|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
HP mini 210 1099em napuknut ekran...
Dakle, zeni je napuknuo na jednom mjestu ekran na doticnom. Ekran radi jos uvijek ali je u donjem lijevom uglu fina poveca crna "fleka". E sad savjet trebam. Na ebayu sam nasao neke povoljne ekrane al nema nijedan za 1099em model, nego 1099se model i k tome stoji jos napomena da kabel mora biti obavezno 40 pinski. Neke druge stranice traze da znam kakav backlight imam itd. Opet kad gledam slike od pozadine ekrana i svoj ekran niti jedan nema onako od oka bas isti raspored chipova ko moj. Pa pitam... jel neko imao slican problem te moze li me netko uputiti koji ekran ce mi 100% odgovarati. Napomena da je lap star nekih godinu i po ako to sto znaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Rastavi, na ekranu ti piše P/N, potraži na ebay-u.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
provjeri koji je ekran, da li je LED ili nije. ako je LED, provjeri sa koje strane je konektor i traži takav na ebayu, njuškalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Kolege su ti sve objasnili, još samo da dodam da su ti ekrani na ebay.uk znatno jeftiniji nego iz Amerike i brže ti isporuče. Skoro sam frendu promjenio jedan na HP mini, sve skupa oko 320,00 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne, nego b101aw03. Cca. 40 funti s poštarinom. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...4&_sop=2&_sc=1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|