo kad vidim kako mi jedan lik gine, a na kraju je njihova zrtva bila apsolutno zakurac.
Nakon toliko truda dobijes "fuck you" na sva tri odabira.
Varijacije na 16 razlicitih krajeva je coll. baza unistena da/ne, crnjo spasen da/ne, zemlja unistena da/ne.
Svi ovi veliki recenzenti napisu da je igra epic za svaku recenziju, ME3 je super radnja, ME universe je prekrasno zamisljen svijet, al na kraju su ili placeni da svemu daju 90% il nisu niti odigrali do kraja...il ih zivo zaboli za kraj.
Kada jednom daju nekoj visoko ocekivanoj igri od velikog studija ocjenu "sranje", tek onda mogu vjerovat da te recenzije imaju smisla. Oni dobiju igru na recenziju i napisu "iskreno" kako im se cini, a mi ostali idioti koji platimo igru koju zelimo igrat i uzivat nismo releventni za ocjenjivanje.

@ivan77 ljudi su ljuti na kraj, zato pljuju po biowareu ko blesavi. I ja sam ljut, nije ni meni jasno sta su mislili od fransize napravit nakon ovoga kraja kad su defacto unistili sve.

Evo jos jedan primjer totalne traljavosti.
http://www.escapistmagazine.com/news...-Mass-Effect-3
http://i.imgur.com/bqQIs.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/17fp...g/original.jpg
Kroz 3 igre cekas da joj vidis lice, gledas kako lik raste kroz karakter i odluke, i evo koliko su se potrudili prama svojim fanovima. Kad je ekipa ovo primjetila i postala na official forumu, bioware je brisao threadove ko lud, na kraju su ih ostavili al objasnjenja nema. Kao da se vide EA prsti u svemu ovome, jebo kvalitetu daj pare.
-->
@HCS ja sam imao podrsku oboje u zadnjoj misiji, pojma nemam sta si ti napravio da dobijes taj izbor. Geth i nacin kako je doslo do njihove pobune je briljantan i dirljiv dio price, quarijanci koji ispastaju radi nekih radikala od prije 300 godina i njihovih odluka i krivih predrasuda. Ja nisam mogao zajebat jedne u korist drugih.

@tallsaint igra je za 99/10 (nije typo), al je kraj apsolutno unistio sve, imas osjecaj da kako god okrenes, svi tvoji izbori od ME1 i ME2 na kraju ne rade nista, jer u sva 3 kraja se dogodi isto.

citadela i mass gates unisteni

. Grlo mi se steglo kad vidim kako mi jedan lik gine, a na kraju je njihova zrtva bila apsolutno zakurac.
Nakon toliko truda dobijes "fuck you" na sva tri odabira.
Varijacije na 16 razlicitih krajeva je coll. baza unistena da/ne, crnjo spasen da/ne, zemlja unistena da/ne.
Svi ovi veliki recenzenti napisu da je igra epic za svaku recenziju, ME3 je super radnja, ME universe je prekrasno zamisljen svijet, al na kraju su ili placeni da svemu daju 90% il nisu niti odigrali do kraja...il ih zivo zaboli za kraj.
Kada jednom daju nekoj visoko ocekivanoj igri od velikog studija ocjenu "sranje", tek onda mogu vjerovat da te recenzije imaju smisla. Oni dobiju igru na recenziju i napisu "iskreno" kako im se cini, a mi ostali idioti koji platimo igru koju zelimo igrat i uzivat nismo releventni za ocjenjivanje.

@ivan77 ljudi su ljuti na kraj, zato pljuju po biowareu ko blesavi. I ja sam ljut, nije ni meni jasno sta su mislili od fransize napravit nakon ovoga kraja kad su defacto unistili sve.

