Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2012., 19:48   #9001
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor maker1 Pregled postova
Evo jednog FANTASTICNOG FILMA, volim kada je kraj neizvestan i kada je HOROR ujedno i MISTERIJA

Red Riding Hood - Crvenkapa
To je smeće od filma.
Staro 07.03.2012., 20:24   #9002
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa tko uopće gleda samo prosječnu ocjenu pokraj ovog
http://www.imdb.com/title/tt1714209/ratings

iz čeg se nekad zna bar malo više iščitati ovisno o temi/žanru filma!

Još kad bi se moglo staviti da se zanemare ocjene od 1 i 10 te da imaš ljestvicu od 1-8 to bi bilo puno bolje!
I ja sam se pitao otkud tako loša ocjena al mi se nije dalo tražit razlog, al sad kad sam vidio gore link sve mi vuče na organizirano dijeljenje jedinica.
Goc 101 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 20:32   #9003
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Goc 101 Pregled postova
I ja sam se pitao otkud tako loša ocjena al mi se nije dalo tražit razlog, al sad kad sam vidio gore link sve mi vuče na organizirano dijeljenje jedinica.
I da hitiš jedinice van, dvojke opet rulaju. A film je gofno!
  Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 21:08   #9004
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Bakjwi/Thirst - korejski uradak Chan-wook Parka (oldboy trilgoija), vampirski film na momente poprilicno bizaran. Pogledati.

Patton - biografski film o generalu Pattonu. Definitivno jedan od boljih WWII filmova, koji prikazuje rat iz pomalo neoubicajene perspektive, ali i odlicno portretira jednog od najvecih americkih generala. Svidjela mi se rezija, iako nije antiratni film. Pogledati.

Thieves' Highway - vrlo dobar film noir, ne mogu reci da je izvanserijski, ali ljubitelji zanra bi trebali pogledati.

La battaglia di Algeri - remek djelo. O revoluciji u Alziru koji je bio francuska kolonija. Na momente ne znas koji su veci ludjaci u filmu. Od rezije, preko glume, covera filma pa do genijalne Morriconeove glazbe sve je izvrsno. Iako snimljen sezdesetih film koji je vrlo aktualan i danas.

Saboteur - Hitchockov film o saboterima u WWII, zanimljiv zaplet...medjutim prema kraju postaje na momente nejasan. Ne znam je li to do montaze ili rezije.

The Trouble with Harry
- Hitchockova crna komedija, zgodan mali film.

Marnie - jos jedan Hitchockov film, vise drama nego triler ili krimic - nista posebno.

Tom Horn - vestern sa Steve McQueenom u ulozi nekadasnje legende divljeg zapada. Jos jedan film o kraju divljeg zapada i ljudi koji su ga stvarali. I nije bas nesto.

All the Presidents Men
- afera Watergate iz perspektive dvojice novinara koji su je otkrili. Zanimljiv politicki triler.

Novecento/1900 - kapitalno Bertoluccijevo djelo, saga koja traje preko 300 minuta (danas bi to bila miniserija). Film prati dvije obitelji kroz desetljeca i pokazuje klasna i politicka previranja u Italiji. Definitivno film sa nedostatcima - gluma naturscika, dubbing (americki glumci pricaju engleski, Depardieu francuski, ostatak talijanski pa ste prisiljeni gledati film sa dubbingom (odabrao sam talijanski). Na momente iritantan (nekriticki) redateljev prikaz komunizma (sto je vrlo zanimljivo ako se pogleda situacija u Italiji naseg doba). Medjutim film koji treba pogledati, tema vrlo bliska nasim krajevima. Film nije za one faint of heart jer obiluje provokativnim scenama (Robert de Niros full frontal nudity included).
morph je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2012., 15:46   #9005
maker1
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Ovaj film nije jedan od pateticnih ali je pun JAKIH emocija i jednostavno vas sigurno nece ostaviti ravnodušnim!
Pretpostavljam da je vecina gledala ali ako nije onda preporucujem POD OBAVEZNO

Hachi: A Dog's Tale - Hačiko: Priča o psu

maker1 je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2012., 15:47   #9006
maker1
Registered User
Moj komp

Evo jednog odličnog

Pulp Fiction - Pakleni šund

Evo i jednog starijeg filma ali sam ga tek juce odgledala pa preporucujem

Hollow Man - Nevidljiv čovek
Staro 09.03.2012., 17:31   #9007
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Ovaj film nije jedan od pateticnih ali je pun JAKIH emocija i jednostavno vas sigurno nece ostaviti ravnodušnim!
Pretpostavljam da je vecina gledala ali ako nije onda preporucujem POD OBAVEZNO

Hachi: A Dog's Tale - Hačiko: Priča o psu

Ako te se toliko dojmio preporučam da pogledaš orginal mada i ovaj remake nije loš.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2012., 19:10   #9008
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Pogledala Beastly. Suvremena verzija ljepotice i zvijeri. Na arogantnog ali zgodnog tinejđera je bačena kletva kojom je pretvoren u ružno stvorenje. Jedini način na koji se može osloboditi kletve je pronalazak nekoga tko će zavoljeti njegovu nutrinu. Gubica film.

Na TV-u je danas film Sjećanja jedne gejše. Mislim da bi bio red da ga konačno pogledam
Staro 10.03.2012., 18:18   #9009
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Zna netko ima filma, tema su zmajevi, nešto tipa da su zavladali svijetom a ljudi su ostali još u nekim skloništima. Modernija neka sadašnjost u filmu pošto se sjećam tenka nekog. Ovako još iz sjećanja, ostala mi je scena di tip skače s nekog dimnjaka sa sjekirom na zmaja ak se dobro sjećam.

Ostalog se nemogu ničeg sjetit što bi mi pomoglo pri guglanju filma. Film je prikazivan na tv-u i nije neko megaostvarenje, al gledo sam ga u mlađim danima pa bi sad ponovno

tnx

EDIT:

Bit će da je to, tnx
Staro 10.03.2012., 18:21   #9010
Mad_Duke
Guest

Reply With Quote
Staro 10.03.2012., 20:57   #9011
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Pogledao SW Phantom menace 3d u cinestaru. Razočarenje od 3D-a. Vrlo vjerojatno zbog toga što je to ipak film star 13 godina pa im nije baš najbolje uspjela konverzija u 3d.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2012., 22:21   #9012
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pogledao SW Phantom menace 3d u cinestaru. Razočarenje od 3D-a. Vrlo vjerojatno zbog toga što je to ipak film star 13 godina pa im nije baš najbolje uspjela konverzija u 3d.
Taj film je razočarenje i bez 3D-a
Staro 10.03.2012., 23:44   #9013
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pogledala Moneyball upravo, odličan je, al na momente malo spor.
Staro 11.03.2012., 03:10   #9014
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
redom odlični - young adult, girl i dragon tatoo (eng), take shelter, flash of genius.

take shelter bi izdvojio kao jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme, gluma vrhunska.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 20:51   #9015
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pogledao sinoć The Grey. Žali bože utrošenog vremena, i nije mi jasno kako je film dobio tako visoku ocjenu.
Staro 11.03.2012., 22:44   #9016
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011

"Nakon 10-godišnjeg istraživanja autor nam bez predrasuda iznosi podatke o piramidama i drevnoj arhitekturi koji su izostavljeni od strane službene povijesti i egiptologa. Vodi nas kroz izbrisano poglavlje ljudske povijesti na putovanje od misterioznih drevnih građevina do korijena civilizacije. A na tom putu ukazuje se nevjerojatno znanje drevnih graditelja o matematici, astronomiji, zemljopisu, arhitekturi ... koje smo mi ili tek dosegnuli ili smo još uvijek u zaostatku. I taman kad počinjemo nepovratno mijenjati svoju sliku prošlosti autor nam donosi i moguću izravnu poruku drevnih graditelja ostavljenu za buduće generacije, za sve nas"

