|
![]() |
#3302 |
Guest
|
u sudačkoj nadoknadi riješava Van Persie ![]() |
![]() |
#3303 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mda ![]()
#3304 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakve sreće ima taj Arsenal to je neviđeno. Ugaženi u teren, otvarani kao konzerva tune svakom loptom naprijed Liverpoola uspijevaju ovako jadno pobijediti.
#3305 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel to opet liverpool zasluženo izgubio!? ![]() Sada WBA - Chelsea..nadam se pobjedi kao i uvijek. ![]() Full name West Bromwich Albion Football Club Nickname(s) The Baggies,The Throstles,Albion, Boing Boing gay people we are. rotfl ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.03.2012. u 16:10. |
![]() |
![]() |
#3306 | ||
|
Citiraj:
![]() Gay = vesel, sretan. Chelsea bi morao bez problema uzeti skalp WBA. EDIT: Citiraj:
![]()
![]() |
#3307 |
Super Moderators
|
Nadam se da neće ![]()
#3308 |
Pod naletima kopita zla
|
Biti će to X vrlo vjerojatno. ![]() Već vidim da brljave i da nebu bilo nikaj od toga. ![]() Znam kaj značio gay ali si mogu misliti kako im se rugaju. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3309 |
|
#3310 | |||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čitam i mislim kako Liverpool vodi par golova, a onda I na kraju izgube ![]() NHF navijačima liverpoola ali ovo je presmiješno ![]()
![]() |
#3313 |
Guest
|
|
![]() |
#3314 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Imbra nastavio trpat,Palermu 3 komada za sada,jos nije gotovo poluvrijeme ![]() T.Silva 0:4
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 03.03.2012. u 19:17. |
![]() |
![]() |
#3316 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj Liverpool je takva smijurija od kluba, sve dok imaju ovakve kvaziigrace nece nikad biti vrhunski klub, pa oni nemogu ovakav nemocan arsenal dobit, koji im je utrpao dva gola na blef. Jedini Suarez i Gerrard valjaju u tom klubu, kad vidim onog kuyta i ostale karikature, zivot mi se zgadi ![]() A chelsea je nevjerojatan, mislim da im se abramovic treba dobro nahebati mamice, pola ih otjerati skupa sa prcijom od trenera, dovesti par ozbiljnih igraca ( hamm je negdje Hulka spomenuo ), i opet ce biti onaj dobar stari chelsea koji se prosetao premiershipom...
#3317 |
Super Moderators
|
Čelzi ![]()
#3318 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Villas-Boas i Chelsea raskinuli suradnju Moram priznati da me bilo strah kad je dolazio u Premierligu (strah po Arsenal ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 |
Premium
|
Bogu hvala otisao je lakrdijas... Mozda i nije los trener (sumnjam ![]()
#3323 |
Guest
|
![]() a Tottenham je probao igrat rukomet ![]() edit: na 0:3 i "idemo dalje" hahahaha Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 04.03.2012. u 18:51. |
![]() |
#3325 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Fala bogu da je otisao. Doduse nije samo on kriv. Mislin da su losi odnosi izmedu igraca dobrim djelom zasluzni za fejlove. Bas me zanima tko ih moze dovesti u red. Vidim da united ubija tottenham. Eh nikad prvaka od tottenhama. |
|
![]() |
![]() |
#3326 |
Guest
|
![]() sad će počet "teorije" : "Imali su suca kao 12. igrača" , "Nije Tottenham izgubio, nego je United pobjedio" , "Nije realan rezultat , Tottenham je dominirao, ali je United dao više golova" , jesam što zaboravio ![]() |
![]() |
#3327 |
Premium
|
Sad treba potjerati još staru problematičnu gardu ala Terry, Lampard, Drogba, Cole, Malouda i takvi, dovesti malo mlade krvi, i da vidiš. Moja procjena je da će se Torres preporoditi uz normalnu ekipu,ovako su postali ko Milan donedavno, sto starije to bolje ![]()
#3330 |
|
Benitez izgleda kao glavni kandidat za klupu Chelsea ![]() Zanimljivo. Chelsea bi konačno naučio nešto o taktici. Možda nije Hiddink ali je definitivno jedan od najboljih taktičara. A i Torres će procvijetati.
|
|