|
![]() |
#20131 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Bok svima, evo registrirao sam se pa da mogu pratit ako bude neka vožnja da vam se ponovno pridružim. Nedjeljnja vožnja na Sljeme je bila super... nadam se da će u četvrtak bit OK vrijeme da odem ponovno na neki XC... ovaj puta zelena magistrala, jedinica pa do Grafičara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20132 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20133 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sutra se ide u zloveniju kod Aleša. tri slobodna mjesta u autu. tko želi, može. nek se javi na pm, ide se prijepodne. ne kupuje se za ikoga, ne nosim lovu itd. ima mjesta, tko želi... dobrodošao ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20134 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Dok ekipa radi idem vidjet jel ima sta novoga na sljemenu..jedan krug do tigrovog oka i na stazu br.18 dolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20135 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Jedno pitanje u vezi lokota i sigurnosti? Koji je najbolji način zaključavanja bicikla? Neki trgovci su mi rekli da je trenutno najbolji sistem, kako to pise na ovoj stranici, foldable lock ( http://www.bicikl.biz/bic/lokoti , ovaj prvi). Jel to sigurnije od U-locka ili samo praktičnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20136 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Uzmi si U-lock al gledaj da nije sa cilindricnom bravom jerbo ovaj foldable lock je katastrofa Na videu je ovaj foldable lock |
![]() |
![]() |
![]() |
#20138 |
Registered User
|
Ne izgleda frajer pretjerano jako. Zanimljiv video ![]() Cilindricna brava je brava na običan ključ? A kakve brave bi trebo potražit? Kak mogu prepoznat kvalitetnije brave? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20140 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Abus i Kryptonite ti dodju oko 700kn. Imas i u DSGu U-Lockove od Treloka koji dodju oko 400kn, sam kaj neki modeli imaju cilindricnu bravu. Ja imam jedan Trelok BS400 i sluzio mi je OK. Al od kada sam nabavio novi bajk ga vise ne koristim jer bajk nigdje ne ostavljam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20141 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ima puno jeftinijih Kryptonite-a u ciklo centru, cijene kreću od 300kn naviše, ovisno o želji i potrebama i mogućnostima. http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=65
![]() |
#20142 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne to ti je ovakva brava http://www.pbase.com/kenn/image/39543037.jpg a evo zašto nevalja; Ali noviji modeli dolaze sa plosnatim ključevim s kojima su riješili taj problem, kupi si neki U-Lock od njih i recimo onu sajlu i to je poprilično osiguranje! Naravno nikada nisi 100% siguran ![]()
![]() |
#20143 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Obavezno si uzmi bicikl sa sobom da vidis dal ce ti velicina U-Locka pasati ![]() da si ne bi kupio premali lock sa kojim ne mozes zakaciti nista osim svoga bajka. EDIT: Headcam FAIL ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 05.03.2012. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20144 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sutra netko za Sljeme možda?
![]() |
#20145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja se upravo vratio sa Sljemena, cipelcug, Bikca-Tigrovo oko-Leustek-Pozgaj. Na Tigrovom oku sreo danielazg ![]() Ne da mi vrag mira pa sam i danas morao potegnuti na Sljeme (4 dan za redom)...sutra odmaram...valjda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20147 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jeste vidjeli sto je milicija krenula kaznjavat bicikliste?! Da li je istina da na pjesckom prijelazu moram sici s bicikla i pregurat? ima li tko kakvih upozorenja i savjeta kako ne platiti kaznu itd...
![]() |
#20148 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo snimka DH utrke na Marjanu od jučer: http://www.youtube.com/watch?v=vm86eAwHYKk I par odličnih slika od organizatora: https://plus.google.com/photos/10514...08754898976481 Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 05.03.2012. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20149 |
Registered User
|
Nik nema predaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20150 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20152 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala na savjetima. Kupit ću U-lock, samo trebam još odabrat koji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20154 |
Registered User
|
ovaj na 41. slici ima bas zanimljiv bajk..prvi put to vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20158 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
[QUOTE=jurapura;2115607]Prije zime su radili istu stvar. Stajali su na trgu (ZG), i kažnjavali svakog ko se vozio preko trga. Frenda je neki random lik upozorio na to pa je on preguro bajk preko trga, a pito je murjake kaj se dešava. Rekli su mu da po zakonu ne smiješ vozit po pješakim zonama, niti po tračnicama. Dakle ispada da se uopće ne smiješ vozit prek trga. Sve je to kažnjivo s 300kn, ako se ne varam. Također se ne smiješ vozit po cesti ako postoji staza, a navodno te mogu kaznit i ako se ne voziš na desnoj trećini ceste. To je što ja znam, al trebalo bi pronać zakon, možda nije sve ovo istina, a možda i ima još pravila. Pa gledo sam zakon o sigurnosti na cestama,pise za ovo voznju gdje nema bisc staze da se mora voziti po cesti i to sto vise desno.Nisam sve citao,ali i ja mislim da se pjesacke zone ne smiju voziti. Mislim koja je ovo debilana,ovaj zakon i sva sranja,evo bas citam clanak i ovo je smijesno http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...06.html?pos=n0
![]() |
#20159 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
U četvrtak rokam Sljeme sa svojim mega HT ponovno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20160 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
iii, još jednom... ide se sutra, u 10 start iz zapadnog dijela. lako se pokupi još netko usput... ajde da zapunimo auto ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|