|
![]() |
#271 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Koliko ste dugo cekali na povrat love na paypal nakon kaj ste otkazali narudzbu? narucio sam folije za iPhone i nije ih bilo na skladistu, a nije mi se dalo cekati pa sam onda otkazo jedno 5 dana nakon narudzbe i vec je proslo jedno 5 dana i pare jos ne vidim na racunu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni su u jednom danu vratili lovu. Isto tako je bilo, nije mi se vise dalo cekat da nabave item te sam im se pozalio i opisao problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pisala je obavijest da je u toku nova godina. Skladišta u Hong Kongu nisu radila nekih 6-7 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nema veze s praznicima... narucujem sa puno kineskih sajtova, zadnja posiljka mi je s jednog sajta dosla u roku 8 dana od kad je placeno, a neke stvari cekam s dealextremea vec od otprilike 15.12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Vidim dosta vas kupuje te keramicke nozeve sa dealextreme pa me zanima neko first hand iskustvo? Jesu ista bolji od kvalitetnog celicnog noza ili cisti marketing ? Naime pise kod svih "Stays sharp longer than stainless steel knives" i to aludira na cinjenicu da se ipak istupe s vremenom? Kako ih onda naostrit s obzirom da keramiku bas nemozes na brus/striher? Klasicni noz se ipak moze naostrit. Sto je sa pranjem? jel idu u perlicu ili nije preporucljivo u vrucu vodu (klasicni se vise/brze istupe kad su u vrucoj vodi). Hvala
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja kupio onaj set sa dealextremea i mogu ti reč da su fenomenalni. ne perem ih u perilici, ne režem kruh i treba pazit da ne naletiš na kost kad režeš. Ali da su jebeno oštri jesu, oštrenja ima ali nakon toga nisu ko prije. za klobase i raznu mesinu su nenadjebivi, a treba imat sa strane par čeličnih za hevi djuti rezanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zna li netko koliko im treba od trenutka kad cancelam narudzbu dok mi ne vrate pare? 15ak dana je bilo backordered, pa mi se stvarno vise ne da cekati jer se ne zna kad ce im doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
jel zna tko kako promjeniti shiping adresu na stranici edit: lažna uzbuna sad vidim da ide preko paypala adresa, davno sam se registrirao pa zaboravio
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 04.03.2012. u 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zato mi na jednom paketu nakon 2 tjedna stoji payment confirmed, a na drugom je to promijenjeno jucer u back order. Vec sam lud od toga. Prije jedno 2mj sam otkazao narudjbu jer sam isto jedno 2 tjedna imao status payment confirm i onda sam jos ceko jedno 10 dana da mi vrnu lovu pa sam ih kontaktiro i odmah je bila drugi dan na racunu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam cesto kupovao kod njih (computer gadgets, nozeve, hladnjake i jos neke gluposti) i sve je proslo u najboljem redu. Jednom sam narucio (nozeve mislim) za poklon planinarima, i pisalo je da ce ih imati raspolozive kroz tjedan dana. Ja sam narucio i posto se nakon tih tjedan dana jos produzio rok isporuke, otkazao sam narudzbu te dobio novce sljedeci dan nazad na racun. Zasad jako zadovoljan s njima, nadam se da ce tako i ostati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U zadnje vrijeme puno paketa moram cancelati, zavrse kao "backorder", "waiting for supplier" i slicno :/ Prije mi se nije bas to dogadjalo. Obicno im dam 10 dana da posalju prije nego cancelam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam totoalno odustao od njih, prvo su mi dvije narudžbe mjesec dana imale status preparing shipment ili tako nešto (namjeno sam pustio, nije mi bilo hića, da vidim do kada će), pa onda kada sam ih kontaktirao dobijem odgovor - evo, samo što nije. Ajd, tražio povrat love, sjelo isti dan nazad, no ono - brzina im je vrlina moš mislit. Da imaju takva skladišta i toliko ljudi kao što prikazuju u promotivnom videu - sumnjam da bi toliko puta toliko pošiljki čekalo tjednima da krenu s isporukom (govorim o primjerima kada su imali item na skladištu i sve ostalo naravno). ebay je mila majka u zadnje vrijeme, kako je gore već netko napisao - uz toliku ljubaznost prodavača i sve ostalo što jebaj nudi, dx se može sakriti. Plus, ne znam jel mi se čini - no u zadnje vrijeme puno više stvari ima free shipping za nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni su mamlazi valjda krivo napisali adresu ili je netko zviznuo žig preko nje. Isto tako čekao paket koji je 27.02. stigao u ZG. Pred koji dan idem provjerit pošiljku putem trackinga i veli returned to sender ![]() Kontaktiram poštu i vele da na paketu nije stajala čitka adresa primatelja ![]()
![]() |
#297 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Evo kod mene je narudžba išla 27.2. Tek jučer su promjenili u Prepare Shipment. nije niš hitno da mi dođe, no opet.... ![]()
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni prije par dana doslo a 17.01. sam bio narucio ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ufff Freak lega ... pravo si se nacekao.
Koji se to racku desava sa DX-om. Narudzbe sve duze i duze cekam. Ocito se vise ne mogu nositi sa boomom koji su dozivjeli ![]() Imam 2 narudzbe od 01.03. Onaj najprodavaniji skeleton sat i pozamasnu hrpu kojecega. Ja platio nakon 40 sekundi ... a oni salju nakon 40 dana.
![]() |
|
|