|
![]() |
#271 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Svoj samsung omniu sam kupio otključanu preko njuškala, lik je otključa u samsunga tamo kod autoceste, ima račun i kažu mi da garancija nije narušena. Tko je sada tu lud? ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kad kažeš "otključao je u Samsunga kod autoceste", predpostavljam da misliš na neki ovlašteni servis? Ako da, pročitaj ponovo moj post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kolega, ako ti u ovlaštenom servisu ugrade tri kila eksera u mobitel, garancija ti važi. Ako ti ga u neovlaštenom samo pogledaju mobitel, a ovaj u ovlaštenom to utvrdi, ima ti pravo odbiti garanciju. Sve ti to detaljno piše u jamstvu pa pročitaj. Druga stvar je to što ti ovaj u ovlaštenom servisu nije smio otključati mobitel, i ako operater na kojeg je bio lockan to sazna, može lako izgubiti licencu. Smijem li pitati o kojem servisu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
koliko košta to otključavanje u ovlaštenom servisu? edit: aha, vidim u WraGG-ovom postu da se to "službeno otključavanje" obavlja samo kod operatera.. kako da to obavim ako nisam ja taj koji je kupio mobitel, no imam račun i garanciju? ima li frke oko toga?
![]() |
#277 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#278 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Što se tiče otključavanja, je istina da na ljeto stupa zakon da će operateri biti dužni otključati mob nakon isteka ugovora ili pola godine na pre/paidu? to bi bio korak u pravom smjeru. Što se tiče low end wp, čeka se tango update koji će u biti razdvojiti wp7 na low i high end phoneove. Mene jedino zanima hoće li se sadašnji wp7 moći nadograditi na wp8...
![]() |
#280 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#281 |
Registered User
|
Uuu, pa to je odlicno ![]()
![]() |
#282 | |
Premium
|
Citiraj:
provjerava li se u bazi ID kupca ili je dovoljan samo račun kao dokaz?
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
![]() |
#285 |
Registered User
|
Wuuuhuu, konacno update sa tetheringom za mog optimusa, radi odlicno, s ovim mi je i tab postao potpuno mobilan... inace zanimljivo, brzina na tabu koju sam dobio tetheringom je 3.5 kbps dok mi zicani adsl doma moze max 1.7. Tako da tmob mreza bas i nije za baciti, za razliku od tcom mreze...
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo po prvi puta sam uzeo WP. Imam Optimusa 7 s Mangom. Otključao sam ga i sada bi gurao xap-ove gore. Da li to mogu ikako bez Windows Live na mobitelu, ako ga već moram staviti za početno registriranje mobitela, da li se ikako može maknuti? Ne koristim se njihovim messengerom godinama, a market i ostale stvari za što bi dobro došao su ionako nedostupne za HR. I još jedno pitanje: Imam kontakt XXX s jednim brojem, na Facebooku kao frenda udrugu YYY čiji je kontakt broj mobitel XXX-a. Kada zovem XXX-a, pokazuje mi da zovem YYY makar sam maknuo Facebook kontakte iz imenika. YYY je po abecedi ispred XXX pavjerojatno zato, no kako to ispraviti pošto ne mogu uređivati tuđe Facebook profile i odonuda maknuti njegov broj? Jedino mi ostaje maknuti tu udrugu iz liste frendova?
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 25.02.2012. u 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
PRO
|
27. veljače nokia predstavlja dva nova mobitela, nokia lumia 610 i nokia lumia 900 za europsko tržište. Nokia lumia 610 će imati slabije tehničke karakteristike s obzirom da novi WP7, tango donosi bolju optimiziranost. Vjeruje se da će nokia lumia 900 imati 12 mpx kameru, kao što je imala i nokia n8. ![]()
![]() |
#288 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_900-4275.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Registered User
|
Citiraj:
Što se tiče kontakata, ovi tvoji x i y su me zbunili, ali cu ti reći što sam ja napravio pa ti možda pomogne. Odeš na windows live stranicu i povežeš taj account sa fb-om. nakon toga ti svi frendovi sa fb-a se pojave i na contacts listi live accounta, e sad tu možeš uređivati do mile volje, a što je najjače ako napraviš hard reset opet syncaš isti acc i sve ti je već složeno. nadam se da sam imalo pomogao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#290 | |
PRO
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
|
hallelujah ![]() One of the things we know people want to do on their phone is Skype. Today we’re sharing a beta of the much-anticipated Skype app for Windows Phone, bringing communication with Skype’s 200 million users to our platform (access the beta here). http://windowsteamblog.com/windows_p...ress-2012.aspx
![]() |
#292 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
jel ko zna kak da kupujem igre preko marketa? poludit cu od toga sve kaj bi si odigral se naplacuje...i ok platil bi ali neznam kak, di, nikaj...i po netu sam trazil i sve ali nikaj.Treba mi neki racun ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
PRO
|
![]() |
#295 |
Registered User
|
![]() |
#296 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ne mozes ni pronaci preko marketa. Nego idi na zadnji link na ovom sajtu http://windowsteamblog.com/windows_p...ress-2012.aspx , on te baci na marketplace preko PC, samo se logujes i Get Free app, dobijes na Email link i skines ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
PRO
|
Ako imate problema s preuzimanjem zbog lokacijskog ograničenja, ugasite Zune i na Marketplace na webu se prijavite korisničkim računom. Prva pretraga Skype neće pronaći na Marketplaceu na koji vodi dati link, ali će Marketplace ponuditi tipku za "pronalaženje aplikacije na Vašem Marketplaceu", nakon čega bi se tipka za preuzimanje trebala automatski pojaviti. Klik na tipku će, umjesto putem Zunea, Skype betu "poslati" kao download na mobilni telefon i aplikacija će se automatski instalirati.
![]() |
#299 |
Registered User
|
Uspio sam preuzeti preko nekog linka, solidna beta, cak koristi i straznju kameru jer optimus nema prednje... Btw najavljen market za rh, bas me zanima kakve ce biti cijene...
![]() |
|
|