|
![]() |
#2852 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pogledali prvih 5 epizoda Alcatraza, opće nije loša serija.
![]() |
#2853 | |
Guest
|
Citiraj:
Ni ja! Da, već je zamor zbog takve količine epizoda, ali da ima pada kvalitete u seriji ili tak neš. Nema. Laurie je još uvijek legenda, a serija mi se isplati zbog onih nekoliko epizoda po sezoni koje su odlične (tipa ludara, zatvor...) Joj, serija mi je previše umjetno razvodnjena (isto kao Lost). A to mi nije neki dobar pokazatelj! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 12.02.2012. u 19:09. |
|
![]() |
![]() |
#2855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni je onak ok, neki prosjek. Vjerujem da će postat zanimljivija kad se dublje uđe u priču tko i kako pušta zatvorenike, ovako slučaj po slučaj je dosta monotono i predvidljivo. Ako Abrams bude petljo s pričom kao u Fringe-u ko zna kaj nas čeka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa recimo šesta mi je slabija sezona. Iako, u svakoj sezoni ima odličnih i dosadnih epizoda, tak da je teško sad baš reć koja je sezona loša il odlična. Kako god, opet mi je i najlošija sezona Hausa za koplje bolja od 70% ostalih serija. I vjerujem da bi ga pratio da ima još 3 super dosadne sezone.
![]() |
#2858 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2860 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2862 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() od ostalih miniserija bi ovako na brzinu preporucio Generation Kill sa 7 epizoda takodjer sjetio se stare miniserije Taken, meni odlicna, ne znam zasto ima nesto nizu ocjenu na IMDBu ili mozda jedna kratka dokumentarna miniserija btw gledam Human Planet i bas je eye opener da tako kazem, na trenutke pomisim OMG pa radi mojih problema se stvarno nema smisla nervirat...pogledao za sad 2 epke, preporuka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Imam ja jednu od 6 epizoda koja mi uopce nije bila losa: http://en.wikipedia.org/wiki/Apparit...28TV_series%29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda prvu sezonu The Killing, druga uskoro stiže.
Vrhunska produkcija, napokon jedna serija gdje detektivi uistinu nešto i istražuju! Serija u kojoj ima elemenata kriminalistike, ispituju se svjedoci, prate se tragovi, nešto se radi za promjenu, umjesto da slučaj rješi jedna dlaka u kući od 500 kvadrata ili neka zabačena kamera na banci koja na 500 metara preko 3 odsjaja pročelja zgrada snimi tablicu auta počinitelja koji je parkiran u slijepoj ulici ![]()
![]() |
#2868 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Evo upravo odgledao prve dvije epizode serije "The League" i serija je odlicna,nisam uopce ocekivao da ce biti tako dobra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Pogleda prve dvije, s nestrpljenjem čekam iduće, odlična radnja, dobra gluma i likovi, tipična BBC produkcija.
![]() |
![]() |
#2872 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dal mi netko može reć, dal će se snimat (ili se snimaju/obustavljene su) 3. sezone od Sherlocka i Boardwalk Empire? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Što se tiče Sherlocka, 3. sezona samo čeka glavnog glumca Benedicta Cumberbatcha da završi na radu u The Hobbitu i novom Star Trek filmu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
TerraNova je smece uzasno, ne preporucam nikome Hype je totalno neopravdan, a divim se onima koji izdrze dulje od prve dvije epizode S druge strane, konacno sam pogledao Better Off Ted - predobru seriju debilnog imena. Zasto postoje samo dvije sezone ovoga, a random smece tipa Skins dodje do seste sezone, ostaje jos jedna u nizu misterija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2877 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je TerraNova ok serija, ne razumijem pljuvanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Par stranica ranije je neki lik napisao da mu je remake V dobra serija Moze se na forumima svasta procitat i to je u redu, ne moze svima sve pasat TerraNova je smece za nekoga tko zeli gledat nesto malo dublje ili kvalitetnije, ali ako trazite opustenu serijicu za obiteljsko popodne - ne, cak ni tad ne bi preporucio ![]() Prosjecna gluma, supljikav scenarij, isprana karakterizicija likova... Kao da je seriju radio disney, s naglaskom na dosadu i kliseje S druge pak strane, ako niste gledali puno toga, mozda u ovome nadjete nesto sto je meni promaklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odgovorio bi na ovo, al to vodi u slijepu ulicu, pa cu se suzdrzati.. tema su dojmovi i preporuke serija prema cemu netko moze dobit ideju sto da gleda.. prema odredjenim preporukama ja sam dao priliku i pogledao v i bila mi je relativno oke.. sve vise manje na mjestu, ocekivao sam takvo sto.. sto se tice kvalitete i dubine to nisam trazio jer takve stvari trazim na drugim mjestima.. nije svaka stvar napravljena iz istog razloga i prema tome se ne moze sve medjusobno komparirat.. zadaca koju je serija trebala ispunit, meni je ispunila, malo me zabavila i prema tome serija mi je prolazna.. puno previse serija vidim koje dobivaju kup preporuka i koje se ljudima svidjaju, meni su jednolicne, dosadne, isprazne, ponavljajuce pa mi ne pada napamet izac i bacat kamenje po toj seriji.. not for me i bok.. znam da za mnoge je i u tome je cijela stvar.. postavljat se ovako arogantno i smatrat da postajes bolji kriticar sa brojem pogledanih serija govori puno o izgubljenosti i godistu ![]() da budem malo blize temi: svima preporuka za Archer trenutno tece 3. sezona i serijica je super odlicna! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|