|
![]() |
#1231 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1232 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pošto mi je već pun kufer tipkanja po tačskrinu jer to ne mogu raditi u hodu bez 1523 greške, tražim nešto s opipljivom tipkovnicom i još par uvjeta: 1. Android je poželjan zbog navigacije, skypea i sl., iako tog ima i na S60. 2. Iskoristiva kamera od 5 mpx+ (razmazio me C905) 3. Baterija koja će trajati bar 3 dana. 4. Da ne košta preko 1000 kn (prodam U8650 i dodam još toliko)
#1233 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Nokia E72 je ok |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ChaCha |
![]() |
![]() |
#1235 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1236 |
The mighty pirate
|
Oba su debelo preko 1000 kn. E72 za stari mobitel još drži opaku cijenu... Xperia Mini pro izgleda ok. Jel ima itko od korisnika SE Androida ovdje? Koliko su ažurni s izbacivanjem novih verzija Androida van, a da se može službenim putem napraviti update?
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.01.2012. u 19:52. |
![]() |
![]() |
#1237 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Možda se stvari sada konačno pokrenu nakon raskida suradnje i vraćanja na Sony only modele.
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Motorola Milestone, imaš na njuškalu jednu za 750kn trenutno pa pogledaj to ako ne ode odmah. Nije baš zadnji krik tehnike (256rama ![]() ![]()
#1241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Istina. Moj bed, previdio sam bateriju. Moja izdrži 3 dana, al onda je više manje na čekanju i tu i tamo koji kratki poziv. Ak dodaš wifi, data, kameru možeš lagano zaboravit na to.
#1242 |
Fresh Juice
|
Tri dana korištenja nećeš dobit ni na jednom Androidu. Jedini izbor ti je Nokia. |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1245 |
The mighty pirate
|
Iskopao sam Nokiu C6 nakon pretraživanja gsmarena uzduž i poprijeko. Skype ima, navigacija je free, kamera je na papiru ok, baterija drži garant 3 dana koliko sam vidio na Nokijama od frendova, a u oglasniku ih ima za te novce. http://www.gsmarena.com/nokia_c6-3229.php Iskustva s tim modelom?
#1246 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 27.01.2012. u 21:12. |
||
![]() |
![]() |
#1247 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav dečki evo odlućio sam kroz neko naredno vrijeme kupiti si mobitel. Odluka je pala na sony ericsson xperia rey, jer mi je mobitel prekrasan, a vidim da cijenom od 2.7-8 ima jako dobre performanse. Barem što se tiće na papiru. E sad ako je netko imao prilike koristiti taj mobitel ili ga ima molio bi da iznese svoja iskustva. Zanima me kakva je kamera (bljeskalica), zvuk (zvučnici), |
![]() |
![]() |
#1250 |
Zule
|
Radije nemoj Desire, imam ga i stvarno obozavam taj mob, ali da sad kupujem ne bih nikad izabrao isti ![]() @Dottore: Desire S nije dobar? |
![]() |
![]() |
#1254 | ||
Premium
|
Citiraj:
Kod ovih motorola je odlazio zvucnik ili tako nesto, s time da ima losije snimanje videa, VGA vs 720P, taj dio mi je vazan. Usprkos tome preporucili bi mi defy? bit ce upgrade na ICS (tj do nism nasao na netu, a custom romovi jos nemaju rijeseno sve sto koristim. Radio, kamera itd...). Citiraj:
thnx! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1255 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Defy nebi ni pogledao pored Desirea. Sa HTCom nečeš pogriješiti, ima Community veći od svih ostalih zajedno, kvaliteta izrade je odlična a i mobiteli su im jednostavno pouzdani. Baterija je boljka svim smartphoneovima i na stock Desireu nije ništa lošija od Samsunga, SE-a ili Motorole.
#1256 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Daj ne pričaj..... U dvojbi Defy-Desire nema razmišljanja, normalno da je Defy bolji izbor |
|
![]() |
![]() |
#1257 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.02.2012. u 17:45. |
![]() |
![]() |
#1258 |
Zule
|
Kupi thorov Desire, njemu baterija drzi tjedan dana ![]() Ukratko sto se origigi Desirea tice mob je super i dan danas, samo sto ako budes skidao straznji poklopac bar 3-4 puta ocekuj da ce ti pucketati plastika pod prstima svaki put kad primis mob. Na stock senseu i uz normalno koristenje (wifi, pozivi, razno) ne znam da li moze izgurat do kraja dana. Ostalo sve odlicno. Probaj malo u ruke Defy i Desire i onda odluci, najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|