|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Zamjenska tinta MP280??
Ja se ispričavam ako več ima ovakva tema ali ja ju nisam vidio! Dakle jasno je što me zanima: Gdje najpovoljnije kupiti zamjenske tinte za multifunkcijski printer canon pixima mp280?? http://www.links.hr/?naziv=multifunk...kl=100.730.069 To bi bio taj printer! ![]() HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pridruzujem se potrazi.. kad sam trazio, nalazio sam shopove gdje je cijena 60-ak kn, odnosno 75 za vece punjenje, ako se ne varam.. ja sam zadnju crnu napunio u jednoj trgovinici u viskovu (pored rijeke) i nije bas uspjesno jer se malo previse sasuilo valjda.. zena je to pomocila u nekoj otopini, napunila i mogu prinatat jedino ja najvecoj kvaliteti jer u protivnom ispis bude isprekidan (cleaning odnosno alignment il kako vec ne napravi nis).. punjenje je bilo 35 kn il 40 kn.. prije toga sam odnio na punjenje prijasnju, koja je pak bila previse sasusena tako da nije bilo moguce.. sto ce reci da se vrlo brzo sasusi pa treba vodit racuna o tome.. zalim za canon ip1000 i zamjenskim po 15 kn koje su sluzile odlicno.. doduse njemu je bio i orig 50-ak kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|