Evo jos jedan primjer totalne traljavosti.
http://www.escapistmagazine.com/news...-Mass-Effect-3
http://i.imgur.com/bqQIs.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/17fp...g/original.jpg
Kroz 3 igre cekas da joj vidis lice, gledas kako lik raste kroz karakter i odluke, i evo koliko su se potrudili prama svojim fanovima. Kad je ekipa ovo primjetila i postala na official forumu, bioware je brisao threadove ko lud, na kraju su ih ostavili al objasnjenja nema. Kao da se vide EA prsti u svemu ovome, jebo kvalitetu daj pare.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2012. u 10:32.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 11:34   #159
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Prejebeno, čak nije ni prezahtjevno za moju osrednju "Pticu"

Predobro, neznam kada sam zaigrao i igrao 12 sati u komadu ! Jedino na Amstradu se to dogodilo s par igara.

Ovo je za film snimiti !!!
Brzi Picek je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 11:38   #160
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

tocno, na metacriticu su i kritike za me 2 isto ovako glupe, ljudi il daju ocjenu 0 il stave 10, malotko je baš objektivan. imho nije mi baš za 9/10, a sad ću navesti i par razoga i zašto:
naravno kraj prvo, kraj me ubija
tehnicki problemi, nasa sam toliko mista di mos ispast iz mape da je to suludo
neke stvari su jednostavno loše i na brzinu sklepane (BladeRy ima tu poprilicno toga)
neki djelovi radnje su tu samo da izvuku nekakvu emotivnu reakciju, al su me na kraju samo iznervirali svojom nelogicnoscu (thane, mordin i tako...)
day 1 dlc (koji je zapravo sranje)

i opet je sve to zanemarivo dok ne dođeš do kraja igre i dobiješ onakvu plesku od smrdljivog ea gamesa, ovo su napravili i dragon age 2 koji je bija pun potencijala, bojim se da ce to sad napravit i sa dragon age 3. samo da je $$$$, kritike je lako kupit onda.
opet, možda sam i ja previše pristran, ovo je baš bila igra koju volim i koju sam čeka dugo, velika očekivnja...
Staro 11.03.2012., 12:20   #161
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@ zhecky

Igra, prica, okolis, atmosfera je super, kraj je sve to unistio, 99/10 je ako ne racunas kraj, ima toliko detalja i svega da mozes dane izgubit samo se diveci krajoliku. Naravno da ima bugova, meni se zbugirao onaj photo quest jer sam quick save i quick loadao za vrijeme questa, pa se lokacije nisu vise nikad pojavile, load, restart igre..nema pomoci, ucitao save star cca 2h i ajmo opet.
Za Thanea i Mordina se slazem, Thane ti moze prezivit al umjesto nejga ce najebat capt. Kirahe, onaj salarijanac STG zapovjednik sa virmirea (ME1), al onda nema STG bonusa.
Osim toga, nisam nigdje propao kroz mapu, sta mi se u ME2 dogadjalo da se popenjem na neki objekt slucajno i lansira me 2AU iznad lokacije. Cudno.

Day1 DLC je mnogima gorko sjeo, jer su poceli naplacivat sadrzaj koji je bio spreman prije izlaska igre, samo da dignu lovu, a komotno je to mogao bit game sdrzaj. EA sistem.
Citao sam negdje da je radi sukoba otisao glavni pisac price za vrijeme ME2, i da su se bas vidili EA prsti i rushanje projekta i mindfuck na kraju.

Backupirao sam save prije zadnja 3 izbora (jer ga igra izbrise nakon toga) i probao druga 2, perfect ending je samo desni izbor (al on ima i najvise posljedica), lijevi je kao stvoren za renegade Shepa, a srednji je kao neutralan. U sva 3 slucaja isti kurac.

Ma mi koji smo pristrani smo ti koji bi trebali davat ocjenu igri. Mi ovo kupujemo (kako tko) jer to volimo, od prvog trenutka kad sam pokrenio ME1 prije toliko godina sam se zaljubio u ME universe i u likove.
Malo priglupa i neiskusna Liara na pocetku, Tali sta je bila djete na pilgrimageu pa se pokusava uklopit iako svi imaju predrasude na quarijance, Garrus kojem se zgadio politicki sistem i korupcija, Ashley sta je xenofob radi svog djeda koji se predao Turijancima, itd....ma svi su briljantno portretirani...i na kraju ovaj odjeb.

Bioware se doslovno unistio sa ovim, koji ce mi kurac DLC (jos da ga i platim, lol) kad je ovako zavrsilo, u ME2 si iza Omege mogao jos igrat DLCeve tipa shadow broker i onaj sa Kasumi + Arrival koji nisam igrao al se default odluka prebacuje u ME3.
Ovdje te baci na savegame prije TIM baze i gotovo.

Bas radi ovih razloga i sta tako traljavo sve rade samo da zgrnu pare i uniste cijelu fransizu iz principa nece od mene vise nikad vidit ni lipe.

Kad sam vidio (desni) kraj, nisam znao hocu zaplakat il zabit saku u monitor. Evo 12h
poslije, sam pogledao i druga 2... razocarenje ne mogu da opisem.

Staro 11.03.2012., 12:34   #162
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

bilo bi mi draže da su upalili neku frekvenciju i da su svim reaperima glave poeksplodirale (mars napada lol), nego ovako, skoro 40 sati prolazim ovako prekrasnu igretinu i onda na kraju XD. pa zavoliš te likove, po 10 minuti svaki odabir možeš kontemplirat i na kraju ništa od toga nije bitno
Staro 11.03.2012., 13:40   #163
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Pa naravno da zavolis likove, toliko smo vremena proveli sa njima, pricali, otkrivali njihovu proslost, karaktere. Jednostavno ti se uvuku pod kozu.

Kvaliteta prikaza lika u ME1 je bila fantasticna, ne mislim na grafiku, nego na kretnje tijela, kako Liara stalno pokusava da se uklopi u novu sredinu al nezna nista o tome.
Tali je po meni daleko najbolje napravljen lik, kretnje tijela, kako vrti rukama kad je nervozna, sramezljiva, uz toliki hendikep sa odjelima i imunosti pokusava dat sve od sebe i bit ravnopravna, toliko detalja vidis da imas osjecaj da su to zivi likovi.

Prica je prestala bit samo jedna prica za igru, karakterizacija i ME universe su im dali zivot. Nacin na koji je zavrsilo mi je ubio svaku volju za igranjem, i to ne samo ME, nego i drugih igara.

Staro 11.03.2012., 14:32   #164
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

hahaha tocno to, razumimo se! ovako su identicno reagirali svi pravi fanovi, nemam volje ponovo prelazit, a nemam ni volje za ista vise igrat, evo icu dotu, tu bar nema price XD
Staro 11.03.2012., 14:34   #165
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
ja pola ekipe nemam,jer igram default ME3 new game,nema Legion ( zamjenjuje ga Geth VI ),nemam Wrexa,Kasumi,Zaeed,Thane,bas je zanimljivo proci igru bez njih,namjeravam skinuti ME1 save pa proci dvojku i onda importati charactera

@BladeRy-Mass Effect jedinica je bio i ostao pravi ME1.
steta sto su upropastili dvojku sa konzolitisom te ME3 sa zavrsetcima kao sto vi kazete.
blava je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 14:49   #166
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@zhecki pa bioware forum je u plamenu, twiter/FBook, dredit i svi su totalno poludili, pisu se peticije i zahtjeva se novi ending, ovo je totalno nezadovoljstvo, igra je tek izasla, svakim danom sta netko novi predje (kao i mi izbjegava svaki hint o kraju i forume) i doceka ga ono sranje i poludi.

Ljudi placu, i to ne da samo whineaju nego doslovno placu radi igre. Nije me sram priznat da su mi suze isle kad smo nasli oca od Tali na onom brodu u ME2, scena sa toliko osjecaja, toliko se toga u glasu od Tali osjeti...bolja gluma nego u 99% filmova danas. I u ME3 isto tako....i onda sve u kurac.

@blava
Ma meni ME nije sistem igre, bio on iz ME 2-3 duck & cover ili iz prvog djela pravi FPS, ma da je i igra kao Pong al sa ME pricom to bi progutao. Ovo je igra gdje gameplay nema nikakve veze sa uzivancijom, volimo likove, pricu, povjest medju rasama..sve te sitne detalje.
I na kraju nam svima daju "fuck you". Sve vrijeme potroseno na perfect ME1 lika, pa isto to za ME2, sa uzitkom krenes u ME3 i na kraju umjesto epic kraja dobijes epic shit bez ikakvog zavrsetka.

