|
![]() |
#571 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Glede M705, moze li mi netko reci kakav je u usporedbi s MX Revolutionom sto se velicine tice? Razmisljam da casnog starinu zamijenim, pa me zanima da li da igram na sigurno (i skuplje) u vidu Performance MX ili da riskiram s M705.
![]() |
#573 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Takoder, gomila ljudi po netu se zali na kvalitetu izrade u odnosu na pretke, pa ga ni ja zato nisam nikad kupio, a zamjena za vx-a bi bila vrlo pozeljna. Logitech ju nema (mx anywhere nije to, premali i preplitak je jos k tome i simetrican)
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imho bežični miševi su totalni promašaj. koliko god tvrdio natpis na kutiji (bilo kojoj), maleni lag je uvijek prisutan kad se usporedi s žičnim mišom. a nedostatak težine i smetanja žice nadoknađuje se opet težinom baterije (za duplo)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja sam sa mx 518 presao na Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000,iz razloga sto sam desktop racunalo zamjenio sa laptopom, i za sada kratko vrijeme sto ga koristim prezadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Treba mi za prosječnog korisnika sa tipkama za napred i nazad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
logitech anywhere mx...jako dobar miš |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Trebao bih savjet. Nikako se ne mogu odlučiti između ova tri miša: Steelseries Kana, Logitech g400 ili zowie gear ec1. Gledao sam razne rewiewe, sve je to divno krasno svi hvale, ali bih volio čuti nečije mišljenje onako iz prve ruke. Ako je netko možda probao te miševe, naravno za g400 znam da je best buy, no zanimaju me ovi drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Znaci Logitech svakako,hvala na potvrdi! G400 sam vec predlozio sinu, kaze da mu je G300 ljepsi ![]() Dilema je bila samo Fireglider (S iscrtanom vatrom ![]() Logitech daje 36 mjeseci garancije.
![]() |
#590 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
što se tiče senzora (poredano po maksimalnim performansama): G400 (avago adns-3080e/3095 - razlika je u srom-u) - max brzina preko 4 m/s, nova verzija nema korekcije ec1 (avago adns-3060) - max brzina preko 4 m/s, ogromna korekcija kana (PixArt PAW3305DK-H) - max brzina preko 3 m/s (ovu brojka nije konstantna budući da ovaj senzor ne voli šarene podloge koje uzrokuju golemi pad performansi), nema korekcije. između ova tri g400 je očiti favorit, premda moram reć da osobno nisam zadovoljan s oblikom dotičnog (osobna preferencija, jeli), a i osjeti se nedostatak gume sa strane naspram starog mx518. međutim, da sada kupujem novog mišonju, pričekao bih da kod nas bude dostupan novi Zowie AM (za kojeg ne sumnjam da će imat paprenu cijenu, pa će isplativost biti upitna)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
|
Trio je kompletiran, mislim da je ovo trenutni gaming best buy Mis Logitech G400 Tipkovnica Logitech G105 Podloga Steelseries QCK mini ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() |
#592 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Nije lose,ja sam imam MX518(doduse njega koristi brat na laptopu)a ja sam sebi ljetos uzeo nagu molten i prezadvoljan sam samo jendu manu koju mene nervira je kad scrollam gore dobijam ruzni zvuk ko da imam mis od 15€,a ne od 80€
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
[QUOTE=Offshore;2097622]Trio je kompletiran, mislim da je ovo trenutni gaming best buy Mis Logitech G400 Tipkovnica Logitech G105 Podloga Steelseries QCK mini Ja imam isto g 105 i kupio je na akciji za 300kn i mis g300 ali nije los ni g400 samo sta mi moj puno ljepsi zbog toga nisam ni uzeo g500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
Iskreno, ja sam krenuo kupiti G300,odustao doslovno u zadnji tren. G300 je puno ljepsi, ali je prelagan,malen,i zbog simetricne izvedbe losije lezi u ruci od G400. Da je budzet neogranicen ne bih se dvojio. G700 je uber mis.
![]() |
#597 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad već oftopičarimo, Logitech Illuminated + G400 su jebački duet ![]()
![]() |
#598 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#599 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
ja imam mis verbatin rapier v1.ja sam pre zadovoljan super lezi u ruci...dosta brz i precizan...dok sam ga kupoval prije 3 god platil sam ga preko 400 kn sad mu je jako pala cijena...a najvise mi se svida sto u sredini ima tipku kad ju jedanput stisnes napravi double klik....preporuka...solidan omjer kvalitete i cijene... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|