|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Fractal Arc Mini & Corsair H60 air flow
Oj, slazem novu konfu i dok cekam da mi dostave ostatak dijelova sam iso slozit ovo sta imam pa sam se zamislio malo zbog air flowa. Kuciste ima mjesta za 2 front 120mm, 2 top 140mm, 1 back 120mm i 1 140mm bottom fan. Posto su front obicno intake, a back exhaust, a H60 se montira ko intake, cini mi se da to bas i nece bit najoptimalnije posto, ako ovako ostane, ce bit naprijed 2 intake, iza 1 intake i na vrhu 1 exhaust. Evo slika trenutnog stanja: ![]() Kaj vam se cini, ostavit ovak ili slozit drugacije? Mozda dodat jos jedan 140mm na vrh ko exhaust? Ili skroz drugacije slozit sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zašto bi ti H60 morao biti intake? Pa stavi ga na zadnju stranu i gotovo. Sve šljaka bez problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Vjerujem da je razlika u 3-4 stupnja, ako i toliko što nije vrijedno spomena da sad nešto kemijaš s kućištem umjesto da staviš normalno na zadnju stranu. Solucija ti je ako baš želiš da staviš na zadnju stranu i da ti taj bude intake, zajedno s jednim ventom naprijed di su ti diskovi a gore ova 2 na vrhu teraju topli zrak van. Tako sam ja imao jedno vrijeme složeno.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Definitivno stavi iza i biti ce 100% ok! Sto ti je ovo u najdoljenjem pci slotu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|