|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
pa šta ti ne rade univerzalni od www.nvidia.com ???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Probaj nać na starim VIDI/BUG/PC PLAY cd-ima neke detonatore serije 2x.xx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plasticni kirurg
|
Hvala, ali pogledat cu na http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp - kaj se da naci. Samo gdje tocno pogledati koju imam verziju XP-a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa kaj nemaš doma nikakve stare CD-e od nekog časopisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
a ako te zanima dal su ti Home ili Pro Control Panel->System->i tamo gore ljevo ti piše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sruk
|
misliš na odabir na nVidijinoj stranici? ono-grafic driver,gforce, pa win, pa go, il tak nešto... pa valjda ti to isto piše tamo di sam ti reko. ili jednostavno, ak nemaš 64 bitni proc onda valjda ni nemaš 64bit edition, tak da gruvaj po običnom pro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sruk
|
da,može i to... ali gledaj to je starija grafička i mislim da neće sa tim driverima radit najbolje (moja fx-ica je bolje radila sa 5x.xx serijom nego sa 6x.xx)ja više nemam GF2 karticu(poklonio sam ju prijatelju)i on si instalira neke 6x.xx i sve radi OK ali mislim da bi radila bolje sa nekim starijima tak da mislim da bi bilo bolje kliknut na ovaj link------ http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 i skinut si neke starije drivere-probaj jedne iz 2x.xx serije kako je reko VGAkiller jednog iz 3x.xx i probaj po 4-5x.xx serijama, stim da si odvrti benchmark neki da vidiš dali kaj gubiš ili kaj dobivaš sa tim driverima |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Plasticni kirurg
|
Skinuo i instalirao vec onaj onaj novi driver. I sve radi ok. Znaci da ne bi trebalo biti problema ubuduce? Zanimam ne ovo kako da podesim: Screen refresh rate: 60 Hertz, 70 Hertz, 72 Hertz, 75 Hertz, 85 Hertz. Na koliko Hecra? - Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Sruk
|
to ti ovisi o monitoru.... ako imaš stariji 14-15'' monitor na 85HZ radit će ti možda na 800X600 a na više će ti se slika raspadat, tako da bi za to bilo najbolje stavit START->RUN->dxdiag--More help--Override--aktiviraš ono da sam upisuješ i upišeš 60 i onda si miran i pri 1024X768... Ako imaš neki normalniji monitor onda je najbolje da bude ovih 85Hz. što se drivera tiče-ako rade ne znače da su najoptimalniji... al ak si zadovoljan onda OK. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Sruk
|
super bi ti bilo kad bi mogo na toj rezoluciji imat 85Hz, ali to ti ovisi o monitoru. ovak--- odi u properties-settings,advance,monitor--stavi 85, ako se zruši pričekaj onih 15sekundi i vratit će ti se na staro, a ako bude sve OK, onda je sve super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
I ne zamara toliko oci. |
|
![]() |
![]() |