Staro 11.03.2012., 17:25   #167
tallsaint
Premium
Moj komp

tallsaint's Avatar

Datum registracije: Sep 2010

Zar se ne moze dobit kraj u kojem Shepard preživi? Ja sam imao ponuđena dva kraja al nisam dosta side missions radio, niti igrao multiplayer još.

Mozda u one 2/3 igre koju ce izdat preko dlc-ova bude i mogucnost drukcijeg zavrsetka, ako poslusaju fanove.
-->
Općenito gledajući priču u cijelim serijalu i način putovanja između sistema u ME2 i 3 prijmetio sam da me dosta podsjeca na Star Control II igra. Šta vi mislite, ako ste igrali?

Zar se ne moze dobit kraj u kojem Shepard preživi? Ja sam imao ponuđena dva kraja al nisam dosta side missions radio, niti igrao multiplayer još.

Mozda u one 2/3 igre koju ce izdat preko dlc-ova bude i mogucnost drukcijeg zavrsetka, ako poslusaju fanove.
Staro 11.03.2012., 18:35   #168
TutBlut
Premium

TutBlut's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

Da, Shepard preživi ako imaš preko 4000 EMC i ako si odabrao destroy. Ono što meni nije jasno, odabrao sam destroy, cijeli Citadel je eksplodirao, i nakon toga igra prikaže Sheparda u Londonu kako udiše zrak, znači živ je. Preživio je eksploziju mass relaya, citadela, pad na Zemlju, uz napomenu onog djeteta da će sto posto krepati ako odabere opciju uništenja jer je i on synthetic?
Na bioware forumu ljudi misle da je to sve bila halucinacija, pokušaj reapera da kontroliraju Sheparda nakon što ga je harbinger spalio. Što i ima smisla, jer se budi jedino nakon destroy synthetics što bi značilo da je odjebo utjecaj reapera. Tu bi sada došao neki dlc koji nastavlja radnju kada se Shepard probudi.

-->

Da, Shepard preživi ako imaš preko 4000 EMC i ako si odabrao destroy. Ono što meni nije jasno, odabrao sam destroy, cijeli Citadel je eksplodirao, i nakon toga igra prikaže Sheparda u Londonu kako udiše zrak, znači živ je. Preživio je eksploziju mass relaya, citadela, pad na Zemlju, uz napomenu onog djeteta da će sto posto krepati ako odabere opciju uništenja jer je i on synthetic?
Na bioware forumu ljudi misle da je to sve bila halucinacija, pokušaj reapera da kontroliraju Sheparda nakon što ga je harbinger spalio. Što i ima smisla, jer se budi jedino nakon destroy synthetics što bi značilo da je odjebo utjecaj reapera. Tu bi sada došao neki dlc koji nastavlja radnju kada se Shepard probudi.

TutBlut je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 18:40   #169
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

vidis clip od 2 sec kako nesto crno sa N7 znakom na prsima udahne zraka i to je sve

Glede DLCeva, developeri su rekli na forumu da nema nista za promjenu kraja, da su oni u biowareu zadovoljni sa krajem. Sav DLC ce biti dodatni sadrzaj prije napada na TIMa, em normandy ima praznu Life Support sobu gdje je bio Thane u ME2, pa ce tu vjerovatno upast jos jedan lik.

@tutblut

Odakle ti lokacija sheparda na kraju kad se ne vidi nista nego rubble, nema backgrounda, ako je prezivio unistenje citadele point blank ogromna explozija ga nije ubila, vise nema stanica atmosferu (kako onda dise?), nema gravitaciju (zasto onda ne lebdi sve oko njega) nit grijanje (u svemiru je hladno), prije svega toga je krvario ko svinja. I unatoc tome da je unistio reapere...i geth...i EDI..i trebao je i sebe jer je pola syntetic...uspio je prezivit sve te pizdarije i jos past iz orbite na planetu i ostat ziv....ako ovo nije plot hole nikad nista nije

-->
@tallsaint
Igrao Star Control 1, i 2, i ujebanu tricu, dobre igre.

Glede ME3, ovisi ti o Military scoreu, jedini "dobar" ili happy ending po retardiranom biowareu je desni (crveni) odabir di ujebes cijeli svemir, za razliku od druga 2 u kojima napravis ama bas istu stvar.
I trebas EMR na 5000 da bi vidio zivog shepa na kraju.

vidis clip od 2 sec kako nesto crno sa N7 znakom na prsima udahne zraka i to je sve

Glede DLCeva, developeri su rekli na forumu da nema nista za promjenu kraja, da su oni u biowareu zadovoljni sa krajem. Sav DLC ce biti dodatni sadrzaj prije napada na TIMa, em normandy ima praznu Life Support sobu gdje je bio Thane u ME2, pa ce tu vjerovatno upast jos jedan lik.

@tutblut

Odakle ti lokacija sheparda na kraju kad se ne vidi nista nego rubble, nema backgrounda, ako je prezivio unistenje citadele point blank ogromna explozija ga nije ubila, vise nema stanica atmosferu (kako onda dise?), nema gravitaciju (zasto onda ne lebdi sve oko njega) nit grijanje (u svemiru je hladno), prije svega toga je krvario ko svinja. I unatoc tome da je unistio reapere...i geth...i EDI..i trebao je i sebe jer je pola syntetic...uspio je prezivit sve te pizdarije i jos past iz orbite na planetu i ostat ziv....ako ovo nije plot hole nikad nista nije

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2012. u 18:46.
Staro 11.03.2012., 18:52   #170
TutBlut
Premium

TutBlut's Avatar

Za lokaciju vidiš da Shepard leži na hrpi kamenja i oko njega je sve plavo, što znači da je još u blizini onog sranja gdje je trebao ići za citadel. A gdje si vidio da su developeri rekli da neće biti dlca za promjenu kraja? Koliko ja znam ljudi pizde jer bioware šuti i ne želi ništa pojasniti što me još više uvjerava da će biti neki DLC...

-->

Za lokaciju vidiš da Shepard leži na hrpi kamenja i oko njega je sve plavo, što znači da je još u blizini onog sranja gdje je trebao ići za citadel. A gdje si vidio da su developeri rekli da neće biti dlca za promjenu kraja? Koliko ja znam ljudi pizde jer bioware šuti i ne želi ništa pojasniti što me još više uvjerava da će biti neki DLC...

Staro 11.03.2012., 19:13   #171
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

evo sam pogledao video jos par puta, di je to nesto plavo oko njega?
Ja to iskreno ne vidim. A onaj teleport beam je ostao daleko iza sheparda kad je odsetao iz onih soba, i ono je bio one-way-trip jer su sobe bile tame bez onog bljestavog beama.

Glede nastavka, imas na bioware forumu negdje izjavu developera kako se biowareu svidja kraj i da su oni sa njim zadovoljni. Jedan dev se udostojio javit na private i potvrdio je da su ovo svi krajevi. DLC bi trebao bit side misije i lik sta ide u normandy Life Support na deck 3, gdje je Thane bio u ME2.

-->
Citiraj:
Autor TutBlut Pregled postova

evo sam pogledao video jos par puta, di je to nesto plavo oko njega?
Ja to iskreno ne vidim. A onaj teleport beam je ostao daleko iza sheparda kad je odsetao iz onih soba, i ono je bio one-way-trip jer su sobe bile tame bez onog bljestavog beama.

Glede nastavka, imas na bioware forumu negdje izjavu developera kako se biowareu svidja kraj i da su oni sa njim zadovoljni. Jedan dev se udostojio javit na private i potvrdio je da su ovo svi krajevi. DLC bi trebao bit side misije i lik sta ide u normandy Life Support na deck 3, gdje je Thane bio u ME2.

Staro 11.03.2012., 19:41   #172
TutBlut
Premium

TutBlut's Avatar

Kod mene je sve oko njega bilo plavo, pa sam rekao da mislim da je to bila halucinacija nakon koje se probudio ispred tog beama. Stavio bih screenshot ali mi se neda opet igrati to...

-->

Kod mene je sve oko njega bilo plavo, pa sam rekao da mislim da je to bila halucinacija nakon koje se probudio ispred tog beama. Stavio bih screenshot ali mi se neda opet igrati to...

