|
![]() |
#3991 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3992 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
ljudi .... problem s xperiom ray... stara je negdje dva tjedna, i u pocetku je normalno funkcionirala, i sad zadnja dva-tri dana kad me netko zove ne moze me dobit, javlja da je zauzeto stalno, probam se sa kucnog zvat, na mobitelu se nista ne prikazuje, a na telefonu opet zvuk kao da je zauzeto... signal je normalan, i postavke bi trebale bit u redu , bar kolko sam ja uspio vidit.....jel zna mozda netko u cem je stvar ? hvala |
![]() |
![]() |
#3995 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. dali preporucujete SE Xperia ARC? dobila mi draga ponudu od teletine za nekih 600kn, 2g pretplata min 50 ili 100kn. to treba jos provjerit naravno. jel jednostavan za odrzavanje/upgrejdanje/fleshanje/unlock kao i SII ili je to sasvim druga prica? ![]()
#3996 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
jednostavno je .. i ima dosta tutoriala za pogledati i na yt i na xda developers . ako znas eng na xda forumu ti je sve odlicno objasnjeno.. |
![]() |
![]() |
#3997 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3999 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Imam Arc S, iako je na defaultnom 2.3.4. Androidu meni je mobitel odličan, ništa ne trza, ništa ne zeza (da ne ureknem ![]() ![]()
#4000 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4002 |
Premium
|
Može se normalno raditi na tom 3D ekranu? Uopće nemam ideju kako bi to trebalo izgledati.
#4004 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4005 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kolega ga ima, baš i ne kužim pitanje - kakav je ekran za uobičajeni rad s normalnim sadržajem ili kakav je kad barataš s 3D-om? Dok ne prčkaš po nečemu što je u 3D (slika, igra) sve je najnormalnije kao i kod svakog drugog mobitela s takvim tipom ekrana. 3D je totalni bulšit, barem meni, djelomično i vrlo kratko zanimljivo, no vrlo brzo postane sve drugo samo ne 3D - mutno, iritantno za oči itd. Ne znam, možda je nedostatak sadržaja, no nekako ne mogu zamisliti ništa što bi to moglo podignuti na neku razinu za koju bi mogao reći - e to je sada to. |
![]() |
![]() |
#4006 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#4007 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4008 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4009 |
Premium
|
U VIP-u su mu cijene malo povoljnije.
#4010 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
inaće je tmobile totalno usro sa cijenama mobova,nema više ništa povoljno a i što ima toga nema na lageru i ima ih na kapaljku! |
|
![]() |
![]() |
#4011 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Cisto da smanje vrijednost dionica ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4013 |
Premium
|
Uskoro na tržište stiže dual SIM droid - Gigabyte GSmart G1355. Nažalost, baziran je na hardverski zastarjeloj platformi Qualcomm MSM7227T - 800MHz, 512Mb rama, Android 2.3, 4,3". Ukratko, jedino što vrijedi je dual SIM. http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsm...-news-3829.php
#4014 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Super su cijene u Vipu.. treba pričekat koji mjesec, past će cijene.. ovo je ipak malo previše.. daj mi malo reci nesto više o penalizaciji u Vipu i tmobileu? O čemu se radi.. |
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Probat cu ukratko, vecina je upoznata sa izmjenama zakona u zadnje vrijeme u telekomunikacijama, najbitnija stavka bi bila da si neosporan vlasnik svog broja, u praksi to znaci da mozes u jednoj mreži imat xy kuna dugovanje i svejedno se prebaciti u drugu mrežu. Sad, penalizacije prilikom isplate se drastično razlikuju kod ova 2 "glavna" operatera. Što je zajedničko kod oba operatera je da su sada po zakonu dužni izračunati dvije opcije u slučaju raskida ugovora: - razlika iznosa popusta koju si ostvario prilikom kupovine uređaja - iznos preostalih pretplata te ti ponuditi jeftiniju opciju. Dok u t-mobile tarifu u iznosu od cca 200kn prilikom raskida ugovora plaćaš cca 50kn za svaki mjesec u VIPu plaćaš punu cijenu preostalih pretplata do kraja ugovora (postoji par načina da se cifra umanji ali opet ne drastično te ostaje poprilična). U t-mobile se događalo ovo: pr1. kupis galaxy s+ za 400kn u tarifi xy, zatim raskines taj ugovor i iznos penalizacije je nesto manji od 1000kn, dakle dobio si uređaj od 2000kn u oglasniku za 1400kn, i još su ti ga po novom zakonu koji je stupio na snagu 07.01.2012 dužni otključati. pr2. istom metodom uzmes galaxy s II za 2300kn te imas novi mob otkljucan sa garancijom po 500kn nižoj cijeni nego je u oglasniku na "crno". Nadam se da sam pojasnio "rupu u sistemu" i zasto su prisiljeni reagirati na ovaj način sa dosta višim cijenama.. |
![]() |
![]() |
#4017 |
Premium
|
15.3. Sami će objaviti line-up za 2012 http://www.sammobile.com/2012/02/19/...on-march-15th/
#4018 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav. Naime kupio sam X8 na njuškalu i stigao mi je mobitel. Vidim da je gore gingerDX, a ja se baš previše ne razumijem i pretpostavljam da to nije orginalni software. Recimo kad se unosi kontakt u uređaj tipka back ponekad ne radi. U glavnom menu normalno funkcionira. Može li biti do softwarea? Ima garanciju i IMEI je točan. Bojim ga se odnijeti u t mobile da mi ne kažu kako je prčkano i odbiju popraviti eventualni kvar. Hvala po stoti put. Zadnje izmijenjeno od: TomG. 20.02.2012. u 21:09. |
![]() |
![]() |
#4019 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
moze biti . na yt imas tutove o flashanju romova i lako se skuzi.. najbolje full clean napraviti ,samo nek ti netko tko ima X8 preporuci rom, ili sam pogledaj na xda forumu ![]() ovo je prvi put da imas android ili ? |
![]() |
![]() |
#4020 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam ja X10, al jedino što sam radio sam stavio novi androd preko SE supporta. ![]() Ovo ću skinuti svakako pa vidjeti funkcionira li onda. Hvala. EDIT: Preko SE supporta sam stavio novi soft i sad je sve OK. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: TomG. 21.02.2012. u 11:02. |
![]() |
![]() |
|
|