-->
Revelation of the Pyramids- strašan dokumentarac

"Nakon 10-godišnjeg istraživanja autor nam bez predrasuda iznosi podatke o piramidama i drevnoj arhitekturi koji su izostavljeni od strane službene povijesti i egiptologa. Vodi nas kroz izbrisano poglavlje ljudske povijesti na putovanje od misterioznih drevnih građevina do korijena civilizacije. A na tom putu ukazuje se nevjerojatno znanje drevnih graditelja o matematici, astronomiji, zemljopisu, arhitekturi ... koje smo mi ili tek dosegnuli ili smo još uvijek u zaostatku. I taman kad počinjemo nepovratno mijenjati svoju sliku prošlosti autor nam donosi i moguću izravnu poruku drevnih graditelja ostavljenu za buduće generacije, za sve nas"

Goc 101 je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2012., 23:40   #9017
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

baš gledao prije koji mjesec. lijepo poškaklja maštu i potakne na razmišljanje !
preporuka za pogledati !
-->
Citiraj:
Autor Goc 101 Pregled postova
Revelation of the Pyramids- strašan dokumentarac

baš gledao prije koji mjesec. lijepo poškaklja maštu i potakne na razmišljanje !
preporuka za pogledati !
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 00:00   #9018
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pogledao The Grey - neloš film koji gledatelja uvuče u mjesto zbivanja i kvalitetno dočarava kako bi vam bilo da ste vi tamo. Ako se bojite pasa/vukova ne preporučam gledati
6.5/10 - gledljivo
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 04:41   #9019
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
crazy, stupid, love - na početku hrabro korača u vodi do koljena, da bi se u drugoj polovici spotaknuo i upao do iznad struka, a u zadnjih 15-20 min potonuo bez šanse za izranjanjem iz tipičnog holivudskog živog blata. ni jedan jedini mjehurić se nije pojavio pritom. i bolje.

odishon aka audition - some serious shit we got here. ljubitelji uvrnutog japanskog pristupa naprijed, ostali...valjda stoj. od same premise filma, preko realizacije istoga ona prva skupina (ljubitelji, jel) naće se na 'poznatom' terenu. autor je zanimljiva biljka, od 91 do danas uključen je u gotovo 90 dugometražnih redateljskih projekata - čak ni woody allen nije takav mazohist. malicka da ni ne spominjemo.
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 09:18   #9020
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Le missionnaire. Preporuka filma. Odlična komedija.

Panorama fala na preporuci.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 13:36   #9021
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
take shelter bi izdvojio kao jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme, gluma vrhunska.
spoiler:

Nije mi jasno nešto. Jesu li se spasili ili preživjeli?

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 13:46   #9022
maker1
Registered User
Moj komp

Da li strast za novcem može da nadvlada ljudskost u čoveku i do kojih granica to ide... Pogledajte u ovom filmu.

There Will Be Blood - Biće krvi 2007
Staro 12.03.2012., 13:47   #9023
maker1
Registered User
Moj komp

Moja preporuka je da, iako ste gledali verovatno ovaj film, treba da ga se podsetite. Verujem da cete se sloziti da je jako dobar i da je vredna gledanja i po drugi put

Ghost Rider - Isterivač duhova 2007

A svakako treba odledati i drugi deo koji je snimljen prosle godine

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Isterivač duhova 2 2011
Staro 12.03.2012., 14:02   #9024
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

brijem da to nije ni toliko bitno koliko je bitno:

1. da je oluja došla
2. da on nije zabrijo opet u daydream

-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
spoiler:

1. da je oluja došla

Staro 12.03.2012., 15:54   #9025
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Le missionnaire. Preporuka filma. Odlična komedija.

Panorama fala na preporuci.
Najbolji dokaz da se ne treba uvijek obazirati na ocjene IMDB-a

Upravo pogledao El Orfanato, http://www.imdb.com/title/tt0464141/, solidan španjolski fim s primjesama misterije, jezovit na trenutke, dušu dalo za gledat s boljom polovicom...

Velika preporuka za francusku ratnu dramu "Zbogom djeco" , http://www.imdb.com/title/tt0092593/, nominirana za dva Oscara.

Zadnje, ali ne manje vrijedno : The visitor , http://www.imdb.com/title/tt0857191/ , američka drama o imigrantima i stavu društva prema njima.

