|
![]() |
#901 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a ima "fore", tj ako osoba nije kaznjavana unazad godinu dana, ima mogucnost pisati prigovor da joj se novcana kazna prebaci u mjeru upozorenja - opomenu. to sam i sam napravio kad sam se laganini zaletio u zensku, napravio sebi stete na prednjem kraju, zenskoj doslovce jedno malo udubljenje na petim vratima. nije trebalo nikako zvati muriju, no ona ipak zvala, i dobio kaznu 500 kuna zbog premalog razmaka izmedu vozila u kretanju. napisao prigovor, da sam kriv i da mi je zao, da ne radim, da nisam kaznjavan unazad 5-6 godina itd itd, da pazim kako vozim i da mi je zao i da ubuduce cu itekako vise paziti, odnesao dva primjerka u prometnu policijsku u sisku, doslo rjesenje prosli tjedan s suda kako mi se kazna prebacila u mjeru upozorenja. tako da se moze prebaciti, jer je covjek kriv kao i ja sto sam bio kriv, sto sam i napisao u prigovoru da nikako ne bjezim od krivice. eto ![]() edit. i da, mislim da se ovo odnosi samo na kazne do 1000,00 kuna, na "lakse" prekrsaje. i da, ako kojim slucajem vas kakav vjetar nanese u SK zupaniju (konkretno sisak), nemojte nikako ici preko ogranicenja na novom mostu (most preko kupe od smjera ZG prema petrinji npr), jer je ogranicenje 40, tj 50 km/h. razlog, pa jer se moze provjereno (kad sam bio mlad i glup) potegnut i 160km/h, no redovito je vec cca dva tjedna multanova. iz vise ruku sam cuo da policija jednostavno treba napunit budget sto vise, tako da se ispucavaju filmovi i kazne kroz dan-dva na adresu ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 26.12.2011. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
160 ? stvarno Burko?mislis li da bi Veyron tam mogao potegnuti 320 da mu je cesta odprije cista?WTF covjece, pa nije to pista, kakvih 160, ak se netko vozi 160 na obicnoj cesti ima da ga snime sve multanove svijeta.bas me zanima kak ce taj Schumacher stat kad se iz sporedne ukljuci nek itraktor kojih vjerovatno ima kod vas , a nije mogao vidjeti ovog pilota jer ovaj mora ultrazvucnom brzinom voziti. Nikad mi nisu bila jasna ta preseravanja s brzinama.. sto se kazni tice , ja pisao isto Oprostaljku za mobitel.Proslo par mjeseci, zasad nis nije doslo.Mozda mi smanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanje : Hoce li policija praviti probleme kada budem prelazio granicu sa ogrebanim automobilom,tj.cijela desna strana ogrebana,dosta velika ogrebotina,prica jedan frend da bi mogli praviti probleme da nisam nekoga udario ili izazvao prometnu nesrecu... cini se mozda glupo,ali da li bi bilo problema ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
to sto zakljucujes napreskokce nije uopce moja briga, mislis li zaista da nebi imao nista 5-6 godina kazni da vozim ovako kako si napisao, vjerona 320 km/h? plus, kad se vec ocito upustamo, koliko si puta presao preko novog mosta u sisku? jer vidim da spominjes nekakve traktore i sporedne ulice, no reala (zato te i pitam, jer vidim da nemas pojma sto je novi most u sisku) je da je rijec o mostu koji ima dvije trake u svakom smjeru, da imas jedno ukljucenje na njega i to od smjera pogorelca, i da most ukupno ima duzine kakvih 1.4 km od semafora do semafora u jednom smjeru. sve izmedu, naravno ako zelis, je cisti gas i gazenje, jer ova sporedna ulica je zaista - sporedna, i redovno se stane i pogleda da li sto dolazi. dodatna stvar je da sam ja isao kontra smjerom (ZG-petrinja ako ti ista znaci) gdje nemas apsolutno nikakvog prikljucka pod milim bogom, jedino sto ti eventualno moze izletiti je vrabac ili kakva druga leteca zivotinja. ponavljam, moze se gaziti i 200 preko novog mosta, kako su kazne isle gore tako se i moj tempo prilagodavao, sada sam apsolutno staticionaran na 55-60 km/h preko doticnog, no opet kazem (a to se odnosi upravo na vas van siska, kutinu ne ubrajam jer s KT regama imam redovno samo losa iskustva), po ogranicenju preko novog mosta. samo toliko, ti ako si vozac i ako nisi bas nikad napravio neku glupost, onda svaka cast, zasluzujes voziti i imati svako vozilo koje ugledas i pozelis.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Koja je razlika između držanja mobitela na uhu ili ispred sebe na zvučniku? Ako nisi kažnjavan traži upozorenje. Znanstvenici su dokazali da je reakcija vozača koji priča na mobitel, bez obzira dali ga drži na uhu, na zvučniku ili bluetooth slušalici kasni sa reakcijom 0,7 sec.
![]() |
#907 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Slušalice, BT?
