|
![]() |
#213 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#214 |
Fisherman's evil twin
Datum registracije: Aug 2004
|
Dojava za ovo, dojava za ono. Nemoguce je sve preletiti sadrzajem. Ali, ako ste mislili da je Josipovic uznemirio nekoga, onda se pripremite na biser svih bisera. Da mi je netko rekao, i da malocas nisam preslusao, vjerojatno bi mislio da su pretjerali. Znam da je DP osebujna biljka, ali ovo je previse i za njega! Ako ste slabih zivaca i protiv ACTA-e, bez sale, lezite dok slusate, jer DP ce vas moguce izbaciti iz takta! Drugi gost je pravi razlog slusanja (Tomislav Medak) i mozda najbolje izlaganje koje sam cuo na temu. Fino je povezao posljedice i Google dodao u pricu. Mogu jedino pretpostaviti da je urednik tek dosao i mladolik, jer prvi govornik je izlaganjem (bez obzira na podrsku) nedostojan razine gostiju koji obitavaju i koji se ocekuju na HR3. Tko upravlja internetom (16.02.2012) - Kultura Demokracije ![]() ... HR3 Zadnje izmijenjeno od: twin Fisherman. 16.02.2012. u 20:48. Razlog: vrsim plinifikaciju starih fenjera |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Cijela diskusija se svela na online piratstvo, zbog čega su (vjerojatno) mnogi gledatelji stekli dojam da se radi isključivo o tome, a ukupno su puno veći ulozi u igri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajd, bar nešto dobro: http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...tu/599675.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
Aj'falabogu. ![]() @potemkin.hr: Ma jasno da su drugi ulozi u igri...J.Assange i ona blamaža američkih vojnih snaga, pa svi događaji naovamo...piratluk je samo izgovor za pokušaj usmrćivanja interneta kao takvog. Predložene mjere su neoborivi dokaz u prilog navedenoga. Svrbe njih puno veće stvari. |
![]() |
![]() |
#219 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
|
moš mi objasniti na koju će to foru kod nas to proči kada bi trebao prema ACTA-i svaki operater na kojima smo mi preštekani budu morali nadzirati naš promet ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#224 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
daj im vremena. mogu oni sve stari moj. dovoljno da pocnu raspravljat kako je u public intereseru da zabrane javne VPN-ove i sl. tako da se teroristi ne mogu koristit tim tehnologijama, bar ne legalno, i eto ti zabrane. pa i sama ACTA, PIPA, vatever, jednim djelom nema veze sa mozgom pa vidis da se gura.
![]() |
#227 |
Premium
|
@geronimo_2 @SilentException al da ja mislim da ova ACTA nebude se zadržavala oko toga klikuo sam na nekakvu web stranicu kao megaupload i onda oni očitali napisano tipa COD4 MW3 da vide kaj skidaš, mislim da će biti zabranjeno koristiti i enkripciju pod izgovorom zbog borbe protiv teorizma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
Zabrana VPN ova i enkripcije? Teško do nemoguće. Ako prođe ACTA , palim VPN , rihtam proxy i kod "druga Putina". au revoir simone i zamp i acta. I idemo svi natrag u 1996 , što se mene tiče. |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ali ne ugrošava li im zabrana enkripcija net banking, mailove, bankovni sustav, svu moguću silu podataka koja ide internetom. Ili bi bilo, čuj, ti si mali građanin, nitko i ništa, ne treba ti to.
![]() |
#230 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim ovo pričam onako teoretski jer nitko od nas nezna što piše u ugovoru od ACTA-e, tako da onako pričam kao ideju. U ostalom znate i sami da onaj koji stavlja enkripciju na podatke jasno je da je onda ta osoba najviše od svih sumnjiva. Pa prema tome moglo bi se reći da skrivaš nekaj opakoga i automatski mogu te proglasiti da se baviš teorizmom ! I ćim se spomene borba protiv terotizma automastki imaju sve ovlasti da te privedu na razgoovr i pročešljaju ti dom i PC ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekaj slično na tu temu SLOM INTERNETA: FBI bi mogao uskoro ugasiti Internet |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Svakako poslusati Medakovo izlaganje koje krece negdje na polovici emisije ... pogodio je srz i vrlo dobro obradio problematiku !!!
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
dakle : "Ovog ožujka FBI planira..." ![]() pripreme za sukob s Iranom u punom pogonu |
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Akutna lijenčina
|
Glazbene organizacije pripremaju novi udar na pirate? (dnevnik.hr) ACTA: Hrvati su na webu građani drugog reda (forum.tm) |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
zabrana interneta (ili bar slobode privatnosti na netu) bi bio korak unatrag naše civilizacije koliko i korak unaprijed kad se u svijetu prihvatila ravnopravnost žena..,. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Banned
|
Citiraj:
Na kraju od tražilice neće bit ni koristi, jer će dat samo selekciju rezultata.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo več postaje opasno, kako stvari stoje do kraja godine če sve biti mrtvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|