|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je overseas vratio dio love za poštarinu, jer su krivo zapisali težinu, a ostatak još nisam riješio Gor-Info. Nije problem u tih 40-ak kuna, ali lijepo piše da je poštarina besplatna i zbog toga sam kod njih kupio matičnu, jer bez poštarine ispada jeftinije kod njih nego bilo gdje drugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Čekaj, oni tebi još nisu vratili novac? Od 11.mjeseca?! Kad sam ja naručivao isto je bila besplatna dostava (za sve ili iznad 100kn, zaboravio sam). Imam feeling da nikada nisu ni namjeravali isporučiti tu robu, nije im se isplatilo, pa su se pravili ludi i namjerno zavlačili... Super. Sve mi smrdi da uopće nemaju namjeru vratiti novac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni su isporučili matičnu, to je bilo sve po planu (osim što imam dosta problema s Overseas-om, već par puta ne dobivam paket dok ih ne nazovem, ali to nema veze s Gor-info). Problem je što je Gor-info kod slanja naznačio da ja trebam platiti poštarinu. Tu je opet Overseas pogriješio i stavio krivu težinu, pa mi je dostavljač naplatio 80 kuna dostavu. Taj dio s Overseas-om sam riješio, oni su mi vratili razliku zbog krive težine, jedio ovaj dio s Gor-info nisam još riješio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Isto tako i isprintas ponudu koju si dobio od njih? |
|
![]() |
![]() |