|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
po priči kao 680 zamjenjuje gtx 570 , 670 će zamjeniti 560 ti
![]() |
#152 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Onda se sve može samo nagađat dok ne dođu pod ruke. Meni se ovo čini preslabo da bi to bio najbolji model koji bi bio jači od hd 7970,ili su ove cuda jezgre zaista super efikasne ili nvidia nešto skriva,a lako da i AMD ima u pripravnosti 7890 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sve ce se znat za tjedan dana. Sva ta pitanja koliko je sta i dal bu dosta nemaju odgovor. Treba se strpit i bok. Nvidija je radikalno zaokrenula strukturu i kak ce to funkiconirat tek treba vidit. Nebu losije nek je sad, to je sigurno a pitanje je samo koliko ce bit bolje i za koju lovu a to sve za tjedan dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
|
Kaj ce ti mini DP kad imas DP. Mene obicno sve te mini var. samo rade problem kad moram trazit adaptere, kablove i sl.. Ne znaci da ga nece bit na nekom modelu. Prvi put cujem da je Kepler unapredeni Fermi. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.03.2012. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Zato sto mi monitor ima minidisplay port i moram uzimati adapter koji kosta 250 kuna zbog kurč*evo zdravlja da bih koristio nvidia graficku karticu. Za razliku od njih ati ga vec ima zadnje 2 generacije na svim modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
|
Ma da Kepler je u k.. , nema miniDP. Tipicno flejmanje.. Ne znam u cem je problem. AK nisi planiro kupit gtx 680 ili kak ce se vec zvat nemas nikakvih razloga bit ogorcen na Nvidiju jer nema miniDP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Outer Space
|
A jebote led,ne možeš vise nista ni reći od vas nvidia fanboyeva,odmah napad. Dobro,ja imam glup monitor,a oni imaju najbolju graficku na svijetu. Nije jos ni izasla,niti ima ikakvih testova s njom,vec je najbrža,a šta će tek biti kad izadje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Outer Space
|
Nisam planirao kupiti gtx680 jer je to ustvari gtx660.Druga stvar,mogli su staviti miniDP,ali ocigledno im je to problem implementirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
i opet mi se svidja kako prigovaras da ti je skup adapter od kojih 200kn na monitor od kojih 6000+kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Outer Space
|
Vidim da ste svi upućeni u tematiku kao Mara u krivi kur*ac da oprostite na izrazu. Ne radi se od minidisplay portu niti o display portu,nego o thunderbolt portu na monitoru koji koristi minidisplay port preko kojeg ide zvuk,slika,USB,dodatni thunderbolt,citac kartica i Hub. I nije nikakav apple koji koristi nestandardan prikljucak,nego je to Intel thunderbolt koji ce defacto postati standard .Sad kad ste apsolvirali temu mozemo dalje pricati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#169 |
Outer Space
|
Bas nema ga,samo sto ce svi apple laptopi od ove godine imati thunderbolt kao primarnu konekciju,a takodjer i nove ploce i cipset od Ivy bridge ce imati podrsku za thunderbolt jer preko nje ide mreza,zvuk,slika,usb,firewire i sve ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||||
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Prije par dana je Kyle s HOCP iznio par zanimljivih detalja. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
680 će taman bit po normalnoj cijeni kad izađe ostatak "obitelji" i kad AMD odgovori (a hoće)....negdje u jesen ja to očekujem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-4660319 Krenulo je, 580GTX po 2250 kn, nije loše. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Banned
|
Citiraj:
http://translate.google.hr/translate...%2Fht4u.net%2F OT kreće polako seoba GTX580 na GTX600,riješavaju se gtx 580 i 570 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Po meni jedini "problem" novih a i starijih nvidia je kolicina vrama, zalosno je na gtx 580 vidjeti 1536 mb rama, kad bf3 pojede i 2 gb vrama kao od sale. da, znam da postoje i verzije s 3 gb al te kostaju kao manji auto. Zato je gtx 580 po meni bas i ne balansirana grafa, tolika snaga gpua a tako malo memorije.
![]() |
#175 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Outer Space
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Mene zanimaju informacije o Kepler i Maxwellu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma daaaaj, kak ne razmuijete da covjek samo zeli opravdati svoje ulaganje u AMD pa prigovara nevidiji na p*zdarijama, isto ko sto ja nisam htio cekat GTX470 pa sam kupio tada 5850 i 470 se pokazala jacom, pa sta. Kupio si dobru karticu i nema potrebe za bacanjem blata na konkurenciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Outer Space
|
Svaka cast,pa to im pokusavam reci da ne budu toliko zasljepljeni fanboyevi,to je samo komad hardvera koji mjenjas kao cipele jer radi istu funkciju. Ocekuju čuda,tresu se brda i doline,a na kraju će biti miš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Vidi se da je informacija made in China ![]()
![]() |
![]() |
|
|