O ljudskoj pohlepi snimljeno je dosta filmova. Preporučujem : Night train , http://www.imdb.com/title/tt1020055/, zgodna glavna ž. uloga

Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 12.03.2012. u 16:02.
panoramix je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 16:04   #9026
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

1. da je oluja došla

to sam shvatio na kraju, ispostavilo se da je ipak bio u pravu te da su ti snovi/halucinacije nagoviještali nešto što će se actually dogoditi.

No mene zanima što je bilo poslije... jer radnja se cijelo vrijeme vrtila oko njegove ličnosti, ali ne bi htio da tu završi. Ako se spasio, kako? Ako nije, zašto? Jbg

Danas ćemo pogledati Grey, čisto zbog Liama ništa ne očekujem.
-->
Citiraj:

1. da je oluja došla

to sam shvatio na kraju, ispostavilo se da je ipak bio u pravu te da su ti snovi/halucinacije nagoviještali nešto što će se actually dogoditi.

No mene zanima što je bilo poslije... jer radnja se cijelo vrijeme vrtila oko njegove ličnosti, ali ne bi htio da tu završi. Ako se spasio, kako? Ako nije, zašto? Jbg

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 12.03.2012., 17:45   #9027
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Moja preporuka je da, iako ste gledali verovatno ovaj film, treba da ga se podsetite. Verujem da cete se sloziti da je jako dobar i da je vredna gledanja i po drugi put

Ghost Rider - Isterivač duhova 2007

A svakako treba odledati i drugi deo koji je snimljen prosle godine

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Isterivač duhova 2 2011
Prvi dio mi je ok, dobra razonoda, ali drugi dio, to je jedno ogromno sranje, gledao u kinu, skoro sam izašao van koliko mi je loš bio. Svakako nikome ne preporučujem da gleda Ghost Rider 2.

EDIT: A kolega gore možda si stvara linkove za google koji će mu povećati vidljivost stranice.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2012., 21:50   #9028
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

po meni čak ni nije toliko bitno da li će se oni spasiti, makar zbog samog tona filma imam osjećaj da bi se spasili jer je čovjek bio opsjednut tom materijom + nije sad ni ta oluja nešto turbo brza.

bitno je da se on oslobodio i na kraju ga je taj katastrofični moment vratio u normalnu (naravno wild guess).

isto tako mimo oluje, gledajući sa strane da se neće spasiti mi se čini da nije oluja problem nego plimni val koji sam možda zabrijo da dolazi, ali gledao sam par puta i činilo se kao ogromni val... onda nema spasa, ali zato goto start ovog spoilera

-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova

po meni čak ni nije toliko bitno da li će se oni spasiti, makar zbog samog tona filma imam osjećaj da bi se spasili jer je čovjek bio opsjednut tom materijom + nije sad ni ta oluja nešto turbo brza.

bitno je da se on oslobodio i na kraju ga je taj katastrofični moment vratio u normalnu (naravno wild guess).

isto tako mimo oluje, gledajući sa strane da se neće spasiti mi se čini da nije oluja problem nego plimni val koji sam možda zabrijo da dolazi, ali gledao sam par puta i činilo se kao ogromni val... onda nema spasa, ali zato goto start ovog spoilera

Staro 12.03.2012., 21:55   #9029
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

usrali smo radnju

nego, back to the subject, pogledao The Grey, gledljiv film. Nadam se da ste pogledali do samog kraja, tj do zadnje sekunde poslije svih onih odjavnih popisa...
-->
Citiraj:

usrali smo radnju

nego, back to the subject, pogledao The Grey, gledljiv film. Nadam se da ste pogledali do samog kraja, tj do zadnje sekunde poslije svih onih odjavnih popisa...

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 12.03.2012., 22:19   #9030
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
pozdraf

sad sam pola sata trazio film i nema hebene shanse, pa ako netko moze pomoci. ne sjecam se skoro nicega iz filma osim da se radi o liku kojem su nekog ubili, pa je on smislio neki plan za osvetu, na neku se shemu skupio novce i kupio neku shupu/farmu i tu mucio pravog ubojicu.

ajd da vidim junaka koji ce iz ovog dokucit naziv filma

hvala unaprijed

EDIT: radi se o novijem filmu (unutar zadnjih 10ak godina)

EDIT2: law abiding citizen
danij3l je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno