|
![]() |
#5581 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5585 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5586 |
Guest
|
u MW3 su bome pomeli dosta cheatera. Ovdje ih ima više sad. A debili što ćeš... Nisam dugo uopće MP FPS igrao pa suxam u jednom i drugom. |
![]() |
![]() |
#5587 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() To ti je normalno, ja i dan danas na većini mapa ne vidim nikog, em sta zbog predivnog kontrasta, em sta zbog supernove na nebu, itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5588 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5589 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@sinke.ZG Nisam ni ja nikog vidio prvih par sati. Treba se naviknuti, ali izgled okoliša/kontrast/idiotska-blještavost mi još uvijek malo smetaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5590 | |
Guest
|
Citiraj:
SVE na low i off i 1x - samo antialiasing deffered 4x i odlicno bude a usporedjivao sam postavke screenshotao, razlike low ultra su stvarno male meni neisplative, dok mi ovaj antialiasing deffered najvise pomaze raspoznati protivnike - bez njega mi se mijesaju protivnici sa kockastim prelijevajucim rubovima objekata |
|
![]() |
![]() |
#5591 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#5592 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
ja ne samo da ne vidim nego ni ne čujem ![]() tenk mi se ponekad zna prišuljati iz leđa i dok ga ja čujem već je gotovo... to da ga ne čujem ili slabije čujem je sasvim ok ako je prije toga u blizini tebe eksplodirala topovska ili slična granata, pa si onda neko vrijeme gluh i malo dezorijentiran, to je realno. ali mi je neshvatljivo kad se to dogodi iz čista mira.. o pješacima da i ne govorim... rijetko kad da čujem korake hodanja ili trčanja ( možda je to do zvučne?) zato ja kad god ne mogu u nekog pucati, nije mi blizu ili slično, spotam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5594 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Imam jedno noob pitanje ali nikako ne mogu skontati kako se prebaci na 3rd person view kada si u npr jetu? Stišćem c kao da mi život o tome ovisi i ništa!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5595 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5596 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Inace fala kur*u da je stigao update, nadam se da ce malo smiriti cheatere bar na par dana. Zadnje izmijenjeno od: musso. 14.02.2012. u 11:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5597 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5599 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5602 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Za ove sa RU verzijom jel treba opet kakav eng. file kopirati nakon ovog "patcha"?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5603 | |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Bilo je 114mb, Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5604 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
114 mb za standard verziju. Mi rusi smo imali 48 mb. I ne, ne treba nista s jezikom radit. Radi normalno. I osvrt na "list of issues fixed". Mislim svaka im čast, dobro da 1% ekipe igra na HD7XXX karticama, da ne pricam o "ivy bridge" procesorima. Ima puno većih problema na koje se treba fokusirati...e moj DICE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5605 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Da li itko zna kojeg pouzdanog prodavača keyeva za Battlefield? Bilo bi lijepo kad bi uz to bio limited edition sa ekspanzijom. ![]() Našao sam nekoliko na njuškalu, ali ne vjerujem tom oglasniku previše. http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battl...-oglas-4305648 Da li je tko možda poslovao s ovim? Unaprijed hvala ![]()
![]() |
#5606 |
Guest
|
na bug forumu javi se clanu "Scoot", kupio sam novi bf3 multilanguage btk key prosli tjedan za 130kn. |
![]() |
![]() |
#5608 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#5609 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Isto je i na high, izgleda da procesor botlenecka debelo. Na drigim mapama malo bolje ali situacija je takva da kad gledam na jednu stranu imam 60+ fps-a okrenem se za 45 stupnjeva padne na ispod 30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|