|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
HP 6735s problem s matičnom
Pozdrav svima krepo mi laptop HP 6735s,gotovo sam siguran da je matična ploca,upalim ga nis se dogada caps lock 5 puta zablinka,na netu sam naso tablicu sta objasnjava koliko blinka sta znaci,a ovo je da problem kod matične. E sad,posto su skupe dosta i nemam para jer trazim trenutno posao ![]() ![]() hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Problem je u matičnoj ploči... Pečnicom su ti šanse da proradi velike ali veselje će kratko trajat... Uvijek možeš probat ponovo ali nakon par puta ploču ćeš moć deponirat u e-otpad Ako ćeš javi se na pm, mogu ti popravit ploču uz adekvatnu garanciju na popravak |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
poslao sam ti pm e da,sta se tocno desi kod pečenja,znam da sam prije nesto citao o tome pa sam zaboravio,a ne zelim krivo govorit,rade sutim nego da gluposti pricam XD |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
isto što će ti i Alvin učiniti ali profesionalno bez da grije cijelu mbo i sve ostale elemente. Zagrijate će se lemovi i ponovo spojiti na grafičkom čipu ali kod Alvina se "radi" samo čip a u pećnici i sve ostalo što baš i nije pametno |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
spomenuo sam vec odmah na pocetku da nemam para nikog placat trazim posao,tako da ono... |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|