|
![]() |
#3361 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
nisam niciji navijac al jucer sam gledao barcu. oni ako zadrže tu formu nitko protiv njih nema šta tražiti pa ni taj real koji je i tako dobar klasu ispod.ostali da ne govorim. naravno da navijam za apoel i basel jer mi je drago kad se manji klubovi proguraju i srcano bore kao jucer protiv lyona |
![]() |
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto kako odma utakmica izgleda fer kad i druga momcad korektno igra, svaka cast momcima iz bayera, odigrali su koliko su mogli, ali ovo jucer je jednostavno bio stari barcin nogomet, kad ga gledas mislis da je toliko jednostavan i da to svako moze... Apoelu svaka cast, navijao sam za njih samo da cigani francuski ispadnu radi bahatog mentaliteta, iako ih je lyon u prvoj tekmi trebao našodrati, eto, sad im se vratilo ![]() @shantech, opet se zdrijeba, nezna se ko ce s kim u cetvrtfinalu ![]()
#3363 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Hamm, jesi vidio ovo? Didier Drogba is the leading World Goalgetter of the 21st Century http://www.iffhs.de/?788b42b90cc13cc...edb88384f0220a |
![]() |
![]() |
#3366 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Apoel me oduševio koliko mirno i pametno igraju. Barcelona više izbija loptu sa svoje polovice nego oni. Svaka lopta je mirno predana do slijedećeg makar je iščupali u gužvi u svom šesnastercu. Da imaju pravog golgetera i jednu desetku, rasturali bi.
#3367 |
Guest
|
danas duo iz Manchestera radi lom. |
![]() |
#3368 |
Guest
|
City... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 08.03.2012. u 20:26. |
![]() |
#3369 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ajmo, jos nek i man utd ispusi i super ^^ |
![]() |
![]() |
#3374 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A joj, kamo sreće! Evo 1:1! Ajmo Baski! Athletic je debelo najfascinantniji klub na svijetu! Divim im se! Citiraj:
Sigurno je najjača liga, ali se zvijezde poslože svako toliko pa ispadne nešto ovako. Pa godinama su imali 3 predstavnika u polufinalu LP, al sad nemaju nikoga, hoće to tako.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.03.2012. u 22:21. |
|
![]() |
![]() |
#3378 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
TOOOOOO BASKI!!!!!!!!!!!! Jao kako fino zvuči poraz od Baska na Old Shitfordu Llorente je već godinama igračinama. Martinez također. Da ne spominjem njihovog Messia u vidu Muniaina. Igraju sa srcem i imaju volju. Poseban je to klub. EDIT: TRPAJ Muniain!!! 1:3 ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.03.2012. u 22:51. |
![]() |
![]() |
#3379 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Steta za za primljen gol na kraju, ali 3 u gostima i uzvrat doma zvuci super ![]() Zamislite da svi europski klubovi odigraju 2 godine domacu ligu i druge godine europske kupove samo sa domacim igracima iz svojih skola, bez internacionalaca. Mislim da engleskih klubova u europskim kupovima ne bi bilo ni u talonu ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
#3381 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3383 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#3385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Athletic svaka čast, imaju odličnu mladu ekipu s Bielsom bi moglo to predobro funkcionirati. Tu vlada mišljenje da je engleska liga nedodirljiva, Barca i Real kao tamo ne bi bili glavni, a ono englezi poispadali i ovi sto su ostali nemaju neke rezultate za uzvrate. Dok 6. ekipa La Lige pobjeđuje prvaka engleske u gostima... Valencia, Atletico, Athletic, Malaga, Sevilla, a do prošle sezone i Villareal bi imali puno za "reći" i u EPL. |
![]() |
![]() |
#3387 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3388 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Odlična igra bilbaa jučer, city me malo razočarao, ali drago mi je što su nakantali utd, uh kako bi bilo lijepo da zavrse sezonu bez trofeja ![]()
![]() |
#3389 | |
Guest
|
Citiraj:
Idući četvrtak su uzvrati pa ćemo vidjet ![]() A definitivno , ovako inertna i nezainteresirana igra Uniteda i City a je zabrinjavajuća bila jučer. Kao da su i jedni i drugi ušli sa prednošću od 4:0 u utakmicu. Sve u svemu , idući četvrtak će zaigrat sa 80% snage umjesto jučerašnjih 40% i nema problema. |
|
![]() |
#3390 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Da je kup uefa bitna stavka igrala bi udarna postava,uzelo bi se nekolicina kanti,onak iz zajebancije...hejteri...GLORY GLORY UTD! ![]()
|
|