|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
![]() Pozdrav, znaci radi se o laptopu kojem su sami pali windowsi ( win 7 ), eh sada cim se upali i ono ocitavanje u biosu mu treba 10ak min da ocita i onda kad se ubaci cd od windowsa on ocitava pre dugo vremena da bi doslo do izbornika za odabir jezika itd( cca sat i pol ) a kad sve to prodje i onda kad se klikne INSTAL WINDOWS NOW opet se ceka cca sat i pol u prazno samo vrti onaj pjescani sat. Prvo sam htio napraviti neki sistem ristore ili tako nesto jer ima vaznih podataka koje bi trebao presnimiti ali ni to nedozvoljava samo ocitava nesto u prazno. Pa me zanima do cega bi to moglo biti , do hdd-a ili memorijije il neznam. neki vas savjet ?? Inace u sebi ima i3 procesor i star je cca god, godinu i pol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Podatke možeš izvuć i sl Linuxom (Ubuntu Live CD) i stavit na neki ext HDD ili spržit ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
laptop je od toshibe satelite c650 i preko cd-a sam stavljao windowse i nista dodatno nije spojeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi HIren's Boot CD pa protestiraj ram, hard i ostalo. Meni nekkao liči na problem sa hardom.
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
.... evo sad sam spojio externi hdd i laptom kao da se malo ubrzao , eh sad kad odem na instal windows now opet se ceka , medjutim dal mogu nekako namjesti da mi primarni disk bude ovaj externi a da ovaj sto je u laptopu bude slave ( second disk) ili mozda da preko drugog kompa stavim direktno windowse pa bootam sa externog hdd-a ili neznam vise koju kombinaciju da napravim ...neki savjet? ![]() Citiraj:
evo stavio sam sad intalirat win xp pa mi izbacio ovaj error http://imageshack.us/photo/my-images...ografijaz.jpg/ Zadnje izmijenjeno od: intesa.x. 04.02.2012. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |