|
![]() |
#1951 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Koristim ovaj od kad sam kupio ip4. Case je predobar, nije napadan, lijepo izgleda telefon u njemu, materijal niti plastika, niti guma, nesto izmedu. http://www.ebay.com/itm/TPU-Soft-Bla...item1e6ab43e80
#1952 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Amo ljudi, vidim da tema nije baš obogaćena tj. ne traži mi se ( ![]() Facebook klijent: Facebook (trenutno ga koristim, i mogu reć da je poprilično sranje) Twitter klijent: Twitter (nije toliko sranje kao FB, ali ima svojih mušica i nedostataka) Cloud: Dropbox + SkyDrive (rade ok zasad) Music: Music + (nema reklama, ima queue, lyricse, integraciju s FB/twitterom/Last.fmom...) Video: Apple Def (tu sam poprilično osakaćen, još je problem mkva 720p) Slike: Photo (Appleov manager koji je poprilično glup u kombinaciji s iPhoto-om), MS Photosynth (panorame, ok radi), PS Express (ništa posebno) News: Zite (ok aplikacija, nema reklama, samo malo vijesti), Flipboard (odlični koncept, ali ubitačno malo kanala, integracija s FB i twitterom je promašaj), Pulse News (Dosta informacija, ali nekako zbijeno) Light: Light (obična aplikacija, free bez reklama, dosta brza, stroboskop, obično svitlo) Radio: Di Radio (klasika DI.FM radio aplikacija, glupe reklame, ali radi odlično) Util: Converter + (masu konverzija, + vlastite, reklame), IMDB (odlična aplikacija za imdb), Orchestra (a kao organizacija i to, ali mi nije sila još) Messenger: MSN (Ok, samo se odlogira ![]() Music Util: Armada (a gluposti s Armade, izgleda kao da je portana s Droida, pa prilično šugavu grafiku ima), Ferry Corsten (Ferryeva aplikacija za mjuzu, tweetove i sl), Beatport (klasika, ok radi), Shazam (ok radi, dosadne reklame), SoundHound (isto kao Shazam) E sada, par savjeta. Dobar Wikipedia klijent, dobar news klijent, obrada slika, upload na face/twitter/g+, QR skener, Office program, MKV player. Pucajte i pišite svoje trenutne, da vidimo kako šta se koristi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
za radio : tunein radio jel postoji neka alternativa na mute button ? Izgleda da mi je krepo, kad god stavim na mute on vraća volume. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 05.02.2012. u 17:07. |
![]() |
![]() |
#1955 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da li je nekom poznat problem oko prozirnosti ikona na iOS 5? Tocnije, one aplikacije koje su native (phone, mail, safari itd) i one instalirane sa cydie (instalous, winterboard...) su prozirne, no za sve ostale aplikacije prozirnost ne radi vec je ono sto bi trebalo biti prozirno sivo ili crno. |
![]() |
![]() |
#1956 | |
Banned
|
Citiraj:
Evo jedna nova, Tango isti princip kao i Viber samo sta radi ![]() Nego ja iman dosta problema a iOS om tako da jedva ceka update... Itko mkv player 720p? Youtube radi 1080p bez problema... EDIT Moja retina galerija http://bit.ly/xxdsEF Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.02.2012. u 01:04. |
|
![]() |
![]() |
#1957 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#1958 |
Banned
|
Ja bi reka 5.0.1, doduse 5.0 je bio na ip4 a ovaj je po defaultu dosa na 4s. Aplikacije mi se ruse, siri se nekad pali bezveze kad primam pozive, u zadnje vrime notificationsi su se sjebali, kad dolaze dodju od puta, nekad nd dolaze... A baterija je legendarna, nisan stedisa stalno san na telefonu i ovo je katastofa ![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Rudy. 07.02.2012. u 10:43. |
![]() |
![]() |
#1960 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kak vam je s baterijom na četvorci? ja imam nešto notifikacija i tih sranja i traje ajmo reć dan dan i pol, al napunim ga na 100% i idem prčkat malo i već ode 99%, 98%... :S
#1961 |
Guest
|
Pa da pol sata prčkaš i da ode za kojih 5-10 posto je normalno. To ti je ekvivalent 5-10 sati prčanja na full bateriji. Bolje nekad maknuti postotke jer se čini kao da baterija hlapi samo, što je normalno :P |
![]() |
#1962 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stiže li 09.03. iOS 5.1? http://www.yourdailymac.net/2012/02/...ed-on-march-9/
#1964 |
Banned
|
Ko zna oće li 5.1 i ispravit sve bugove ![]() iOS 6 Concept: This is How iOS 6 Homescreen Could Look Like Ako bude ovako konačno bi moga konkurirat WP7/Androidu po korisnosti ![]() |
![]() |
![]() |
#1966 | |||
Banned
|
![]() ____________________________________________________________ FAQ Citiraj:
Citiraj:
________________________________________________ ******************************************* 1. Download servera s Air Playit stranice (http://bit.ly/q8uqyA) 2. Download iPhone / iPad applikacije 3. Postavljanje servera 4. Gledanje na iPhoneu / iPadu. (podešavanje bitratea, rezolucije, audia, titlova) ____________________________________________________________ FAQ Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 11.02.2012. u 15:31. |
|||
![]() |
![]() |
#1967 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
I koliko ti traje baterija sa iOS 5 i mkvom il takvim tezim videima? ![]()
#1968 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1969 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kak ti se samo da drzat mob u ruci il bit u neugodnom polozaju i jos gledat na tak malom ekranu.. Ja na iphoneu gledam samo dok sam u busu il tak negdje gdje nemam neki malo veci monitor ![]()
#1970 | |
Banned
|
Citiraj:
_________________________ Dolphin - odlican web browser koji zasad nadmasuje Safari debelo. Svakako probati. http://bit.ly/whC78R appstore Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 12.02.2012. u 23:37. |
|
![]() |
![]() |
#1971 |
Guest
|
Problem skidanja velikih filmica s iphone 4s na pc
..eto jednostavno nece kopirat do kraja video na komp, video je velik oko 1 giga, ima li neki program koji bi pomogao, hvala puno svima, itunes naravno nula bodova ![]() rijesila ako nekom ustreba http://www.imtoo.com/iphone-transfer.html Zadnje izmijenjeno od: yaya. 19.02.2012. u 07:31. |
![]() |
#1975 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1977 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, jel radi Gevey na 5.0.1 softu na Iphone 4? |
![]() |
![]() |
#1978 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
koliko znam zasad ne
#1979 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
A jel se da spustit na stariju verziju, ili stavit neku koja moze na gevey? |
![]() |
![]() |
#1980 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
hmm, kad namjestiom u notifikacijama da mi dolaze ajfon obavijesti i sve uključim niš mi ne dolazi :S i restarto sam ajfon i sve al ništa ne dolazi..neznam zašto, čini mi se da je prije dolazilo pa sam bio ugasio pa sad kad sam upalio da opet dolaze push notifikacije više neće, što bi moglo bit?
|
|