|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
skininsi task killer s marketa i ubijaj programe koji ti trenutno netrebaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | ||
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
I okji mob imaš? Može bit da je do nekog widgeta na screenu ili aplikacije |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
Pomoć. Kako na Zamsungu sačuvati kontakt u bilo koji drugi imenik osim telefona? Na google ili exchange npr? Neznam jesam li lud, ali ja to ne mogu pronaći nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pozdrav ljudi, molio bih pomoć. jedan pad mojeg I-9000 Galaxy S-a dans je završio lomljenjem LCD panela, zanima me ako mi neko može pomoći reći okvirnu cijenu za koliko mi ga mogao prodati. U servisu su mim rekli da popravak dođe 1100kn, a na ebayju su panelu 150 funti osim ako nisu Kineski koji ne dolaze u obzir. unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Samsunh I9001 (S+) T-Mobile FW ??
PDA: I9001XXKPU PHONE: I9001XXKPH CSC: I9001DBTK Flešao ga sa 2.3.3 na 2.3.6. Jedan i drugi fw je stock jer mi nije otključan mob. 2.3.3 je t-mobajlov, dok ja trenutni stock samsungov. Uglavnom, vibracija nikako da radi, probao i sa onim servisnim kodovima i sve opcije (zvuk, slika,mreza) normalno rade, ali vibro ni u servisnom modu neće. Sad, jel ima možda tko T-mobile stock 2.3.3 ili 2.3.5 pa da ga probam odnjet na servis sa "pravim" fw ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
http://techcrunch.com/2012/02/27/the...-ceramic-case/ Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Fresh Juice
|
4,8 ekran. Preveliko To je tablet već, a ne mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Uff, lijep je.. nema ništa ruba oko ekrana. Super. Nemože on biti velik, koliku ja torbu mogu nosit!! ![]() Edit: ako bude ovako izgledao i ovih karakteristika, bit će Bog u 2012 godini.. Evo još jedan link: http://www.pcworld.com/article/24709..._february.html Zadnje izmijenjeno od: dean225. 28.02.2012. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ne kuzim kako su izveli da je slika od ruba do ruba. ispada da je lcd u sendvicu i samo ga ovaj tanki rub ko na SII drzi ![]()
![]() |
#652 |
Fresh Juice
|
To je neslužbena slika, i pitanje je hoće li tako izgledat. edit- dean me prestigao |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako mi se dobro čini, ima i zasebni camera shooter (desno ispupčenje na gornjem rubu moba). Vrlo lijepo i korisno.
![]() |
#654 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
LG po meni vodi na ovom podrucju sa svojom novom serijom LCDova: http://www.coolest-gadgets.com/20120...hin-bezel-1mm/ tako da je tehnologija vec tu jedini problem, kod implementacije te tehnologije kod mobitela koji vidim jest, da kad drzis mobitel u ruci, prsti ce ti biti u dodiru sa ekranom (znaci mobitel ce stalno registrirati dodir) - osim ako ga ne budes drzao polozenog na dlanu umjesto da ga drzis sa prstima za rub |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Banan već 100 puta, multiple acc (cropape, manoval, mydante, lumbrela, mandarina, vanna...)
Datum registracije: Feb 2012
|
Ljudi, ima li ko u Splitu ko bi mi napravija rootanje mobitela "Galaxy I9000S" |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Ovdje imas upute jednog od jednostavnijih nacina: http://www.youtube.com/watch?v=SuaXu8kusvA Isto tako ako zelis vise informacija, ni ovo nije lose stivo za citanje: http://www.samsunggalaxysforum.com/t...stall-new-rom/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ovo sam davno pokupio na nekom HR forumu, nisam ja pisao, ali mi je mnogo pomoglo kad sam prvi put rootao. Na HR jeziku je sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|