Staro 11.03.2012., 20:29   #173
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

ja bi osobno bija prvi debil sta bi istresa jos bar 200 kuna za novi kraj, ali davat ea pare za ista vise - NEMA SANSE!
Staro 11.03.2012., 20:33   #174
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@tutblut imas taj file u Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_A******.bik

@zhecky pa shitstorm je vec opalio, nakon izjave da su sretni sa krajem i zero day DLCem, da ti sad naplate novi zavrsetak bi stvarno bilo dno dna.

Staro 11.03.2012., 20:55   #175
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

al genijalna marketinska strategija mozda?
1.napravi jebacku igru
2.skroz useri kraj
3.izbaci dlc koji popravi kraj
4.????
5.PROFIT!
umad gamers?
Staro 11.03.2012., 21:04   #176
ivan77
Guest

igram i razgovaram sa onim poručnikom Cortezom , lik plače da ga je ostavio muž WTF?
  Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 21:19   #177
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
igram i razgovaram sa onim poručnikom Cortezom , lik plače da ga je ostavio muž WTF?
ehmm bitna razlika, nije ga ostavija nego je umra. roflmao. ajde to da su za fag populaciju zadovoljit malo, al nije mi jasno: zasto su meni ovo napravili sa krajem igre!? plakat cu okolo jos bar par par mjeseci zbog ovoga XDD
Staro 11.03.2012., 21:39   #178
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

http://www.ign.com/blogs/goldenadama...m-the-trilogy/

Sta je inace cudo, IGN i ostali su poceli sa clancima o velikim prosvjedima na legendarnu trilogiju. VIse nije "10/10" ocjena, nego se otvoreno govori kako su zajebali igrace, ostavili toliko plot rupa, da imas osjecaj da tvoj trud i odluke do sada nemaju nikakvog smisla.
Gdje su sve one rase u epic bitci na zemlji, svi skupa u jurisu na beam, asari sa bioticima, turijanci sa sniperima, krogani u jurisu, salarijanci pomazu, geth prime uniti deru, koji geth colossus okolo, quarijanci sa tech toolovima i def/com dronovima, hanar living tank, mercovi sta smo dovukli na nasu stranu sa LOKI/ATLAS mechovima, sta je sa Asari Justicarima, gdje je Zaeed, Kasumi, Miranda...sve ono sta je trebalo bit za nesto epic je nestalo.

@zhecky igra bi nam se vise svidila da smo pederi izgleda

Staro 11.03.2012., 21:41   #179
TutBlut
Premium

TutBlut's Avatar

Citiraj:
ehmm bitna razlika, nije ga ostavija nego je umra. roflmao. ajde to da su za fag populaciju zadovoljit malo, al nije mi jasno: zasto su meni ovo napravili sa krajem igre!? plakat cu okolo jos bar par par mjeseci zbog ovoga XDD
E, al baš. Ja ne znam kada sam se osjećao ovako zbog igre.
Totalno sam razočaran, očekivao dobar kraj odlične igre i onda ovo.
Bioware je napravio odličnu igru sa savršenom pričom koju su zasrali krajem, jebiga. Ali opet, žao mi je ko psu jer je ovo završilo, takva igra, likovi... nešto fenomenalno.
Staro 11.03.2012., 23:10   #180
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

( odluka bila koga za rat protiv Reaper-a,Quarians ili Geth,odabrao Geth i Tali pocinila samoubojstvo,sto je najcudnije,iskocila mi bijelo za dobru akciju,stisnem i nisam ju spasio )

http://www.youtube.com/watch?v=2XyV6...58RVAAAAAAAAAw

-->
ovo me pogodilo danas,nisam mogao vjerovati,namjerno nisam htio loadati save poslije ovoga,ne mozes vjerovati,ovdje se odmah vidjela tezina odluke

( odluka bila koga za rat protiv Reaper-a,Quarians ili Geth,odabrao Geth i Tali pocinila samoubojstvo,sto je najcudnije,iskocila mi bijelo za dobru akciju,stisnem i nisam ju spasio )

http://www.youtube.com/watch?v=2XyV6...58RVAAAAAAAAAw

blava je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno