|
![]() |
#271 | |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
Samsung je već SGS2 ubacio 1Gb RAM-a, iskreno me živcira HTC i njihovo škrtarenje na RAM-u, bateriji i sada su krenuli s fiksnim baterijama.
![]() |
#272 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
nije da iphone toliko izdrzi sa jednim punjenjem zbog baterije, vec zbog malog ekrana i optimiziranog iOSa android s druge strane trosi bateriju ko nespasen + vecina mobitela je 4" i veca. |
|
![]() |
![]() |
#273 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ma teško je očekivat da će One X izdržat više od jednog dana uz neko srednje do intenzivno korištenje.
#274 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 28.02.2012. u 19:06. |
|
![]() |
![]() |
#275 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pitaj korisnike 4s-a jel misle da je iphone sinonim za dugotrajnost baterije ![]() Ček samo da 1 gospodin tu sa foruma snimi ovu temu ![]()
![]() |
#276 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Uopće nemam osjećaj da iPhone ima nešto dobru bateriju. Kolega ima iphone i gasi 3g i wifi non stop kako bi mu baterija izdržala što više. Ja sam svoj SGS2 napokon uspio ispolirati, kupio sam mu original jaču bateriju, zamjenio skoro sve default aplikacije (mail, dialer, sms itd...) i sada mi baterija traje 2 dana bez problema, uz cjelodnevnu push sinkronizaciju mailova, kalendara i kontakta, surfanje, barem 30tak poziva dnevno i 20tak poruka. Wifi i 3g je non stop uključen. Čak nemam niti custom rom, nego samo rootan original rom. Inače, ukoliko radite sinkronizaciju kontakta sa exchange servera (možda vrijedi i za google), provjerite da li imate na kojem kontaktu upisan rođendan. Ukoliko imate to uzrokuje neku grešku u Androidu i sinkronizira kalendar svakih 30 sekundi. Tako mi je demolirao bateriju unutar 10 sati dok nisam našao na jednom forumu rješenje. |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#279 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Teško bilo malo pročitat temu unazad... Samopromocija od strane htc-a, rješavanje 'starog' modela pošto stiže One serija, itd. Globalno je evo 3d u pol cijene, bar po europi, dalje nisam gledao, privlače pažnju malo na sebe, očigledno.
![]() |
#281 |
gadget freak
|
#282 |
Premium
|
Imas kod nas u Mostaru po slicnoj cijeni: http://knok.ba/artikal/36309/HTC_mobitel_Evo_3D_crna Ovo prodaje ovlasteni uvoznik/distributer/servis, pa je naravno i jamstvo valjano, a uređaj nije lockan. |
![]() |
![]() |
#283 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#284 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
>>>> MOLBA
Drago društvo! S obzirom da je ovo thread posvećen HTC mobitelima, molio bih vas da ne drvite ovdje o Samsungu, Motoroli, LG-u, Nokiji, jabukama, kruškama i ostalim stvarima koje nemaju veze s HTC mobitelima. Ispada da su u zadnje dvije stranice postova možda 3-4 posta vezana uz HTC a ostalo je banana ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Banned
|
znaci nove linije HTC mobitela se ne smiju usporedjivati po hardverskim karatkteristikama sa konkurencijom? tj ima li uopce smisla kupovati HTC mobitel trebali bismo cisto razglabati (9 stranica zaredom) o cyagenmod 7 ROMovima i kako ostvariti pravo na servis zbog prasine ispod ekrana? |
![]() |
![]() |
#286 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#288 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Na XDA forumu se pojavio ICS OTA update za senzaciju.. tako da ga se može očekivati svaki dan.. nemam originalni software na mobu pa nemogu probat, molio bi one koji imaju da probaju updateat svoj mobilni.. |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
Nema linka, pobriši kontaktima na serveru datume rođenja i rješen problem. Ja sam imao 3 kontakta sa unesenim datumom rođenja, kada sam pobrisao datume sve se normaliziralo. http://quantumsolutions.us/forum/vie...tart=20#p11934 |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Bude valjda kroz par dana. |
|
![]() |
![]() |
#292 |
...samo te gledam...
|
Samo mala opaska onima koji se čude relativno pristojnoj cijeni Evo 3D telefona, taj mobitel ne zaostaje ni po čemu osim po 5 mpix kameri u odnosu na Sensation koji ima 8 mpix kameru. Evo 3D ima nešto jaču bateriju, više RAM-a i mogućnost 3D snimanja/prikaza. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3875 |
![]() |
![]() |
#293 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC je na svojim FB stranicama postao nekoliko fotki koje su navodno slikane sa One X (istu kameru koristi i One S). Stručnjaci baš i nisu oduševljeni istima zbog prezasićenosti boja i (pre)velikim kontastom. http://www.facebook.com/media/set/?s...3233083&type=3
#296 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ok, stručnjaci zadovoljni su fotkama ljudi/stvari u pokretu jer nema blura dok ostale kritiziraju. Što se tiče same kvalitete, mislim da bi Xperia S dala dosta bolje fotke iz razloga što su SE oduvijek imali odlične kamere i što njena ima 12MPix vs. 8MPix kod HTC-a.
#298 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Slažem se. Meni fenomenalno izgledaju slike. Kontrast i saturacija me ne zanimaju dok god slike izgledaju ovako "čisto" Za jedan mobitel kod kojeg je kamera nužno zlo meni ne treba ništa više ![]() Makar su ovo slike u vrlo dobrim uvijetima svijetla. Mene najviše zanima kakve će biti u lošijem osvijetljenju. Citiraj:
SE je uvijek bio korak ili dva ispred ostalih proizvođača mobitela po pitanju kamere.
![]() |
#299 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
Inače ne vidim smisao pumpanja kamere na mobitelima, ali mi je prije par dana zatrebalo nešto pofotkati i moram reći da sam zapanjen kvalitetom kamere na Xperia S. U macro modu je nemjerljivo bolja od foto aparata kojeg imam u servisu, a on nije neki ultra jeftinjak. |
![]() |
![]() |
|
|