![]() |
![]() |
#909 |
Guest
|
jel ovo tema samo za policijske kazne ili moze i nesto drugo? -platiti zet kaznu ili ne? iskustva sa ne placanjem? |
![]() |
![]() |
#910 | |
Moderator
|
Jel teško pogledat Zakon o sigurnosti prometa na cestama? Citiraj:
![]() |
![]() |
#911 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#912 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
MUP
Dakle,prije dva miseca sam posudia prijatelju auto (sad znam) koji se onda lipo zabia u drugo auto...pijan...napuva...nema para ni skole da ih zaradi.... ![]() Ta zadnja dva miseca auto parkiran i nepokretan na parkingu u kvartu. ![]() Jucer,poziv policijskog inspektora da dodjem na razgovor jer je neko s mojim tablicama ukra 400 kn goriva na OMV pumpi...Yeaaa ![]() Danas dodjem na razgovor kad ono snimka s pumpe na kojoj visok lik,neobrijan par dana,s kapom i salom,tako da mu se vidi samo nos i ta jebena brada... Slucajno ili ne,ja sam visok lik,neobrijan par dana,s kapom i salom,samo sta jos nosim naocale... ![]() Kazu oni,ili ajde tamo plati ili pokrecemo kazneni postupak,odluci odma...ka u filmu. Ja tribam diplomirat ovo lito i posli toga nac posao i kazneni postupak je zadnje sta mi triba.. Platia 400 kuna jebenom OMV-u i pojia govno.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imam snimku i par mogucnosti,ALI potrebna mi je ostrija slika za 20-30% da bi imao dokaz da nisam ja.. ![]() Oprostite mi na dugom postu,zelim im se opcit sa blizim rodom kako god mogu,drzali su me 4 sata,i nije do tih 400 kuna,nego nisam prokleti lopov!!!!! ![]() Ako postoji mogucnost da izostrim taj video i da je netko zna... Znam samo da se radi o Honeywell video nadzoru https://www.honeywellvideo.com/ss/index.html ![]() P.S. Nemojte me pitati jesi li mogao ovo ili ono,jesi li odjavio tablice ni kako mi je parkiran auto,niti sta su oni smjeli/mogli/htjeli/napravili...izija vuk magare..hvala
![]() |
#918 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Zaboravi i promjeni ekipu. Auto ili popravi i vozi ili odjavi. Izoštrit ćeš da ne kažem što, nije ti to CSI.
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro si se oblio ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Još si dobro prošao s tih 400 kn. Teško da ćeš to istjerati bez nekih većih troškova, a čudotvornog izoštravanja nema kao u CSI-u, kao što su ti rekli.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.02.2012. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Postoje neke situacije u kojima se da izostriti, ali mislim da to nije tvoj slucaj.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja nocas napuhao 0.62, tj. 0.52. Dobio kaznu i kazu da cu ostati bez vozacke na 6mj. pa me zanima da li ima kakva sansa za izbjeci to? Nevjerojatno mi je da za 0,03 manje ne bi dobio nista, a za toliko vise ostajem bez nje na 6mj. Novci? Kolika je sansa da ce mi na tu kolicinu uvaziti zalbu?
![]() |
![]() |
#925 |
Osobni opis - pitaj me
|
to ti je svejedno, presao si granicu. kao kada ti na ispitu (ako si isao na faks onda jako dobro znas o cemu pricam) kada imas 47 bodova, a za dvojku je potrebno - 50 bodova. ako imas srece, profesor te ostavi na usmenom (ako postoji) da mozda i prodes, a to ti mozes pokusati sa zalbom. tko zna, mozda naletis na suca koji voli cugnut', pa ti se smiluje. ali inace apsolutno nevazno sto je to samo 0,03 promila, tako je moglo biti i 0,3. nadam se da razumijes sto zelim reci ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Moderator
|
Ali imao si 0,62. Alkometri marke Dräger idu svakih 6 mjeseci na baždarenje i imaju pogrešku od +-0,05%. Sa tim postotkom greške može se reći da su nepogrešivi, a zakon smanjuje za 0,1 što je glupost. Možda sam netolerantan na vožnju pod utjecajem alkohla, ali izgubio sam u obitelji dvije drage osobe koje su pregazili vozači pod utjecajem alkohola.
![]() |
#927 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@srdan E to je peh. U takvom slučaju se zamoli policajca da malo pričekaš, nekih 10 min, i pušeš ponovo. Osim ako si bio bezobrazan prije toga. ![]() A mogao si i tražiti vađenje krvi. Vjerojatno bi bilo manje. A na žalbu ćeš se teško izvuć što se tiče oduzimanja (iako mislim da je to 3 mjeseca, ne 6), mogao bi jedino smanjit kaznu.
![]() |
#929 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mislim da nećeš ostat bez šare, tj. ako su ti je odzeli na licu mjesta onda je to nekaj sitno, ali ćeš dobiti 6 mj. zabrane upravljanja b kategorijom. jedino ako si mladi vozač, onda su vjerovatno neka druga pravila aktualna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Za ponovno se puhanje nisam sjetio, niti sam bio bezobrazan. 27g. tako da nisam mladi vozač. Isto me čudi to što nisam dobio ništa osim zapisnika o puhanju, vozačka je još uvijek kod mene jer mi je tada bila u drugom autu.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|